Belki de bu yuzden cennet analarin ayaklari altindadir...

Alla alla konumuz su an bu mu? Sen soruma cevap versene? Valla bilerek yapiyorsun bence konuyu saptiriyorsun. Ben o yazimda bunu mu anlattim? Ben sana orada geleneksel bir aile yapisinda erkegin kazandigi parayi tum aile icin harcamasi ile, hem kadinin hem erkegin calistigi bir ailede erkegin 2 parayi da cebe indirmesinin farkli oldugunu izah etmeye calistim. Yukarida dediklerini nereden cikardin o yazidan? Konuyu dagitma dedigime cevap ver lutfen. Ama tukurdugunu yalamak istemiyorsun sanirim.

Abimle ne alakası var. Ben bu feminizm denilen saçmalıktan çok daha önce kurtuldum. Abim de zırnık ödemedi kimselere. Zaten kız eczacıydı, gitsin çalışsın.
Muhtemelen kadıncağız görümceden kurtuldum diye sevinmekten nafaka vermeye bile razı olurdu. Aman düşman başına böyle görümce

Bu abisi dedigi sakin kendisi olmasin?

Yine bi müslüman yine iftira yine gıybet... Ben de merak ediyordum Kuran'da niye bunlardan bahsedilmiş diye... Megerse bu yüzdenmiş. İftiradan gıybetten vazgeçemiyorlar diyeymiş, belki okurlarsa vazgeçerler diyeymiş...

İlginç... Aydınlandım şu anda.

Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)

Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )

Iyi de sen musluman degilsin ki Kur'an ne alaka?
Ayrica arkandan mi konustum genc? Yazdiklarimi goruyorsun zaten. Hadi bakalim biz de göreceğiz. .

Sünnet fln okudum da kafam karıştı cemkiremedim:)

Mervenin karakter analizini kazene havale ediyorum nickindeki cik eki manidar : )

Valla sünneti falan hep kendisi açtı :) nasıl bağlıyor o hızla konuyu da bu kadar başarılı çarpıtıyor hala çözemedim

Offf o is hic de oyle olmuyor. Cok ornegini gordum. Adam karisinin maas kartini elinden aliyor, karisina zirnik koklatmiyor. Kendi gonlunce kullaniyor. Bir tanidigimiz var boyle, kadin temizlik gorevlisi kocasi calismiyor. Karisinin maas kartina el koyup, ickiye, sigaraya, pavyonlara yatiriyor. Karisi ve cocuklari ac, kirayi bile odeyemiyorlar.
Erkegin kadinin maas kartina el koydugu ailelerin soyle bir rahat %70'inde durum bu. Erkekler kadina zirnik koklatmiyor, kendi esek gibi calisarak kazandiklari paralari lutfederek veriyorlar.

Son düzenleme:

E tamam geleneksel yapıda erkek ailesi için harcar. Bu, ataerkil sistemin erkege dayatmasıdır diyorum. Ve bunu yanlış bulmuyorum ben. Ataerkil sistemin sadece kadını degil, düzen için herkesi ezdigini söylüyorum. Anlaşılmayacak ne var acaba bunda?

Mervecik kadınlardan bu kadar nefret etmedi anlayamıyorum..benimde yengelerim var hatta abimle bosanma asamasındaydı ama ben ondan hic nefret etmedim..senin gördügün hersey gercek olmayabilir...

Hemcinslerine bu kadar kotu davranmanı anlamıyorum..

Dağılın bakayım, utanmıyor musunuz kadın halinizle hakkınızı savunmaya. Feminik olup çıktınız başımıza. Gidin kocalarınızı yoksa abilerinizi babalarınızı alttan alın bakayım. Maaş kartlarınızı da vermeden gelmeyin bir daha buraya. O kartlar en yakın erkeğe teslim edilecek. Hadi çekin arabalarınızı..

valla ben çatır çatır boşandım iyi de yaptım.adam başka kadın bulmuş,ben salak gibi onun top yaptığı pis çoraplarını yıkamaya çalışırken..boşandık ötekiyle evlendi.iki sene sonra dürtükledim adamı face den .sallama profille mesaj attım.bi sohbet çevirdikki sormayın.bekarmış kendisi,kafasına göre kadın bulamamış,bi uçağa bakar yanına gelmem diyo:) evdeki zavallıda kocasının kendisini, sevdiği için benden ayrıldığını sanıyor,ya da o çeker kimbilir bebeğide varken bunları söylüo adam.yani, cennet bu zavallı boynuzlunun ayağı altında herhalde:)))

Ya ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle

Alla alla merve sen iyi misin? Ya hala israrla soruma cevap vermiyorsun. Canim yeniden oku yazdigimi. Valla cok ilginc ya. Gizli kamera mi yerlestirdiniz siteye, nereye el salliyorum?
Bak simdi senin icin kopyala-yapistir yapacagim:

Oysaki bizim dedigimiz ailelerde erkek para kazaniyor, bir de ustune kadinin kazandigi parayi da cebine atiyor. Kadina da ne kadar lutfederse o kadar veriyor, kendi gonlunce harciyor paralari.
Ikisi ayni sey mi yani???

Ben sana orada geleneksel bir aile yapisinda erkegin kazandigi parayi tum aile icin harcamasi ile, hem kadinin hem erkegin calistigi bir ailede erkegin 2 parayi da cebe indirmesinin farkli oldugunu izah etmeye calistim.
Konuya odaklan lutfen.

Ya ben de kendi çevremi geniş zannederim. Senin her olay için bi tanıdıgın var ya. Ben de bunu anlamıyorum. Ne sosyal hatunmuşsun sen öyle
Daha sık görülen örneklerle karşılaşıyor bence. Bende çok görüyorum öyle kadınlar. Sizin örnekler bana daha uç geliyor daha sosyalseniz demek ki

Valla sünneti falan hep kendisi açtı :) nasıl bağlıyor o hızla konuyu da bu kadar başarılı çarpıtıyor hala çözemedim

Evet ben açtım konuyu. Kadına şiddet diyen çogu yurdum feministlerinin turnusollerinden biridir sünnet. Çok güzel laf sokarım üzerinden. Karşıdakinin samimiyetsizligini de pat diye döker ortaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…