- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Ne yani erkeklerin pipisi kesilmesin diye mi? savunuyor yoksa kestirmek lazımmı? Diyor..Sürekli getirip bizim suçumuz olduğunu erkeklere bebeklere işkence ettiğimizi söylüyor. Kadının sünnet travması olsun, varmış şaşırtıcı
Kesilmesi bizim suçumuzmuş, erkeklere işkence ediyormuşuz, kendi çocuklarımıza işkence ediyormuşuz. Oda erkeklere işkenceymişNe yani erkeklerin pipisi kesilmesin diye mi? savunuyor yoksa kestirmek lazımmı? Diyor..
Sürekli getirip bizim suçumuz olduğunu erkeklere bebeklere işkence ettiğimizi söylüyor. Kadının sünnet travması olsun, varmış şaşırtıcı
Başı örtülü diye hakkını koruyamasın? İnancı var ama ezdirmeyecek kadın kendini ne güzel?!
Nedir bu kapalısına açığına komple tüm kadınlara nefretin?
Herkesin inancı kendine mervecik bence sen erkeksin cunku bir kadın böyle konuşamaz..Sünnet senin degil, müslüman feministlerin iki yüzlülügü.
Eger müslüman degilsen, bu konuyu görmezden gelebilirsin. O lafım müslüman feministlere, türbanlı feministlere... Gerçi onlara çok lafım var ya neyse..
aynen canım kafasına şüpheyi soktum ya o bana yeter, canına okur o adamın bakma böyle rahat konuştuğuna ,bu kadarcık intikam hakkım da olsun,zaten iftira atmadım.Ayyy tam bir ezikmis ya, zavallicik. Erkek olsun camurdan olsun kafasi bunlar iste hep. Ayy neyse birak ya o salak kadini, tum hayatini bir ezik olarak surdurecek.
Herkesin inancı kendine mervecik bence sen erkeksin cunku bir kadın böyle konuşamaz..
Neyyyyy işkencemiymiş 2 tane yigenim var sünnet oldular 2 dkkada uyusturuyorlar oarayı gızz ne agrısı tövbe tövbe güldüm..Kesilmesi bizim suçumuzmuş, erkeklere işkence ediyormuşuz, kendi çocuklarımıza işkence ediyormuşuz. Oda erkeklere işkenceymiş
İşte ben bu konuda da yazdım daha önce. İki hukukluluk olsun diye... Eşitlikçiler için ayrı gelenekselciler için ayrı... Bu bahsettigin durum iki hukukun karıştırılıp çorba olmasının sebebi.
Adam hem gelensekl evlilik ypamış hem de karısının parasına göz dikiyorsa, o salaklıktır. Ama aynı şekilde kadın hem geleneksel evlilik yapıp hem de ''ben istedgim gibi boşanırım, çalışırım, kadın-erkek eşittir'' derse o da salaklıktır.
Yani bu bahsettigin çelişkiye daha önce deginmiştim başka bi konuda. Herkes iki hukuktan işine gelenleri alıyor, sonra hır gür çıkıyor.
İnkar etmiyorsunuz yani..''bir kadın/bir erkek asla XXXXXX'' cümlelerini umursamıyorum çünkü saçmadır.
aynen canım kafasına şüpheyi soktum ya o bana yeter, canına okur o adamın bakma böyle rahat konuştuğuna ,bu kadarcık intikam hakkım da olsun,zaten iftira atmadım.
en son bir akrabamın 20 senelik kocası tarafından terkedildiğini,adamın kadının kredi kartıyla sevgilisine yığınla harcama yaptığını söylemiştim.yani bu dünyada herşey olabiliyor,bir kadın olarak merveciğin böyle şeyleri yaşayarak öğrenmesini istemem
Kadin nasil bir tip? Kesin cahil cuhela bir tiptir. Hayatta pek bir yere gelememistir falan, kimse yuzune bakmiyordur.aynen canım kafasına şüpheyi soktum ya o bana yeter, canına okur o adamın bakma böyle rahat konuştuğuna ,bu kadarcık intikam hakkım da olsun,zaten iftira atmadım.
en son bir akrabamın 20 senelik kocası tarafından terkedildiğini,adamın kadının kredi kartıyla sevgilisine yığınla harcama yaptığını söylemiştim.yani bu dünyada herşey olabiliyor,bir kadın olarak merveciğin böyle şeyleri yaşayarak öğrenmesini istemem
gelirse gereğini yapar boşanır cennet babaların ayağı altında değil yaBen de suçu olmamasına ragmen, oglunun ''çok mazlum bir kadın'' tarafından aldatılmasını istemem... Üstüne tazminat nafaka ödemesini... Bir de çocuklarının elinden alınmasını... Senin oglunun da bunlar başına gelmez umarım :)
aynen dediğin gibi biri,sanırım fazlaca da aşık, ben zaten kocamın onu kandırdığını düşünüyorum o sebeble onunla fazla uğraşmadım.aşk biter karakter kalır.ben sadece eski eşimi allaha havale ettimKadin nasil bir tip? Kesin cahil cuhela bir tiptir. Hayatta pek bir yere gelememisti falan, kimse yuzune bakmiyordur.
gelirse gereğini yapar boşanır cennet babaların ayağı altında değil ya
valla aldattıysa tazminatı erkek alır,aldattı diye iftira atmayacak ispatlayacaksın hakkını da yedirmeyeceksin elbetTabi ki boşanacak... ben ondan bahsetmiyorum. Boşandıktan sonra suçsuz olmasına ragmen, sırf erkek oldugu için ex karısına para ödemek zorunda kalacak. Çocugunu da göremeyecek falan... Yoksa boşanmak tek başına mesele degil.
Mervecik söylediklerin hic tutarlı degıl baba haklıysa cocuklar neden babaya verilmesin allah allah..Tabi ki boşanacak... ben ondan bahsetmiyorum. Boşandıktan sonra suçsuz olmasına ragmen, sırf erkek oldugu için ex karısına para ödemek zorunda kalacak. Çocugunu da göremeyecek falan... Yoksa boşanmak tek başına mesele degil.
Niye göremesin? Kanun nasıl kadını koruyorsa ona da cocuğunu görme hakkını veriyor.Tabi ki boşanacak... ben ondan bahsetmiyorum. Boşandıktan sonra suçsuz olmasına ragmen, sırf erkek oldugu için ex karısına para ödemek zorunda kalacak. Çocugunu da göremeyecek falan... Yoksa boşanmak tek başına mesele degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?