- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi Escircassian
-
Cocugunuz yok mu sizin yoksa eger ben sizin yerinizde olsaydim cocuklu birisiyle evlenmezdimKızlarrrr şükür dertlerim bitti, şimdi ise kendime dert arıyorum galiba :)
Konuya geleyim...Ben 2 sene önce eşimden ayrılmıştım ayrıntısı çok uzun burada da paylaştım...
Neyse o süreçten sonra gel zaman git zaman karşıma bir çok kişi çıktı kimisi değerlendirilebilir kimisi kaale bile alınmaz cinstendi..Biraz da zamana ihtiyacım vardı sanırım o yüzden de kafam çok net olmadı...
Şimdi yine arkadaş vasıtasıyla birisiyle tanıştırıldım...Çok efendi, oturmasını kalkmasını bilen kaliteli birisi..Mesleği avukat ki yaşadığım şehirde de bilinen iyi bir avukat...Sorun şu ki bu kişi de boşanmış bir de erkek çocuğu var..Ben bu zaman kadar karşıma çıkan kişiler arasında çocuğu olanları hiç eledim hep, neden bilmiyorum ama korktum...
Ama bu kişiyle dün çok güzel vakit geçirdik ona da çok net konuştum ne istediğimi söyledim, kaldı ki oda çok açık ve netti...Ayrıldıktan sonra arkadaşıma hakkımda çok çok güzel şeyler söylemiş..Açıkçası bende etkilendim ama hala soru işaretleri var tabiki..Bilmiyorum ama dediğim gibi korkuyorum..Sizce değerlendirmeye değermi? Yada ne bileyim çocuklu bir adamla evlenip sorun yaşayan varmı? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..:)
amin canım inşallah..Evet haklısın aslında bu saatten sonra temkinli davranmalıyım...bilinacım
dilerim artık istediğin mutluluğa kavuşursun.
ama seni bilindik limanlara davet ediyorum , daha önce barda calısan biriyle evlenmiştin bende ne beklemiştin demiştim sende bilemedim demiştin. istisnalar kaideyi bozmaz bana göre.
cocuk kaç yasındaymış buarada? o neden ayrılmış
Yok mesleğiyle alası yok çünkü daha önce çıkanların biri kılavuz kaptan, diğeri mühendisti yani çocuğu olmasında etiket önemli değil...Beni düşündüren şey daha önce bu kadar net iken şimdi neden olabilir diye bakıyorum?mesleği bulunduğunuz yerdeki iyi itibarı sanırım + puan almasına sebep oldu..Eğer ilk başlarda çocuklu biriyle yapamam dediyseniz bu beylede yapamazsınız..Oyüzden gözünüzü boyayan şeyleri bi kenara bırakıp tekrar değerlendirini derim..
Yok mesleğiyle alası yok çünkü daha önce çıkanların biri kılavuz kaptan, diğeri mühendisti yani çocuğu olmasında etiket önemli değil...Beni düşündüren şey daha önce bu kadar net iken şimdi neden olabilir diye bakıyorum?
Kızlarrrr şükür dertlerim bitti, şimdi ise kendime dert arıyorum galiba :)
Konuya geleyim...Ben 2 sene önce eşimden ayrılmıştım ayrıntısı çok uzun burada da paylaştım...
Neyse o süreçten sonra gel zaman git zaman karşıma bir çok kişi çıktı kimisi değerlendirilebilir kimisi kaale bile alınmaz cinstendi..Biraz da zamana ihtiyacım vardı sanırım o yüzden de kafam çok net olmadı...
Şimdi yine arkadaş vasıtasıyla birisiyle tanıştırıldım...Çok efendi, oturmasını kalkmasını bilen kaliteli birisi..Mesleği avukat ki yaşadığım şehirde de bilinen iyi bir avukat...Sorun şu ki bu kişi de boşanmış bir de erkek çocuğu var..Ben bu zaman kadar karşıma çıkan kişiler arasında çocuğu olanları hiç eledim hep, neden bilmiyorum ama korktum...
Ama bu kişiyle dün çok güzel vakit geçirdik ona da çok net konuştum ne istediğimi söyledim, kaldı ki oda çok açık ve netti...Ayrıldıktan sonra arkadaşıma hakkımda çok çok güzel şeyler söylemiş..Açıkçası bende etkilendim ama hala soru işaretleri var tabiki..Bilmiyorum ama dediğim gibi korkuyorum..Sizce değerlendirmeye değermi? Yada ne bileyim çocuklu bir adamla evlenip sorun yaşayan varmı? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..:)
Bana bununla ilgili cevabı şu oldu, her hangibir sorumluluk seni beklemiyor, ben oğlumu 2 haftada 1 görüyorum, onunla geçirdiğim vakti seninle daha sonra telafi edebilirim ve ben bu dengeyi kurabileceğimi düşünüyorum dedi..alacağın sorumluluk azımsanmaz
ama şuna da inanıyorum ki aklı başında ve uyumlu bir insan ise
çocuğu ile sizin aranızı dengeleyecektir
Oğlu annesiyle yaşıyor ve 2 haftada bir görüyor...Bende aslında tecrübeli olanlardan fikir almak istiyorum aslındabekara boşamak kolay derler ama bişeyler hissediyosam ben sorun etmezdim çocuğu ama sen yine de bu konuda tecrübesi olanlara kulak ver :)
oğlu kimle yaşıyor?
amin canım inşallah..Evet haklısın aslında bu saatten sonra temkinli davranmalıyım...
Çocuğu 7 yaşındaymış..Onun ayrılma sebebi başkalarından duyduğum kadının çok geçimsiz olduğuydu..Kendisinden de dün akşam uzun uzun dinledim geçimsiz olduğuna ek olarak paraya gösterişe çok düşkün olması saçma sapan savurganlıkları olması, her sebepten kavga çıkarması dedi..
Bana bununla ilgili cevabı şu oldu, her hangibir sorumluluk seni beklemiyor, ben oğlumu 2 haftada 1 görüyorum, onunla geçirdiğim vakti seninle daha sonra telafi edebilirim ve ben bu dengeyi kurabileceğimi düşünüyorum dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?