Belki de bu yuzden cennet analarin ayaklari altindadir...

Tüm konuyu okumadım...Sadece ılk yazılana yorum yapcam..Ben de fikrimi soyleyeyım : Bi koca bulmak ıcın aylar yıllarca beklersen ve evlenırsen, ewet, konu sahıbı dedıgın gıbı %80 alttan alıp kacırmamaya calısırsın kabul...Kadın-erkek farklı yaradılıştadır o da kabul...Amma velakın..erkegın mayası bozuksa ve sen de alttan ala ala bıktıysan bu iş TEK taraflı yürümez asla..Ayrıca devamlı uğrasıp alttan alsan pohpohlasan üste de cıkartsan erkek ''adam'' olamadıysa yıne aldatma,şiddet,ayrılık,terk etmeyle karsılasman mumkun...
Şu an toplumun bu bakıs acısı bana asırı sacma gelıyor..Neden?''Kadın olsaydı da elınde tutsaydı'' dıyorlar...Şaka gıbı..Belkı kadın tasmasını çözdu, bılınclı yolladı olamaz mı?Alttan almadı belkı sıkıldı..Ben ömrumun sonuna kadar bunu alttan alacagıma yenı bı hayatla kendım olurum dedı gıttı olamaz mı?ANNELIK bı erdemdır,bı sabır verıyo ınsana evet..Cok seyden fedakarlık da yapıyoruz;ama bu kocamı alttan alıyım yeter kı evlılıgım sursun durumu ıcın yeterlı bı sebep degil..
Bazı kadınlar CESURDUR ve gıdene yol verırler ya da kendılerı gıderler...Bazıları da dedıgın gıbı %80 alttan alarak sureklı kendınden vererek evlılık sacmalıgını surdururler...Net..

Ohhh iyi olmus. Hic acimiyorum boyle insanlara. Ben olsam kiza yollardim konusma dokumunuzu. Yasasin kotuluk!!! Valla bence bu dunyada kotuluk yapan herkes bedelini yine bu dunyada odemeli. :)

Evet ben açtım konuyu. Kadına şiddet diyen çogu yurdum feministlerinin turnusollerinden biridir sünnet. Çok güzel laf sokarım üzerinden. Karşıdakinin samimiyetsizligini de pat diye döker ortaya.
Valla ömrümde gördüğüm en alakasız örnekti kusura bakmayın da. Sünneti zorla yaptıran kadınlar sanki, kocaları istemiyor da kadınlar zorluyor gibi. Madem öyle erkekler engel olsun değil mi? Peygamberi erkek olan tüm dinler derken kastım da buydu oysa anlamazdan geldiniz.
Hiç başarılı laf sokamadınız yani komikti

Ohhh iyi olmus. Hic acimiyorum boyle insanlara. Ben olsam kiza yollardim konusma dokumunuzu. Yasasin kotuluk!!! Valla bence bu dunyada kotuluk yapan herkes bedelini yine bu dunyada odemeli. :)
yolladım canım,kadın sende konuşmasaydın benim eşimle erkek o yapar dedi.bende o suratla zaten başka koca bulamazsın istersen sen tut kocan becersin dedim
kusura bakmayın açık oldu ama haketmişti yani sonuçta ben evliyken eşimle olmuştu

İşte ben bu konuda da yazdım daha önce. İki hukukluluk olsun diye... Eşitlikçiler için ayrı gelenekselciler için ayrı... Bu bahsettigin durum iki hukukun karıştırılıp çorba olmasının sebebi.

Adam hem gelensekl evlilik ypamış hem de karısının parasına göz dikiyorsa, o salaklıktır. Ama aynı şekilde kadın hem geleneksel evlilik yapıp hem de ''ben istedgim gibi boşanırım, çalışırım, kadın-erkek eşittir'' derse o da salaklıktır.

Yani bu bahsettigin çelişkiye daha önce deginmiştim başka bi konuda. Herkes iki hukuktan işine gelenleri alıyor, sonra hır gür çıkıyor.

Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)

Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )

Sünnet olayi da şöyle ki erkek çocukların "sadece anaları" (babası bu sirada nerede bilinmiyor) sünnet ettirip..kestirip işkence ediyormuş erkeklere.. Babaları da agliyor galiba karisinin eteginde yapma etme diye orayı pek çözemedim...

Yani bayagi dram doluymus erkeklerin hayati

Ya ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle
Cok rastlanan seyler bunlar da o yuzden. Insanlarin %90'inin cevresinde boyle bir kadin tanidigi vardir zaten en az bir tane. Bana inanmiyorsan bir anket yap sitede. Yani goren de sanacak Marstan tanidigim var demisim.
Neyse sen yine lafi cevirmeye, sakaya vurmaya basladin demek ki cevap veremiyorsun. :)

Son düzenleme:

sondaki caps lock tespite bittim. bir cinsiyet hakkında bu denli kapsamlı ve kesin çıkarımlar yapabildiğine göre ya sosyolog ya da psikolog olmalısın.

hayır ablacığım. zannettiğin gibi her erkek senin mensup olduğun kültürdeki gibi şımarık ve her şeye hakkı olduğunu zanneden bir yaratık değil.
gözlemlerimi aktarayım;
sosyal ilişkileri üst seviyelerde yaşayan diyarlardaki kadınlar hiç de yaradılış maradılış demiyor yahu. 'ben saçımı süpürge etmeliyim, her isteğine he demeliyim, çoğu zaman susmalı ve alttan almalıyım ki erkeğime ve aileme layık olayım.' demiyor. kendisinin de bir birey olduğunun ve fedakarlık yapması gerekenin sadece kendisi olmadığının farkında. bizim kadınlarımızın aksine, saygısızlık veya hoşnutsuzluk durumunda bunu dile getirecek/tepki verecek güce ve öz güvene sahip.
keza erkekler de böyle kadınlar tarafından yetiştirildiği için, anneleri onları büyütürken 'oğlum da oğlum, her şey senin hakkın oğlum, prens oğlum' demediğinden ötürü, erkek kadını onun kahrını çekmek ve gönlünü yapmakla yükümlü bir yaratık olarak görmüyor. kendisi gibi bir birey olarak görüyor, kadına değer veriyor ve sizin 'odunluk' dediğiniz bencil, düşüncesiz, kaba saba, saygısız davranışlar minimuma iniyor.

kişisel olarak yeterli olgunluğa erişmiş bir insan, neyi alttan alıp almayacağını bilir. küçücük sorunlarda bile çocuk gibi küsüp giden, hemen ayrılık yoluna giren bir insanın zaten mutlu bir ilişkisi olamaz. senin küçük sorun diye nitelendirdiklerin tam olarak ne bilmiyorum. fakat iki kişilik bir hayata başlandıysa her iki tarafın da davranışlarına dikkat etmesi gerekiyor.
kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil. kimse kimsenin tüm yükünü sırtlanıp hep kendinden feda etmek zorunda değil. böyle mutluluk olmaz.

Sen müslüman degil misin? Eger degilsen sünnet konusunundaki laf sokmalarımı görmezden gelebilirsin. Eger müslümansan aynen kalsın. Müslüman tutup da ''peygamberi erkek olan din'' falan diyemez çünkü.

baba aynı acıyı yasamıs ya dayanamamış yazık demek : )

Dram dolu tabi sabahın kör saatinden beri cocuk kucağımda (suanda da) saat onda gitti yattı yazık :)

hahahahah ya sırf laf olsun torba dolsun dimi güldüm ama

Sen müslüman degil misin? Eger degilsen sünnet konusunundaki laf sokmalarımı görmezden gelebilirsin. Eger müslümansan aynen kalsın. Müslüman tutup da ''peygamberi erkek olan din'' falan diyemez çünkü.
Değilim arkadaş değilim de Müslümana da saygım var. Demin Kurandan alıntı yapıyordun?
Peygamberler erkek, sünneti yapan da erkek yani? İnanıyor yapıyor, kadın zorlamıyor karı koca inanıyor yapıyorlar. Kime ne?
Erkekler diyorum neden o zaman sünneti kabul ediyor? Kadınlar mı zorladı?
Hayır niye sünnet bizim iki yüzlülüğümüz?
Erkeklerin kendi iç meselesi yani kadına neden çatıyorsun?
Yersiz yani?

Bunu da bana fena laf sokmak olarak algılıyor Örneğin komik, çocukça hatta saçma olduğunun bilincinde değil

Ya ne alaka bu dediklerin? O maas karti olayina nereden daldik hatirlamiyor musun? shiningg ezilen kadinlara ornek olarak maas kartina el konan kadinlardan dem vurmus, sen de ona karsilik olarak maasina el konan erkekler de var demissin. Biz nerede duydun oyle bir sey, cok nadirdir deyince sen de ''Ee karisi ev hanimi olan erkekler tum parayi ev ahalisine harciyor bu da maasa el konmadir.'' dedin. Ben de sana ikisi ayni sey mi dedim. Sonra sen de tukurdugunu yalamamak icin konuyu evirip cevirmeye, baska yerlere getirmeye basladin. Hala da devam ediyorsun. Simdi derin derin nefes al ve soruma odaklan:
Ikisi ayni sey mi???

Son düzenleme:

Sünnet senin degil, müslüman feministlerin iki yüzlülügü.

Eger müslüman degilsen, bu konuyu görmezden gelebilirsin. O lafım müslüman feministlere, türbanlı feministlere... Gerçi onlara çok lafım var ya neyse..

Başı örtülü diye hakkını koruyamasın? İnancı var ama ezdirmeyecek kadın kendini ne güzel?!
Nedir bu kapalısına açığına komple tüm kadınlara nefretin?

İki hukuku çorba edenler için tabi ki aynı şey.

Maaş kartı elinden alınan kadınlar var... Güya geleneksel kafalı erkekler tarafından...

Maaşına el konulan erkekler var... Güya feminist kadınlar tarafından...

Anlamayacak ne var?

Ayyy tam bir ezikmis ya, zavallicik. Erkek olsun camurdan olsun kafasi bunlar iste hep. Ayy neyse birak ya o salak kadini, tum hayatini bir ezik olarak surdurecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…