- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi Neredesin sen
-
Alla alla konumuz su an bu mu? Sen soruma cevap versene? Valla bilerek yapiyorsun bence konuyu saptiriyorsun. Ben o yazimda bunu mu anlattim? Ben sana orada geleneksel bir aile yapisinda erkegin kazandigi parayi tum aile icin harcamasi ile, hem kadinin hem erkegin calistigi bir ailede erkegin 2 parayi da cebe indirmesinin farkli oldugunu izah etmeye calistim. Yukarida dediklerini nereden cikardin o yazidan? Konuyu dagitma dedigime cevap ver lutfen. Ama tukurdugunu yalamak istemiyorsun sanirim.Ben bu anlayışı dikte etmiyorum, senin anlayışının dikte edilmesine karşı çıkıyorum. Bunlar da farklı şeyler. Yani herkes geleneksel evlilik kursun demiyorum, her kadını çalışmak zorunda bırakmayın, her evlenecek kadına çalışma zorunlullugu yüklemeyin diyorum. Ev hanımlıgını boş iş olarak göstermeyin diyorum. Anladın mı?
Yoksa sen git modern evlilik yap, bana ne? Ama bunun propagandasını da yapma yani. ''çalışmak zorundaısnız, çalışmazsanız hçisiniz, çalışmazsan zayıf kadınsın, ne işe yararsın, haaahhahahahahaha zavallı kadın'' falan. Noluyor canım böyle?
Muhtemelen kadıncağız görümceden kurtuldum diye sevinmekten nafaka vermeye bile razı olurdu. Aman düşman başına böyle görümceAbimle ne alakası var. Ben bu feminizm denilen saçmalıktan çok daha önce kurtuldum. Abim de zırnık ödemedi kimselere. Zaten kız eczacıydı, gitsin çalışsın.
Bu abisi dedigi sakin kendisi olmasin?
Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)[
Konu ayni yerdeeLmayRa ,cemkir rahatla:)
Mervecik01 abisini bir kadın mervenin kendisine göre sudan sebepten bosamis şuan tüm feministlere, alttan almayi bilmeyen kadınlara nefretini iletmekle meşgul:)
Galiba boşanan bayan abi kardeş calisip kazandiklari paralari da azaltmis ki erkeklerin çok ezildiginden bahsediyordu:)
Yine bi müslüman yine iftira yine gıybet... Ben de merak ediyordum Kuran'da niye bunlardan bahsedilmiş diye... Megerse bu yüzdenmiş. İftiradan gıybetten vazgeçemiyorlar diyeymiş, belki okurlarsa vazgeçerler diyeymiş...
İlginç... Aydınlandım şu anda.
Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)
Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )
Offf o is hic de oyle olmuyor. Cok ornegini gordum. Adam karisinin maas kartini elinden aliyor, karisina zirnik koklatmiyor. Kendi gonlunce kullaniyor. Bir tanidigimiz var boyle, kadin temizlik gorevlisi kocasi calismiyor. Karisinin maas kartina el koyup, ickiye, sigaraya, pavyonlara yatiriyor. Karisi ve cocuklari ac, kirayi bile odeyemiyorlar.E madem öyle, madem arada bir fark yok, maaşı ellerinden alınan kadınları niye konu ediyorsun? Madem ev geçindirme konusunda eşit sorumluluk var, maaşın birinde durması mı sorun oldu? Belki digeri daha tutumludur? Ayrıca tutumlu olmadıgı için maaş kartı alınan erkekler de vardır illa ki ve iyi ki de alınıyor kartları elinden. Erkek müsrifse, kadın el koysun kartına en basitinden. Ben böyle şeylere karşı degilim. Bunlar üzerinden magdur edebiyatı da yapmam.
Alla alla konumuz su an bu mu? Sen soruma cevap versene? valla bilerek yapiyorsun bence konuyu saptiriyorsun. Ben o yazimda bunu mu anlattim? Ben sana orada geleneksel bir sile yapisinda erkegin kazandigi parayi tum aile icin harcamasi ile, hem kadinin hem erkegin calistigi bir ailede erkegin 2 parayi da cebe indirmesinin farkli oldugunu izah etmeye calistim. Yukarida dediklerini nereden cikardin o yazidan? Konuyu dagitma dedigime cevap ver lutfen. Ama tukurdugunu yalamak istemiyorsun sanirim.
kafa zehir gibi konuyu istediği yere çekiyorValla sünneti falan hep kendisi açtı :) nasıl bağlıyor o hızla konuyu da bu kadar başarılı çarpıtıyor hala çözemedim
Mervecik kadınlardan bu kadar nefret etmedi anlayamıyorum..benimde yengelerim var hatta abimle bosanma asamasındaydı ama ben ondan hic nefret etmedim..senin gördügün hersey gercek olmayabilir...Yine bi müslüman yine iftira yine gıybet... Ben de merak ediyordum Kuran'da niye bunlardan bahsedilmiş diye... Megerse bu yüzdenmiş. İftiradan gıybetten vazgeçemiyorlar diyeymiş, belki okurlarsa vazgeçerler diyeymiş...
İlginç... Aydınlandım şu anda.
Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)
Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )
Maşallah cok akıllı oglumuz aman kızımız..kafa zehir gibi konuyu istediği yere çekiyor
Ben sana erkek demedim değişik bi karaktersin dedim, zehir gibi olman su götürmrz zatenBence siteye giriş T.C. kimlik nosu ile olsun. Ayrıca telefon onayı da gereksin. Ertesi gün yine burada olurum.
Offf o is hic de oyle olmuyor. Cok ornegini gordum. Adam karisinin maas kartini elinden aliyor, karisina zirnik koklatmiyor. Kendi gonlunce kullaniyor. Bir tanidigimiz var boyle, kadin temizlik gorevlisi kocasi calismiyor. Karisinin maas karitina el koyup, ickiye, sigaraya, pavyonlara yatiriyor. Karisi ve cocuklari ac, kirayi bile odeyemiyorlar.
Erkegin kadinin maas kartina el koydugu ailelerin soyle bir rahat %70'inde durum bu. Erkekler kadina zirnik koklatmiyor, kendi esek gibi calisarak kazandiklari paralari lutfederek veriyorlar.
Alla alla merve sen iyi misin? Ya hala israrla soruma cevap vermiyorsun. Canim yeniden oku yazdigimi. Valla cok ilginc ya. Gizli kamera mi yerlestirdiniz siteye, nereye el salliyorum?E tamam geleneksel yapıda erkek ailesi için harcar. Bu, ataerkil sistemin erkege dayatmasıdır diyorum. Ve bunu yanlış bulmuyorum ben. Ataerkil sistemin sadece kadını degil, düzen için herkesi ezdigini söylüyorum. Anlaşılmayacak ne var acaba bunda?
Daha sık görülen örneklerle karşılaşıyor bence. Bende çok görüyorum öyle kadınlar. Sizin örnekler bana daha uç geliyor daha sosyalseniz demek kiYa ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle
Valla sünneti falan hep kendisi açtı :) nasıl bağlıyor o hızla konuyu da bu kadar başarılı çarpıtıyor hala çözemedim
valla canım benim akrabam 20 senelik karısından ayrıldı.kadının kredi kartıyla yeni sevgilisine ev açmış ne dersin bu işeYa ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?