20 li yaşlardayım ve aşık olmaktan önce güvenebileceğim birinin karşıma çıkmasını isterdim.Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
20 li yaşlardayım ve aşık olmaktan önce güvenebileceğim birinin karşıma çıkmasını isterdim.
Üzgünüm ama 40 yaş sonrası aşık olmak demeyelimde nasıl söylesem insanın kendiyle savaşmasının hayata yansıması yaşanıyor demek daha doğru olur.
Bunu hepimiz yaşayacağız.45 yaş sonrası kadınlarda vücut bütünlüğü bozuluyor. Aşk bir yere kadar adamın gözü dışarıda olur.
Hem de aşk geçicidir gerçekten seven birini bulursunuz umarım
Tespitiniz doğru ama aşk geçicidir. Sevmek sevilmek daha önemli33 yaşındayım, ne zaman bir daha aşık olamam artık desem daha şiddetli oldum:) o yüzden biliyorum ki ruh yaşlanmıyor, yaşlanan sadece bedenlerimiz.
Çok sevındım sizin adınıza gercektenOlabilirmisiz bizzat ben kendim oldum şahsen kendimden beklemezdim çoluk çocuklu kadınım erkek deyince tiksinen, ama aşık oldum çok fazla hemde ..bildiğiniz pembe gözlükleri taktim şükür ki Rabbime iyi biri çıktı yoksa nanayi yemiştim..yani aşk çokta şey değil...mantık, sevgi ,saygı önemli düşünsene ya kotu biri çıksaydı 2. Evliligimde fiyasko olurdu ...Allah korusun
Benim tespitinde bu yönde ve demek istediğim buydu. Eğer sizi gerçekten seven ve sizinde gerçekten güvendiğiniz bir adam olmazsa sonu fiyasko olur.Olabilirmisiz bizzat ben kendim oldum şahsen kendimden beklemezdim çoluk çocuklu kadınım erkek deyince tiksinen, ama aşık oldum çok fazla hemde ..bildiğiniz pembe gözlükleri taktim şükür ki Rabbime iyi biri çıktı yoksa nanayi yemiştim..yani aşk çokta şey değil...mantık, sevgi ,saygı önemli düşünsene ya kotu biri çıksaydı 2. Evliligimde fiyasko olurdu ...Allah korusun
Şimdi buna itiraz etseeem olmayacak etmesem kendimle çelişeceğim. Yani ben yokken “ablamız” bilmem kaç kere aşık olmuştur ahkam kesemeyeceğim.Ay ne güzel ya... Ben de bi coştum sizin yazdıklarınızı okuyunca
Aşkın yaşı mi olur?Belli yaşanmışlıklar, ruhsal yorgunluklar. Bunlardan sonra yeniden 20li yaşların başında gibi aşık olunabilir mi? Bunu yaşayanınız var mı? Ben 40 yaşındayım ve bazı travmalarım var. Sanki bir daha kimseyi hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor.
Aşkın yaşı mi olur?Karsiniza öyle biri cikar ki aşık olmamak olay olur Yüreğinizi rahat birakin,dusunceleriniz size engel olmasin
Beklenen degil ama ansizin gelir o.Aklina bile gelmezken kalbin ona heyecanlanir.Yokk yokk desen de bir sarkida elin sacinda başında şöyle dans eder gibi onu düşünürken bulursun kendiniaşkın yaşı yoktur evet haklısınız ama bu yaşta nerede nasıl olacak bu var mı örnek verebilecek olan pek rasyonel gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?