Belli bir yaştan sonra evlilik?

Pes etmek değil de çok kriterli kimseyi beğenmeyene ben de önayak olmuyorum. Bir arkadaşım var öyle. Çok güzel kalpli, kariyerli, düzgün aile çocuğu arkadaşımı beğenmedi. Neymiş saçı azalmış, dişi yamukmul. Saçımı ektirdi mis gibi oldu. Evlendi de. Ben o arkadaşa akıllanmadım okuldan arkadaşımla tanıştırdım, çok esmer, giyim tarzını beğenmedim dedi. Halbuki giyim tarzını evlilikte kadın illaki değiştiriyor. Ben bu arkadaşa bir daha peri padişahının oğlu gelse önermem.
Her şeye burun kıvırıyor
Anladım. Sanırım ondan dolayı arkadaşlarım da benden yana umudunu kesiyor ve pes ediyor.

Anladım. Sanırım ondan dolayı arkadaşlarım da benden yana umudunu kesiyor ve pes ediyor.
Makul sebeplerle beğenilmese ben de ses etmem. Ama saçma sapan bahaneler gelirse bir daha da önermiyorum. Neticede erkek arkadaşlarım da sevdiğim arkadaşlarım oluyor. Onları da kırmak istemiyorum.
Ya mesela bir arkadaşımı kankamla tanıştırdım, arabayla alayım demiş işyerinden kız istememiş. O da demek ki bu tarz şeyleri sevmiyor diye yemekten sonra bırakmayı teklif etmemiş. Bunu kaba buldu ikinci şansı vermedi. Ben bu kadar beğenmemeye odaklı insanlar için araya girmem. Mahçup olamam. Bazı insanlar var kulp aramaua gidiyor. Komik komik elli tane bahane.

Kısmetleri Allah C.C gönderirmiş çevirmemek gerekmiş size kriter olarak uymasa bile bi görüşün
Gercekten oyle mi ki.ben kismetleri hep geri cevirdim.simdi tek tük karsima birileri cikiyor ama onlar da benim kriterlerimin cok cok disinda olanlar.mesela ben universte mezuyum bana onerdikleri kisiler sanayide calisan ilkokul mezunu insanlar.asla kucumsemiyorum tabiki yanlis anlasilmasin sadece oyle biriyle anlasamam diye dusunuyorum.boyle kismetleri de degerlendirmek gerekiyor mu ki bilemiyorum

ben abi dıyordum en son.bır baktım evlenmişiz.(ben ayarttım,sevdim aldım.kökde söktürdüm iyide oldu)
sizinle alakalı bir durum birazda.
Vay be abi derken nerelere gelmişsiniz ve siz ayartmışsınız. Bazı şeylere takılmamak lazım. Ben olsam abi diyorum diye nasıl böyle bir şey düşünürüm diye kendime kızardım 😂

Gercekten oyle mi ki.ben kismetleri hep geri cevirdim.simdi tek tük karsima birileri cikiyor ama onlar da benim kriterlerimin cok cok disinda olanlar.mesela ben universte mezuyum bana onerdikleri kisiler sanayide calisan ilkokul mezunu insanlar.asla kucumsemiyorum tabiki yanlis anlasilmasin sadece oyle biriyle anlasamam diye dusunuyorum.boyle kismetleri de degerlendirmek gerekiyor mu ki bilemiyorum
Canım benim de karşıma çıkan yok. Yani ne yapacağımı ben de bilmiyorum. Bu konuda çok umutsuzum.

Sevgili konu sahibi ben de 33 yaşında çok sevdiği bir işi,sosyal çevresi olan bekar biriyim.Ailemle yaşıyorum,sizi o kadar iyi anlıyorum ki.İçimde anlamlandıramadığım yalnız kalmış bir yer var.Sevmek,sevilmek istiyor.Zaman zaman çok karamsar oluyor,zaman zaman umutlanıyorum.Ne diyim..sizin için,kendim için,yuva kurmak isteyen tüm hem cinslerim için dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor.Umudunuzu canlı tutun.

Ben sosyal medyada meslek gruplarından eşimle tanıştım. Bikac gün yazistik. Zaten 1.5 saatlik mesafedeymisiz. Bikac kez görüştük. Öyle devam ettik. En başta eşim güven verdi bana kimliğini gösterdi..çalıştığı yere götürdü arkadaşlarıyla tanıştırdı. Ailesinin fotosunu vs gösterdi.
Nasıl tanıştığınizdan çok ilişkiyi nasıl sürdürdüğünuz önemli.
Bir de benim arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bazı kadınların beklentisi yüksek oluyor. Mesela hepimiz aşk filmleri izliyoruz. Orada kadın olsun erkek olsun hep yakışıklı ve güzeldir. Hiç fiziksel kusur yoktur. Mesela bazı bayanlar uzun boylu değil diye hemen redediyor. Veya biraz saçı dökülmüş diye.
Erkekler de öyle gerçi. Kadının biraz kilo fazlası var diye devamını getirmiyor..
Birazcık toleranslı olmak işleri kolaylaştırır.
Tabi ki kalbiniz ısınmadysa illa ki evleneyim demenin anlamı yok.

Ben sosyal medyada meslek gruplarından eşimle tanıştım. Bikac gün yazistik. Zaten 1.5 saatlik mesafedeymisiz. Bikac kez görüştük. Öyle devam ettik. En başta eşim güven verdi bana kimliğini gösterdi..çalıştığı yere götürdü arkadaşlarıyla tanıştırdı. Ailesinin fotosunu vs gösterdi.
Bir de benim arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla bazı kadınların beklentisi yüksek oluyor. Mesela hepimiz aşk filmleri izliyoruz. Orada kadın olsun erkek olsun hep yakışıklı ve güzeldir. Hiç fiziksel kusur yoktur. Mesela bazı bayanlar uzun boylu değil diye hemen redediyor. Veya biraz saçı dökülmüş diye.
Erkekler de öyle gerçi. Kadının biraz kilo fazlası var diye devamını getirmiyor..

çok haklısınız gerçekten herkesin beklentisi yüksek ama herkes kendisinin farkında da değil.

Olabilir. Ben de dış görünüşünü beğenmediğim için çok reddetmişliğim var. Halbuki ben çok mu güzelim. Hayır. Ama işte gönlüm ısınsın istedim. Ne bileyim.

Back
X