Belki de bu yuzden cennet analarin ayaklari altindadir...

Sürekli getirip bizim suçumuz olduğunu erkeklere bebeklere işkence ettiğimizi söylüyor. Kadının sünnet travması olsun, varmış şaşırtıcı

Başı örtülü diye hakkını koruyamasın? İnancı var ama ezdirmeyecek kadın kendini ne güzel?!
Nedir bu kapalısına açığına komple tüm kadınlara nefretin?

Bu da basit anlaşılabilecek bir şey.

Yurdum kadınları kadın-erkek eşitligi, kadına şiddete hayır... vs demezler mi? Yani bunlar güya eşitlikçi ve şiddet karşıtı... E o zaman çocuklarını neden kesip biçiyorlar diyorum ben de. Ne alaka yani?

Herkesin inancı kendine mervecik bence sen erkeksin cunku bir kadın böyle konuşamaz..

Ayyy tam bir ezikmis ya, zavallicik. Erkek olsun camurdan olsun kafasi bunlar iste hep. Ayy neyse birak ya o salak kadini, tum hayatini bir ezik olarak surdurecek.
aynen canım kafasına şüpheyi soktum ya o bana yeter, canına okur o adamın bakma böyle rahat konuştuğuna ,bu kadarcık intikam hakkım da olsun,zaten iftira atmadım.
en son bir akrabamın 20 senelik kocası tarafından terkedildiğini,adamın kadının kredi kartıyla sevgilisine yığınla harcama yaptığını söylemiştim.yani bu dünyada herşey olabiliyor,bir kadın olarak merveciğin böyle şeyleri yaşayarak öğrenmesini istemem

Belirli kalıpları sadece istediğiniz için ve yanlışlandığı halde kullanıyorsunuz.

1. Kadın erkek eşitliği diye bir şey yok. İnsanlar haklarından bahsediyor, x eşittir y demiyorlar. Kadınlarla erkeklerin hakları eşittir. Tutup da bakın demişler demeyin, kasıt hakların eşitliği. Zaten isteseler de diyemezler. Bir kadınla başka bir kadın da eşit değildir. Ama insan hakları açısından eşittir.

2. Feministler kadınlara çalışma baskısı falan yapmıyor. Ev işlerini de boş görmüyorlar. Tam aksine bir kadının hem çalışıp hem ev işlerini tamamen üstlenmesi haksızlıktır diyorlar. Yani çalışmadığı iddia edilen kadın da evde çalışıyor zaten ortada bir emek var. Onlar da işçi.

3. Feministler ve sünnete karşı olmakla ilgili kurduğunuz ilişki sağlıksız. Neden sağlıksız? Çünkü bence de Müslüman olmakla feminist olmak ciddi anlamda çelişiyor. Müslüman olmayan en azından pek de dindar olmayan birinin sünnet konusunda takıntılı olacağını düşünmek saçma. Çocuğum olursa asla sünnet ettirmem mesela.

4. Kadınlar şiddetli geçimsizlikten boşanmıyor. Bıçaklanmaya bile şiddetli geçimsizlik diyor mecburen.

Çok uzak olduğunuz konularda böyle yanıltıcı bilgileri ısrarla vermeniz komik gözüküyor. Erkek parasını eve harcarmış. Bakın bakalım erkekler genelde paralarını neye harcıyor? Anne babalarının borçlarına mı? Kumara mı? Başka kadınlara mı?

Yoksa sizin iddia ettiğiniz gibi kendi ailesine mi?

5. Feminist olmakla amazon kadın imajı arasında alaka yok. Size başka bir konuda da ısrarla söyledim, radikal ideolojileri baz alarak genele eleştiri yapmanız içi boş bir söylemden ibarettir.

6. Kadın düşmanı olduğunuzu düşünmüyorum. Bunu da daha önce söyledim. Kadınlara daha fazla ayrıcalık verilmesinden de yanasınız hatta, mesela çalışmalarına gerek yok gibi. Bu kısımda çok ayrılmıyoruz. Ama yaşadığınız ülkenin gerçekleri hakkında bilinçli bilgisiz olduğunuzu düşünüyorum. Herhangi bir sosyolog çıkarımlarınızı en iyi ihtimalle komik bulacaktır.

7. Kadınlara boşanırsanız yanınızda oluruz demenin yanlışlığından dem vurmuşsunuz, en çok bu konuda haksızsınız. Her birey insan haklarının zedelendiği her durumda korunacağından ve destek alacağından emin olmalıdır, hatta bu devletin görevidir. Kimse boşanırsanız rahat ederseniz dendiği için boşanmıyor, sizin de dediğiniz gibi kadınların doğasına ters bu.

8. İnsanlara evliliklerinden vazgeçme hakkını lisansla verme gibi bir niyetiniz var. Bir insan eşini bir anda sevmemeye başlayabilir, bakın sıfır sebeple diyorum. 0(sıfır) sebeple. Sevmediği bir evliliği devam ettirmesi tamamen onun kararına bağlıdır, bana kalırsa ettirmesin.

Bu konudaki medeniyetin temeli ailedir argumanınız ise oldukça saçma. Genele atfettiğiniz önemden bireysel özgürlükleri kısıtlama yoluna gidiyorsunuz. Tamam medeniyet yok olsun, bireysel özgürlükler yok olmasın, bana göre de böyle.

Ben de suçu olmamasına ragmen, oglunun ''çok mazlum bir kadın'' tarafından aldatılmasını istemem... Üstüne tazminat nafaka ödemesini... Bir de çocuklarının elinden alınmasını... Senin oglunun da bunlar başına gelmez umarım :)

Kadin nasil bir tip? Kesin cahil cuhela bir tiptir. Hayatta pek bir yere gelememistir falan, kimse yuzune bakmiyordur.

Son düzenleme:
gelirse gereğini yapar boşanır cennet babaların ayağı altında değil ya

Kadin nasil bir tip? Kesin cahil cuhela bir tiptir. Hayatta pek bir yere gelememisti falan, kimse yuzune bakmiyordur.
aynen dediğin gibi biri,sanırım fazlaca da aşık, ben zaten kocamın onu kandırdığını düşünüyorum o sebeble onunla fazla uğraşmadım.aşk biter karakter kalır.ben sadece eski eşimi allaha havale ettim

gelirse gereğini yapar boşanır cennet babaların ayağı altında değil ya

Tabi ki boşanacak... ben ondan bahsetmiyorum. Boşandıktan sonra suçsuz olmasına ragmen, sırf erkek oldugu için ex karısına para ödemek zorunda kalacak. Çocugunu da göremeyecek falan... Yoksa boşanmak tek başına mesele degil.

valla aldattıysa tazminatı erkek alır,aldattı diye iftira atmayacak ispatlayacaksın hakkını da yedirmeyeceksin elbet

Mervecik söylediklerin hic tutarlı degıl baba haklıysa cocuklar neden babaya verilmesin allah allah..

Niye göremesin? Kanun nasıl kadını koruyorsa ona da cocuğunu görme hakkını veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…