Belki de zamanı geldi..Ama kafam karışık...

Bu kadar ılımlı yaklaştıysanız elbette denemeye değer.
Belli ki frekanslar uyuşmuş.
Birkaç kez daha görüşüp, kafanıza takılan soruları sorup daha net karar verebilirniz.
Dengeleyici bir kişiliği varsa problem yaşayacağınızı sanmam,
Hakkınızda hayırlısı olsun...

[de 594, member: 158366"]Bakın yineliyorum, ben çocuğu sorun etmiyorum çoğu mesajımda da benimde olabilirdi diyorum, evet bir çocuğum olamdığı için korkularım var diyorum,, yani sadece fikir edinmeye çalışıyorum...Ha benim büyüteceğim bir çocuk olsaydı o zaman kabul etmezdim, kendimi biliyorum ben yeğenime bile tahammül edemiyorum bu sorumluluğu alamazdım..Ama bende anne olsaydım belkide fikrim değişirdi...Yada bilmiyorum ki belkide haklısınız galiba ben çocuk olayını sorun haline getiren vicdansız bir kadınım :KK43:
Lutfen boyle dusunmeyin benim 2.evliligim ama cocugum yok,esimin bir cocugu olmasina ragmen cocugu olan bir bayanla evlenmek istememis bu sizin vicdnsiz oldgunuz anlamina gelmiyor...[/QUOTE]

hkkında hayırlısı olsun o zaman cnm. eğer evlenmeye karar verirsen çocuğa üvey anne olmak istemeyebilirsin ama en azından bir abla olmanı ve kendi evladın gibi davranmanı temenni ederim. boşanmanın en mağduru çocuklar çünkü

Teşekkür ederim yorumlarınız için...Kim bilir belki ben böyle bir evlilik yaparsam buda benim bir sınavım olacak..Hayat bu belki daha sonra çocuk bizimle yaşamaya başlayacak böyle bir durumdaki tepkim ve tavrım Allah tarafından sınanan bir sınav olacak...Bu yüzden Rabbimden yine hayırlısını istiyorum benim karşıma başaramacağım sınavlarla beni sınamasın inşallah..

Çocuğun kendisi değil sıkıntı.
Eski eş ile arada bir bağ olduğu için sıkıntı maalesef.
Yani nasıl ayrıldılar.
Eski eşi ile iletişim ne durumda. Bunlar çok önemli.

Burda boşanmış olduğu halde yeni evliliği sindiremeyip gece vakti çocuk bahanesi ile
devamlı arayan eski eşler duyduk, okuduk.

Bu gibi durumlarda adamın tavrı belirliyor her şeyi.

Biraz tanımak için zaman ver ama yıpratıcı sorunlar gözlemlediğinde kaç derim.
2. evliliğin yeni yaralar almamak adına iyi düşünmelisin.

Eski eşi hakim imiş, adam avukat, sizin mesleğiniz nedir acaba? Buna göre bir yorum yapacağım da.. boşanmış erkek meslektaşlarımdan çok sık duyduğum bir yorumu paylaşacağım..

sen yok desende bence avukatindan sayginligindan itibarindan etkilendin gibime geliyor , e bide oldugun yerin en tanina avukati en çok kazananidir
yoksa once hayir olan bi fikrin sonra neden evet olsun , oncekilerde direk eleme$in sen kendin soyledin, bunuda direk eleyebilirdin ala yapmamisin

benimde anlamadığım ben sadece babasının eşi olacağım onun annesi olduğu sürece neden annesi gibi ilgilenmek zorunda kalayım..Ha hayatta insanın başına herşey gelir annesin başına birşey gelirse elbette ona sahip çıkarım
Çocuk sahibi olmadığınız için çocuklu biriyle evliliğe sıcak bakmamanızı tavsiye ederim. Zaten anne olsaydınız çocuğunı 2 hafta gören ve bunu da yeterli bulan bir adam size çok itici gelirdi...

Çocuk sahibi olmadığınız için çocuklu biriyle evliliğe sıcak bakmamanızı tavsiye ederim. Zaten anne olsaydınız çocuğunı 2 hafta gören ve bunu da yeterli bulan bir adannze çok itici gelirdi...
Bir anneyim esim oglunu 15 tatilde ve 3 aylik yaz tatilinde goruyor....esim degil aradan seneler gecmis olmasina ragmen neredeyse ergenlige girecek cocugu babasina gostermeyen baba ogul arasina ucurum acmaya calisan anne,hatta anneler daha itici geliyor...baba kapida mal haczeder gibi icra memuruyla gitmeye imtina ederken annenin gelde al sikiyorsa demesi mide bulandirici...evet zaman zaman esimle problemler yasiyoruz sutten cikmis biri degil ama emin olun illaki her zaman erkek suclu olmuyor....bir erkek gercekten evini,duzenini,evladini artik gozu gormuyorsa ciddi anlamda olmuyordur....hepimiz evliligimizden sahit degilmiyiz....

Bir anneyim esim oglunu 15 tatilde ve 3 aylik yaz tatilinde goruyor....esim degil aradan seneler gecmis olmasina ragmen neredeyse ergenlige girecek cocugu babasina gostermeyen baba ogul arasina ucurum acmaya calisan anne,hatta anneler daha itici geliyor...baba kapida mal haczeder gibi icra memuruyla gitmeye imtina ederken annenin gelde al sikiyorsa demesi mide bulandirici...evet zaman zaman esimle problemler yasiyoruz sutten cikmis biri degil ama emin olun illaki her zaman erkek suclu olmuyor....bir erkek gercekten evini,duzenini,evladini artik gozu gormuyorsa ciddi anlamda olmuyordur....hepimiz evliligimizden sahit degilmiyiz....
Yazdıklarınızı sorguladım içimde ve kendime sordum, ben çocuğumu her ne olursa olsun 2 haftada bir veya daha uzun aralıklarla görmeye razı olur muydum ya da evladımı gözüm görmez hale gelir miydi diye... Hayır , evladımı her halükarda gözüm görür. Baba ise mücadele edebilir anne eğer bu denli suçlu veya yıpratıcı ise... Olmuyorsa olmaması kadın ve erkek arasındadır, eşinizin sadece tatillerde çocuğunu görmeyi içine sindirmesini anlayamam. Ne olursa olsun kendi canını gözü görmeyen kadın ya da erkek benim gözümde iticidir... Olamamıştır, babalığı ya da anneliği bilmemiş hissedememiştir. Canımın parçasını karşımdaki ne kadar çirkef olursa olsun yakar geçerim, başka da hiçbirşey umrumda olmaz. Bu yüzden yazmıştım o yorumu... Ben konu sahibesinin yerinde olsam fersah fersah uzak dururum böyle adamdan... Baba olamamış, koca olsa ne yazar... Gerisi hep bahane...

Kızlarrrr şükür dertlerim bitti, şimdi ise kendime dert arıyorum galiba :)
Konuya geleyim...Ben 2 sene önce eşimden ayrılmıştım ayrıntısı çok uzun burada da paylaştım...
Neyse o süreçten sonra gel zaman git zaman karşıma bir çok kişi çıktı kimisi değerlendirilebilir kimisi kaale bile alınmaz cinstendi..Biraz da zamana ihtiyacım vardı sanırım o yüzden de kafam çok net olmadı...
Şimdi yine arkadaş vasıtasıyla birisiyle tanıştırıldım...Çok efendi, oturmasını kalkmasını bilen kaliteli birisi..Mesleği avukat ki yaşadığım şehirde de bilinen iyi bir avukat...Sorun şu ki bu kişi de boşanmış bir de erkek çocuğu var..Ben bu zaman kadar karşıma çıkan kişiler arasında çocuğu olanları hiç eledim hep, neden bilmiyorum ama korktum...
Ama bu kişiyle dün çok güzel vakit geçirdik ona da çok net konuştum ne istediğimi söyledim, kaldı ki oda çok açık ve netti...Ayrıldıktan sonra arkadaşıma hakkımda çok çok güzel şeyler söylemiş..Açıkçası bende etkilendim ama hala soru işaretleri var tabiki..Bilmiyorum ama dediğim gibi korkuyorum..Sizce değerlendirmeye değermi? Yada ne bileyim çocuklu bir adamla evlenip sorun yaşayan varmı? Bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var...Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..:)
çocuğu olan biriyle yapma derim hata olur başlarda sana hiç bi sorun yokmuş gibi hissettirir ilişki ilerleyip sen ona alışınca eski eş problem olur adamın çocuğu olduğu için sürekli eski eşle görüşmesi gerekir vs. vs. problemli yani yazmak istedim çünkü benzer bi süreçten yeni çıktım haftaya salı psikiyatristen randevu aldım ki bu adam ben sana iyi gelirim diyen bi adamdı çooook iyi geldi psikiyatriste gidecek kadar iyi geldi!!! şimdi şöyle düşünüyorum birileri beni baştan engelleseydi keşke. Kısaca yapma... kesinlikle yapma

çoğunluk yapmamam kanısında sanırım...İyiki konu açmışım örnekler, oluşabilecek sıkıntılar fikir verdi bana, nelerle karşılaşabileceğimi daha iyi tartmaya başladım...Başbaşa 1 kez görüştük sanırım yarında yemeğe çıkcacağız, sanırım diyorum çünkü bunu kendinden değil aracı olan arkadaşından duydum aslında bu duruma da gıcık oldum..Bana niye söylemiyorsa belki ben plan yaptım.Ayrıca dün akşam bir ara mesajlaştık ben dışarıdaydım ben ona sormadan oğlumu aldım şimdi uyuyor dedi..Haklı olarak bu durumu bana daha şimdiden empoze etmeye çalışıyor sanırım...

kızlarr son gelişmeleri yazıp konuyu kapatabilirim...
Yemek yemek istedi bende bu bağlamda görüşemeceğimizi, içime sinmeyen durumlardan bahsettim, hak verdi..Akışına bırakmamı istedi bende akışına sadece arkadaş olarak bırakabilirim dedim...Biraz üzüldü kaybetmek istemediğini arkadaş olsakta görmek istediğini söyledi...Neyseki ben kafamda bitirdim, iç huzurumu sağladım yani kasılmıyorum artık..Hayat bu kısmetse zaten döner dolaşır beni bulur...
Naçizane yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim...Sevgiyle kalın...:KK24:

Back
X