- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Ne guzel aciklamissin ya canimKonunun içeriği ile çözüm önerileri uyuşmuyor, hele ki başlıkla konunun hiç bir alakası yok. Konu sahibinin %80 kadınlara iş düşüyor alttan alma anlamında dediği sözü zihniyetini '' alttan al, razı gel, otur çek, dövebilir kocadır, aldatır hangi erkek yapmıyor ki? '' bu şekilde açıklıyor. Yani basit meselelerden ayrılma noktasına gelmenin, ayrılığı düşünmenin kadının alttan almasıyla veya almamasıyla ne ilgisi var bende onu anlayamadım?
Erkek alıversin de kadın ayrılığı düşünmesin o zaman? Kaynana derdi basit mesele, ana kuzusu koca basit mesele, odun koca basit mesela ayrılık sebebi değil.. Ha illa yani gece gündüz dayak yiyeceğiz, her gün eve sarhoş gelecek, aldatacak (bir çok kişiye göre hangi erkek yapmıyor) kumar oynayacak, bunca şeye rağmen bile yuvam dağılmasın diyen kadın o kadar çok var ki. Konu sahibi arkadaş kendi kendini de bu düşüncelerle değersizleştiryor aslında farkında değil..
Ne guzel aciklamissin ya canim
Bende bunu demek istedim de turkcem yeterli gelmiyor bazan
Bende dayak ,alkol,ve aldatma yuzunden bosaniyorum ama hala cikip bazilari erkektir yapar eder evine doner diyorlar
Kadin susmali,alttan almali,gormezlikten gelmeli :gelmeliki erkege hersey serbest rahatca yapsin sonra zaten evine doner
degilmi ya?Bu kocaciklara meydan bos birakilmali .Kadin herseye susarsa hizmetinde kusur etmezse ,kocasinin her pisligine razi olursa hic bir yuva yikilmaz zaten
tum suc kadinlarda
Seneler önce bir program izlemiştim.Ne guzel aciklamissin ya canim
Bende bunu demek istedim de turkcem yeterli gelmiyor bazan
Bende dayak ,alkol,ve aldatma yuzunden bosaniyorum ama hala cikip bazilari erkektir yapar eder evine doner diyorlar
Kadin susmali,alttan almali,gormezlikten gelmeli :gelmeliki erkege hersey serbest rahatca yapsin sonra zaten evine doner
degilmi ya?Bu kocaciklara meydan bos birakilmali .Kadin herseye susarsa hizmetinde kusur etmezse ,kocasinin her pisligine razi olursa hic bir yuva yikilmaz zaten
tum suc kadinlarda
Aynen oyleKonu sahibi demiş ki, ilerde hatalarını görüyorlar. Evet görüyorlar, 70 yaşına gelip, evdeki kadına muhtaç olunca sesleri çıkmıyor genelde. Eski pisliklerini unutuyorlar.
Kadının gençliği bitmiş, bir sürü hastalık kalmış, tansiyon, migren, mide hastalıkları ile uğraşıyor, ilaçlarla yaşıyor, yaşlılığın verdiği hassasiyet ve yorgunluk var üzerinde. O yaştan sonra adam düzelse ne olur, düzelmese ne olur?
Senin kizin konu sahibesinin oglunu döver.inşallah benim yetiştirdiğim kızımla senin yetiştirdiğin oğlun karşılaşmaz.ayrıca alttan akmakla analık ne alaka
Alintiladim da olmadi.Bu zihniyetin yetiştirdiği çocukla benim çocuğum karşılaşır diye çok korkuyorum...
böyle yetiştirince oğlunu kadın seni alttan almalı diye dayağı hakederSenin kizin konu sahibesinin oglunu döver.
Hihi, insanın korktuğu başına gelir dimi. Ama düşünsene benim özgür kız, kadın alttan alacak diyen çocukla evleniyor. Savaş çıkar o evde. Ya da kadın erkek eşitliği öğretilmiş, kadına değer veren erkek evladım konu sahibinin erkek baskın olmalı ben alttan almalıyım, höt dedi mi oturmalıyım diyen kızı ile evlenmiş. Kocamın erkek olduğunu hissedemiyorum, bana höt demiyor diye boşanmaya kalkar.Alintiladim da olmadi.
Hihi, insanın korktuğu başına gelir dimi. Ama düşünsene benim özgür kız, kadın alttan alacak diyen çocukla evleniyor. Savaş çıkar o evde. Ya da kadın erkek eşitliği öğretilmiş, kadına değer veren erkek evladım konu sahibinin erkek baskın olmalı ben alttan almalıyım, höt dedi mi oturmalıyım diyen kızı ile evlenmiş. Kocamın erkek olduğunu hissedemiyorum, bana höt demiyor diye boşanmaya kalkar.
Senin de cocugun yok, benim de yok. Bundan sonra senin adin Mustafa ol... öhöm öhöm. Bundan sonra farkli cinsiyetlerde cocugumuz olursa biz bunlari everelim. Bir nevi besik kertmesi.Hihi, insanın korktuğu başına gelir dimi. Ama düşünsene benim özgür kız, kadın alttan alacak diyen çocukla evleniyor. Savaş çıkar o evde. Ya da kadın erkek eşitliği öğretilmiş, kadına değer veren erkek evladım konu sahibinin erkek baskın olmalı ben alttan almalıyım, höt dedi mi oturmalıyım diyen kızı ile evlenmiş. Kocamın erkek olduğunu hissedemiyorum, bana höt demiyor diye boşanmaya kalkar.
Yorum nick uyumu.niye ben kocama sahip çıkıyom canım o bana sahip çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?