- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 133
- 41
- Konu Sahibi Escircassian
Bu kadar ılımlı yaklaştıysanız elbette denemeye değer.
Belli ki frekanslar uyuşmuş.
Birkaç kez daha görüşüp, kafanıza takılan soruları sorup daha net karar verebilirniz.
Dengeleyici bir kişiliği varsa problem yaşayacağınızı sanmam,
Hakkınızda hayırlısı olsun...
Lutfen boyle dusunmeyin benim 2.evliligim ama cocugum yok,esimin bir cocugu olmasina ragmen cocugu olan bir bayanla evlenmek istememis bu sizin vicdnsiz oldgunuz anlamina gelmiyor...[/QUOTE][de 594, member: 158366"]Bakın yineliyorum, ben çocuğu sorun etmiyorum çoğu mesajımda da benimde olabilirdi diyorum, evet bir çocuğum olamdığı için korkularım var diyorum,, yani sadece fikir edinmeye çalışıyorum...Ha benim büyüteceğim bir çocuk olsaydı o zaman kabul etmezdim, kendimi biliyorum ben yeğenime bile tahammül edemiyorum bu sorumluluğu alamazdım..Ama bende anne olsaydım belkide fikrim değişirdi...Yada bilmiyorum ki belkide haklısınız galiba ben çocuk olayını sorun haline getiren vicdansız bir kadınım![]()
hkkında hayırlısı olsun o zaman cnm. eğer evlenmeye karar verirsen çocuğa üvey anne olmak istemeyebilirsin ama en azından bir abla olmanı ve kendi evladın gibi davranmanı temenni ederim. boşanmanın en mağduru çocuklar çünkü
Teşekkür ederim yorumlarınız için...Kim bilir belki ben böyle bir evlilik yaparsam buda benim bir sınavım olacak..Hayat bu belki daha sonra çocuk bizimle yaşamaya başlayacak böyle bir durumdaki tepkim ve tavrım Allah tarafından sınanan bir sınav olacak...Bu yüzden Rabbimden yine hayırlısını istiyorum benim karşıma başaramacağım sınavlarla beni sınamasın inşallah..