Benim de güven duygum hiç kalmadı.Yani ben olamam sanki gibi geldi..
Yaşadıkalrım insanlara olan güvenim falan çok yıprandığı için, tabi olabılen de olur yani yakın çevremde de var gözlerimle gördüminsana baglı bir sey..
Aşık olunur evet ama 20 li yaşlardaki heyecanları bulmak imkansız. Sadece gönül ilişkilerinde değil. İnsan yemek yerken bile o zamanlardaki keyfi alamıyor...Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Yas gectikce bana da artik imkansiz geliyor uyusabilcegim biriyle denk gelip tanismak ve bir de asik olup sevbilmek o insanla ayni evde yasayip saygi ve sevgiyi yillar boyunca sürdürebilmek. Yazarken bile masalmis gibi geldi.32 yaşındayım, yeni terk edildim (2 yıl) güvenim yine sarsıldı bu sefer artık tükendiğimi hissediyorum Allahtan Ümit kesilmez de, ben bu işleri kafada bitirmeyi düşünüyorum artık.Beklentim olmasın diye imkansız geliyor çünkü artık.Biriyle tanışcam da beni çok isteyecek de, ilişki olgunlaşacak da,güzel gidecek de...Çok sevileceğim de benle gelecek düşünecek birde ben ona çok güveneceğim öyle mi ??? İMKANSIZ
Hayır birde 2 yıl önce tesadüf oldu denk geldi üstelik o da kötü bitti.Bir daha nerden denk gelecek.Çalışma ortamı klasik belli, kursa oraya buraya gitsen orda da kusurlu.Tek basıma nerelerde gezeyim de denk gelsin ? Allah’a da inancım var benim o ne isterse olur diyorum neden imkansız olsun diye ama ağzım diyor da kalbim olmaz diyorYas gectikce bana da artik imkansiz geliyor uyusabilcegim biriyle denk gelip tanismak ve bir de asik olup sevbilmek o insanla ayni evde yasayip saygi ve sevgiyi yillar boyunca sürdürebilmek. Yazarken bile masalmis gibi geldi.
Ahahaha bu ben :)Insanın ruhu ile alakali birşey diye düşünüyorum....benim ruhum çok güzel midede kelebek gezdirir gerekirse bence 60 olsa bile
Yapı olarak zaten heyecanlı bir yapım var...
Evet bende tam böyle düşünüyorum. Devami da bitmesi de karşınızdakine bağlı.Aşkın yaşı olduğuna inanmayanlardanım. Hayatımda ilk kez 35 yaşımda aşık oldum. Şu an 40a geldim. Eşime ilk günden daha fazla aşığım diyebilirim. Biraz da karşınızdaki insana bağlı olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?