Belki de zamanı geldi..Ama kafam karışık...

Sizin çocuğunuz yoksa zor olabilir. Tabi ben dışarıdan yorum yapan alelade biriyim, hakkınızda hayırlısı olsun

Onun çocuğu var senin yok ve bu çocuk büyüyecek sorunları olacak
ergenlikmiş gibi daha bir sürü bence uygun aday değil keşke hanımının gönlünü yapsaydıda boşanmasaydı şu adamlarada çok düzgün demeyin düzgün adam kadından boşanmaz

Bir de şu var..
Eğer kadın gerçekten geçimsiz biriyse ve adamın hayatını zindana çevirmişse, evlendiğini duyunca belki de çocuğu bahane ederek tavrını sürdürmeye devam edebilir.
Bunları göze alabilmelisiniz..

Bilmiyorum ki rutine bağlaması düşündürücümü? Eşini beni tanıştıran kişilerden duydum sadece çok kavgacı birisi olduklarını onlarda söyledi
Elebette empati yaporum ki öyle olunca daha bir yumuşuyorum..Zaten dediğim gibi kormam gereken bir durum varmı onuda bilmiyorum..
Ben 30 o 35 yaşında
Maddi açıdan iyi olması tabiki dikkatimi çekiyor kaldı ki dediğim gibi karşıma çıkan diğer insanlarında maddi durumu oldukça iyiydi ama ya ben hazır değildim yada düzgün kişiler değildi,yani bu durumu etiketine bağlamıyorum...
Haklısın biraz vakit geçirmek iyi olacak
umarım... Ozaman denemeye değer heralde flört aşamasında az çok tanırım..

ben sanırım çocuktan öte bunlarla uğraşmaktan korkuyorum...Bu saatten sonra istediğim tek şey huzur

Bilmiyorum ki rutine bağlaması düşündürücümü? Eşini beni tanıştıran kişilerden duydum sadece çok kavgacı birisi olduklarını onlarda söyledi

Bence öyle.
Ben de çok kötü nedenlerle boşandım ve üstelik ben suçlandım.
Herkes beni tanıyor neyin ne olduğunu biliyor.
Çok öfkelensem de başlarda geçti gitti.
Çocuklarımız için bizim de aynı şekilde görüşme tahsis edildi.
O zaman düşünmüştüm..
Mahkeme 2 haftada bir dedi..
Bir insan minnacık evladını iki hafta görmeden nasıl durabilir diye..
İki haftada bir şu saatlerde.. Görev gibi sanki..
Ajanda notu..

ben sanırım çocuktan öte bunlarla uğraşmaktan korkuyorum...Bu saatten sonra istediğim tek şey huzur

Malesef herşeyi çok ayrıntılı düşünmek zorundasınız.
Birincide kolay ama ikinci kez kolay kolay boşanılmıyor..
Acele etmeyin iyice tanıyın.
Mümkün olduğunca duygularınızı katmadan değerlendirin..

bana en saçma gelen kısım çocuğunu 2 haftada 1 görüyor olması. Hem de çocuk küçük. Baba sevgisi hissetmiyorsa adam bana biraz maddeci göründü. Seni de çok hızlı bir şekilde bitirme potansiyeline sahip olabilir.

Ben başkasının çocuğuyla uğraşmak istemezdim zamanı gelince onun yüzündende suçlanacaksın,kavga edeceksin ama o çocuk her daim annesini sevecej senin yaptığın fedakarlık görünmiyecek ,asla huzurlu olamazsın , eğer evlenme noktasına gelirsen bunları yaşayacağını bil ve pişman olma

Escircassian merhaba, sadece kendi düşüncelerim bunlar, çocuğu olan bir adamla evlenmek bu normal de yapılacak evliliklerden 2 kat daha özen isteyen bir durum, şöyle ki 7 yaşında bir erkek çocuğu haşarı olacaktır, yaramaz olacaktır, siz babası ile evlendiğiniz için tepkili olacaktır hele ki birde baba ile yaşıyorsa. annesi ile yaşadığını var sayalım her hafta sonu size gelecek ve sürekli annesinden bahsedecektir, yıldırma politikası. bunlara katlanabilecek misiniz? en önemlisi bu bunların hiç birini yaşamaya da bilirsiniz. çocuk uyum sağlar anne ve babası ile olan sorunlu ailenin dışında sorunsuz bir ailesi olmasını çar çabuk benimser. sizde harika anlaşa bilirsiniz bu da bir ihtimal. ama ihtimal olmayan bir gerçek var ki ileride sizin çocuğunuz olursa davranışlarınızı kontrol edecibelcek misiniz? Onlar kardeş olacak ama birisi hem sizin hem kocanızın evladı, diğeri sadece kocanızın. aralarındaki yaş farkı da belirgin olacağından önce kendinizi tartın derim ben. yapabilir miyim. kaşına gözüne huyuna suyuna iyiliğine inanıpta kendinizde cesaret görebilirsiniz ama kendi kenhdinize kaldığınızda kendinize bir sorun ben annesi olmadığım bir çocuğa yete bilirmiyim ve kendi çocuğum olursa onu kayırırmıyım. bu çok büyük bir külfet. allah yar ve yardımcınız olsun. saygılar

Seninde mi ikinci evliliğin?
evet canım benimde olursa ikininci evliliğim olacak
Sizin çocuğunuz yoksa zor olabilir. Tabi ben dışarıdan yorum yapan alelade biriyim, hakkınızda hayırlısı olsun
Evet yok, amin hepimiz için hayırlısı olsun
Düzgün diye tabiki savunamam sadece duyduklarım kadarını biliyorum, ama anlatılanlara göre evliliği bitmesin diye uğraşan taraf bu adam olmuş sonunda dayanamamış bitirmiş..İllaki tek taraflı değildir huzursuzluk bunuda tanıyarak yada araştırarark göreceğiz..

offf kafam karıştı ama anlattıkların mantığa yatan şeyler elbette

Siz bu adamdan etkilenmissiniz, iciniz isinmis :) :)

Yani meslege baksaydiniz, muhendis de gelmis ona da bakardiniz, sizin iciniz bu adama kipir kipir etmis sekerim :)

Bence gorusun bakin. Cocuk kucuk, annesiyle de yasiyorsa problem olmayabilir, lakin oladabilir , bilemeyiz.

Yani severseniz zaten egrisiyle, dogrusuyla, cocuguyla her seyiyle kabul edersiniz. Kimsenin hayati bal kaymak degil, herkesin hayatinda puruzler var. Eger ki adami cidden severseniz, bu mesele puruz olabilir ama dedigim gibi hayat mukemmel degil ki zaten.

Ozet: Siz gorusun bununla :)

Çocuk dünyanın en masum varlığı bunda hem fikiriz.
Ancak çocuk sahibi olanlar bilir ki hiç bir çocuğa kendi çocuğuna baktığın gözle bakamazsın, kardeşinin çocuğuna bile.
Ama insan yeri geliyor kendi çocuğuna dayanamıyor. Bence kimse burada çocuk edebiyatı yapmasın. Kadın için de zor, çocuk için de zor.
Ve babası olarak gelip evinde kalması lazım.
Eğer gelir kalır da çocuk ve çocuğa kötü davranılırsa bence bu da bir sınavdır...

burda da şöyle bir soru geliyor aklıma..Peki neden ben annesi rolüne girmek zorundayım? neden beni sevmesi için uğraşayım ki? Üvey annecilik yada anne olmaya çalışmak zaten benim mizacıma ters...Yeri geliyor ben yeğenime bile tahammül edemiyorum ki bun onada söyledim benim için çocuğun bağlamında herhangibir beklentiye girme diye...Ben buyum bunda başta söyledim beni zorla anne yapmaya çalışmasın

bence o zaman hiç kalkışma bu işi. Üvey annecilik oynamak zorunda değilsin ama bu çocuk var böyle bir gerceği hayatınızın sonuna kadar değiştiremezsiniz.
Babası da iyi günde, kötü günde, hastalıkta hep yanında olmak zorunda.
Hatta paranız olmasa bile babası kredi çekip eğitim vs masraflarını karşılamak zorunda. Evlenirken destek olmak zorunda. bunları göğüsleyecek bir yapın olmalı.

evet içim ısındığı için konu açmaya değer buldum açıkçadı...Teşekkürler yorumların için..

Zaten çocuk gerçeğini kabul ediyorum ki o masumun hiçbir suçu yok bu durumda ve babası olarakta ömrü boyunca yanında olmak zorunda kaldı ki ona harcama yapıyor diye bencillik edecek bir kadın değilim tek sıkıntım zorlama bi sıfata sokulmak istemiyorum ve bunu da belirttim sanıyorum ki bunu da o kişiyi tanıyarak anlayacağım..Zaten görüşmem yada yardımcı olmam deseydi asıl benim için kabul edilemez bir durum olurdu

Hiçkimse, en başında annesi sizden annesi rolüne girmeyi istemeyecek.
Buna hakkınız da yok zaten..
Siz eğer evlenirseniz babasının eşi olacaksınız.
Sevgi zorlamayla olmaz zaten..
Ama çocuk konusunda benden birşey bekleme demek çok sivri bir cümle.
O sizden anne olmanızı mı bekledi de siz beni zorla anne yapma dediniz.
Anne olamazsınız da dediğim gibi onun zaten bir annesi var çünkü..

kimse sizden o çocuğa annalik yapmanızı beklemiyor ama babasının eşi olacağınız için bir misyonunuz olacak onunla ilgilenmek, ihtiyaçlarını karşılamak gibi. sizinle vakit geçirecek sizinle aynı ortamlara girecek. çocuğa yokmuş gibi davranamazsınız demek istediğim o çocuğun babasının hayatında hep olacağı ve sizin buna ne kadar tahammül edebileceğiniz...

beklenti cümlesi çok sivri değil bu konularda net olunması kanaatındayım çünkü herkes için önemli bir karar, ne istediğinin veya ne verebileceğinin açıklanması gerekiyor taraflarca.. Anne olma yorumlara istinaden kurulmuş bir cümle, o kişinin benden zaten öyle bir talebi yok..O hayatının geri kalanını idame ettirebilecek bir eşi olsun istiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…