Belli bir yaştan sonra evlilik?

adiguzelkadin1919

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
102
164
18
40
Kızlar belli bir yaştan sonra eski ortamlar olmuyor. Eskiden cafelere giderdik, partiler olurdu. Yemekler olurdu. Okulda sınıfta bir sürü çevremiz olurdu. Belli bir yaştan sonra artık insanlar daha çok aileleriyle uğraşıyor. Ondan dolayı merak ettiğim şey şu: Belli bir yaştan sonra evlenen arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız, hangi ortamlarda ilk birbirinizi gördünüz? Bunu merak ediyorum doğrusu.

35 yaş ve sonraki yaşları demeye çalışıyor.
Diğer konusunda sormuştu..
Emin olamadım, ben de 29 yaşında evlendim acaba ben de mi belli bir yaştan sonra evlendim dedim, ona göre cevap verecektim. “belli bir yaş“ kalıbı da okudukça manasızlaşıyor. :KK53: Ne bileyim, belirsiz yaş mı var?:KK53:

A adiguzelkadin1919 Çalışıyor musunuz?

Belli bir yastan sonra neden gidilmesin ki bir yerlere?
Ben 42 yasindayim ve gidiyorum heryere 🤷
Esimle de bir arkadasim sayesinde tanistim 5.5 sene once , ben o ortak arkadasimla ise sosyal medyada tanismistim , yani aktif bir insan olun , disarisi insan kayniyor elbet tanisirsiniz hosunuza giden birileriyle

Belli bir yastan sonra neden gidilmesin ki bir yerlere?
Ben 42 yasindayim ve gidiyorum heryere 🤷
Esimle de bir arkadasim sayesinde tanistim 5.5 sene once , ben o ortak arkadasimla ise sosyal medyada tanismistim , yani aktif bir insan olun , disarisi insan kayniyor elbet tanisirsiniz hosunuza giden birileriyle
Bilmiyorum. Öyle aktif yerlere gidesim gelmiyor. Bir kaç kez gittim genelde 20li yaşlarda gençler. Kendimi oraya ait hissetmiyorum.

Bilmiyorum. Öyle aktif yerlere gidesim gelmiyor. Bir kaç kez gittim genelde 20li yaşlarda gençler. Kendimi oraya ait hissetmiyorum.
Yasitlarinizin gittiği yerlere gidin , restoranlar , daha agir cafeler , yani atiyorum starbucks degil de daha olgun insanlarin tercih ettigi cafelere mekanlara gidin , boyle pek cok yer var

Emin olamadım, ben de 29 yaşında evlendim acaba ben de mi belli bir yaştan sonra evlendim dedim, ona göre cevap verecektim. “belli bir yaş“ kalıbı da okudukça manasızlaşıyor. :KK53: Ne bileyim, belirsiz yaş mı var?:KK53:

Bu sorular çoğunlukla ya 30 ya 35 yaşından sonra tanışanlara soruluyor..
Ama bence sizin cevapta yararlı olur. Konu sahibi baya merak ediyor bu konuları.. :KK54:

Şimdilik çalışmıyorum. Ama salgın geçtikten sonra iş aramaya başlayacağım.

Back
X