- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Ohhh iyi olmus. Hic acimiyorum boyle insanlara. Ben olsam kiza yollardim konusma dokumunuzu. Yasasin kotuluk!!! Valla bence bu dunyada kotuluk yapan herkes bedelini yine bu dunyada odemeli. :)valla ben çatır çatır boşandım iyi de yaptım.adam başka kadın bulmuş,ben salak gibi onun top yaptığı pis çoraplarını yıkamaya çalışırken..boşandık ötekiyle evlendi.iki sene sonra dürtükledim adamı face den .sallama profille mesaj attım.bi sohbet çevirdikki sormayın.bekarmış kendisi,kafasına göre kadın bulamamış,bi uçağa bakar yanına gelmem diyo:) evdeki zavallıda kocasının kendisini, sevdiği için benden ayrıldığını sanıyor,ya da o çeker kimbilir bebeğide varken bunları söylüo adam.yani, cennet bu zavallı boynuzlunun ayağı altında herhalde:)))
Valla ömrümde gördüğüm en alakasız örnekti kusura bakmayın da. Sünneti zorla yaptıran kadınlar sanki, kocaları istemiyor da kadınlar zorluyor gibi. Madem öyle erkekler engel olsun değil mi? Peygamberi erkek olan tüm dinler derken kastım da buydu oysa anlamazdan geldiniz.Evet ben açtım konuyu. Kadına şiddet diyen çogu yurdum feministlerinin turnusollerinden biridir sünnet. Çok güzel laf sokarım üzerinden. Karşıdakinin samimiyetsizligini de pat diye döker ortaya.
yolladım canım,kadın sende konuşmasaydın benim eşimle erkek o yapar dedi.bende o suratla zaten başka koca bulamazsın istersen sen tut kocan becersin dedimOhhh iyi olmus. Hic acimiyorum boyle insanlara. Ben olsam kiza yollardim konusma dokumunuzu. Yasasin kotuluk!!! Valla bence bu dunyada kotuluk yapan herkes bedelini yine bu dunyada odemeli. :)
Alla alla merve sen iyi misin? Ya hala israrla soruma cevap vermiyorsun. Canim yeniden oku yazdigimi. Valla cok ilginc ya. Gizli kamera mi yerlestirdiniz siteye, nereye el salliyorum?
Bak simdi senin icin kopyala-yapistir yapacagim:
Oysaki bizim dedigimiz ailelerde erkek para kazaniyor, bir de ustune kadinin kazandigi parayi da cebine atiyor. Kadina da ne kadar lutfederse o kadar veriyor, kendi gonlunce harciyor paralari.
Ikisi ayni sey mi yani???
Ben sana orada geleneksel bir aile yapisinda erkegin kazandigi parayi tum aile icin harcamasi ile, hem kadinin hem erkegin calistigi bir ailede erkegin 2 parayi da cebe indirmesinin farkli oldugunu izah etmeye calistim.
Konuya odaklan lutfen.
Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)
Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )
Cok rastlanan seyler bunlar da o yuzden. Insanlarin %90'inin cevresinde boyle bir kadin tanidigi vardir zaten en az bir tane. Bana inanmiyorsan bir anket yap sitede. Yani goren de sanacak Marstan tanidigim var demisim.Ya ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle
Arkadaslar ben bu konuyu gercekten bazi arkadaslara cok uzuldugum icin actim..Bir kac enteresan olay disinda Bayanlar cok ufak.seylere kafasini takarak evliligini bitirmeyi dusunuyor veya sevmekten usaniyor, kimi kayinvalidesunden dertli kimi esinin odunlugindan...Ama bakin Evlilik birakin evliligi bir insanla yasamak kolay degil..Bunca yasiniza kadar ayni sehir ayni mahalle de bile oturmus olsaniz farkli kulturlerle buyuyorsunuz..Evlilik hosgoru ister.Alttan almak ister..ki maalesef bunun % 80 ini bayandan ister..cunku erkekler yaatilis geregi bizim gibi degillerdir..daha duz mantik dusunurler..ve maalesef idare.etmek gerekir..Nabzina gore serbet verildiginde idare edilmeyecek erkek yoktur..Kiz arkadasiniz dan gordugunuz nezaketi bazen onda bulamaya bilirsiniz..mesela universite hayatini yasayanlar bilir..ayni evde yasadigin kiz arkadasin bi derdin oldugunda seninle sabaha kadar oturup ilglenir seninle aglar..evlenince bunu bile esinden bulamazsin..cunku o erkek ve bu sekilde bir duggusallikla yaratilmamislardir...Cok uzattim..Deme o ki siz olun eslerinize sahip cikin..Alttan alin ( Bazi bayanlarin niye ben alttan aliyorum canim neyim eksik dedigini duyar gibiyim ) Ama hayatiniz bu sekilde mutluluk kazanir ve esiniz zamanla sizn kiymetinizi anlar..Allah in katinda da sabir ve sebatiniz icin mukafatiniz artar.Belki de bu yuzden cennet analarin ayaklari altindadir...VE UNUTMAYİN HİCBİR BASKA ERKEK ESİNİZDEN USTUN DEGİLDİR..ONUN DA TAHAMMUL EDİLEMEYECEK BASKA BİR ODUNLUGU VARDİR..
Valla ömrümde gördüğüm en alakasız örnekti kusura bakmayın da. Sünneti zorla yaptıran kadınlar sanki, kocaları istemiyor da kadınlar zorluyor gibi. Madem öyle erkekler engel olsun değil mi? Peygamberi erkek olan tüm dinler derken kastım da buydu oysa anlamazdan geldiniz.
Hiç başarılı laf sokamadınız yani komikti
baba aynı acıyı yasamıs ya dayanamamış yazık demek : )Sünnet olayi da şöyle ki erkek çocukların "sadece anaları" (babası bu sirada nerede bilinmiyor) sünnet ettirip..kestirip işkence ediyormuş erkeklere.. Babaları da agliyor galiba karisinin eteginde yapma etme diye orayı pek çözemedim...
Yani bayagi dram doluymus erkeklerin hayati
Sünnet olayi da şöyle ki erkek çocukların "sadece anaları" (babası bu sirada nerede bilinmiyor) sünnet ettirip..kestirip işkence ediyormuş erkeklere.. Babaları da agliyor galiba karisinin eteginde yapma etme diye orayı pek çözemedim...
Yani bayagi dram doluymus erkeklerin hayati
Değilim arkadaş değilim de Müslümana da saygım var. Demin Kurandan alıntı yapıyordun?Sen müslüman degil misin? Eger degilsen sünnet konusunundaki laf sokmalarımı görmezden gelebilirsin. Eger müslümansan aynen kalsın. Müslüman tutup da ''peygamberi erkek olan din'' falan diyemez çünkü.
Bunu da bana fena laf sokmak olarak algılıyorCok rastlanan seyler bunlar da o yuzden. Insanlarin %90'inin cevresinde boyle bir kadin tanidigi vardir zaten en az bir tane. Bana inanmiyorsan bir anket yap sitede. Yani goren de sanacak Marstan tanidigim var demissin.
Neyse sen yine lafi cevirmeye, sakaya vurmaya basladin demek ki cevap veremiyorsun. :)
Ya ne alaka bu dediklerin? O maas karti olayina nereden daldik hatirlamiyor musun? shiningg ezilen kadinlara ornek olarak maas kartina el konan kadinlardan dem vurmus, sen de ona karsilik olarak maasina el konan erkekler de var demissin. Biz nerede duydun oyle bir sey, cok nadirdir deyince sen de ''Ee karisi ev hanimi olan erkekler tum parayi ev ahalisine harciyor bu da maasa el konmadir.'' dedin. Ben de sana ikisi ayni sey mi dedim. Sonra sen de tukurdugunu yalamamak icin konuyu evirip cevirmeye, baska yerlere getirmeye basladin. Hala da devam ediyorsun. Simdi derin derin nefes al ve soruma odaklan:İşte ben bu konuda da yazdım daha önce. İki hukukluluk olsun diye... Eşitlikçiler için ayrı gelenekselciler için ayrı... Bu bahsettigin durum iki hukukun karıştırılıp çorba olmasının sebebi.
Adam hem gelensekl evlilik ypamış hem de karısının parasına göz dikiyorsa, o salaklıktır. Ama aynı şekilde kadın hem geleneksel evlilik yapıp hem de ''ben istedgim gibi boşanırım, çalışırım, kadın-erkek eşittir'' derse o da salaklıktır.
Yani bu bahsettigin çelişkiye daha önce deginmiştim başka bi konuda. Herkes iki hukuktan işine gelenleri alıyor, sonra hır gür çıkıyor.
Sürekli getirip bizim suçumuz olduğunu erkeklere bebeklere işkence ettiğimizi söylüyor. Kadının sünnet travması olsun, varmış şaşırtıcıYahu ben anlamadım bu sefer konu sünnete döndü..
Değilim arkadaş değilim de Müslümana da saygım var. Demin Kurandan alıntı yapıyordun?
Peygamberler erkek, sünneti yapan da erkek yani? İnanıyor yapıyor, kadın zorlamıyor karı koca inanıyor yapıyorlar. Kime ne?
Erkekler diyorum neden o zaman sünneti kabul ediyor? Kadınlar mı zorladı?
Hayır niye sünnet bizim iki yüzlülüğümüz?
Erkeklerin kendi iç meselesi yani kadına neden çatıyorsun?
Yersiz yani?
Başı örtülü diye hakkını koruyamasın? İnancı var ama ezdirmeyecek kadın kendini ne güzel?!Sünnet senin degil, müslüman feministlerin iki yüzlülügü.
Eger müslüman degilsen, bu konuyu görmezden gelebilirsin. O lafım müslüman feministlere, türbanlı feministlere... Gerçi onlara çok lafım var ya neyse..
Ya ne alaka bu dediklerin? O maas karti olayina nereden daldik hatirlamiyor musun? Shinning ezilen kadinlara ornek olarak maas kartina el konan kadinlardan dem vurmus, sen de ona karsilik olarak maasina el konan erkekler de var demissin. Biz nerede duydun oyle bir sey, cok nadirdir deyince sen de ''Ee karisi ev hanimi olan erkekler tum parayi ev ahalisine harciyor bu da maasa el konmadir.'' dedin. Ben de sana ikisi ayni sey mi dedim. Sonra sen de tukurdugunu yalamamak icin konuyu evirip cevirmeye, baska yerlere getirmeye basladin. Hala da devam ediyorsun. Simdi derin derin nefes al ve soruma odaklan:
Ikisi ayni sey mi???
Ayyy tam bir ezikmis ya, zavallicik. Erkek olsun camurdan olsun kafasi bunlar iste hep. Ayy neyse birak ya o salak kadini, tum hayatini bir ezik olarak surdurecek.yolladım canım,kadın sende konuşmasaydın benim eşimle erkek o yapar dedi.bende o suratla zaten başka koca bulamazsın istersen sen tut kocan becersin dedim
kusura bakmayın açık oldu ama haketmişti yani sonuçta ben evliyken eşimle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?