Belli bir yaştan sonra aşık olabilir miyiz?

Ask her yasta mümkün aslinda
Ama tabii ki 20 yasindaki gibi sıfır mantik salt duygular olmaz bence.
Hatta bence akli başındayken asik olmak daha güzel, her seyi dolu dolu yaşıyorsun.
Burada iki şey var
Birincisi karşı tarafin ilgisi sevgisi.
Ikincisi de sizin buna hazir olmaniz.
Kimse geçmiş travmalarini baskalarinin tamir etmesini bekleyemez, beklememeli de. Geçmişte yasanan acıları kendi içinde bitirip önüne umutla bakmak lazim. Biri aldatti diye tum.erkekler aldatir denemez ya da biri siddet gösterdi hepsi aynı diye yaftalamamak lazim.
Siz bir erkekten ne bekliyorsaniz, bir erkekten de aynısını bekler. Herkes sevilmeyi hak eder. Kalbinizi kapatmayin.

Enerjinizi burdan hissettim, ne güzel bir sey, hep askla ve heyecanla kalin. Bunu göstermektende cekinmeyin bence

Begendıgın kısının ayakta ısedıgıne nerde sahıt oldun onu cok merak ettım ahahaha

Kisiye gore degisir. Kimi insan vardir 20sinde de cesitli sebeplerden dolayi midesinde kelebeklerin ucystugunu hissedemez, kimi insan cok daha ilei yaslarda o heyecani duyumsayabilir. Kalbinin kapilarini ac gerisi gelir :)

Olacaksın tabi ki

olunamayacağını düşünüyorum. olsa olsa içinizin ısındığı, anlaşabildiğiniz, sevdiğiniz (aşık olmak değil sevmek), hayata aynı pencereden bakabildiğiniz,mantık, yaşanmışlıklar ve kalbin süzgecinden geçirerek hayatı beraber geçirebileceğinize inandığınız birisiyle yola devam edilebilir. ve bence en önemlisi de budur. not: 41yaş spor ve nişanlıspor :)

Her yasta aşık olabilirsiniz. Aynı heyecanı duyabilirsiniz. Ama yaşadığınız travmalar, aldığınız dersler, tecrübe birikiminiz suratle doğruyu görmenizi sağlar. Eski aşk acılarını çekmezsiniz. Eğer ilişki yanlışsa sizin için, mantığınız çok daha çabuk devreye girer. Kısaca aşık olma kısmında prb olmaz ama karşı taraf yanlış kişiyse ayaklarınızın yerden kesik olduğu süre oldukça kısalır.

gayet olur neden olmasın. tekrar sevilir de güvenilir de. daha 20'li yaşlardayım ama mesela bizde de 1 kere aşık olabilirsin, işte şu yaşı geçersen sadece mantık evliliği olur bilmemne hepsi palavra. birden fazla kez aşık oldum. 40 yaşıma da 50 yaşıma da gelsem tekrar aşık olabilirim. aşık olduğum zamanlar da en çok insanlara güvenimin bittiği aşka inancımın olmadığı hatta abartıp yalnız öleceğimi düşündüğüm zamanlardı. bu konuya takınca asla ilerlemiyor. bu düşünceler de fazlasıyla karamsar.

O saatten sonra gelecek aşkın..dicem

O saatten sonra gelecek aşkın..dicem
Niye öyle söylüyorsunuz.. sevmek ve sevilmek her yaşta güzel.. ister 20 olsun ister 70. İnsanın içinde kelebekler uçuşturtup kendini 20 yaşında hissettiren bir aşk bence pahabiçilemez... o yaşlı çiftin aşkı pahabiçilemez bir aşk..

Ben de öyle düşünürdüm sonra bir baktım beş yıl geçmiş ve ben evliyim. Demeyin öyle.

Aşık olmak dünyada en güzel duygulardan biri...
o sebeple Karamsar olma sakın, aşkın yaşı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…