Size iki tanışma hikayesi anlatayım. Biri teyzemin kızı, kendisi üniversitede ev arkadaşı buldu. Sonra o ev arkadaşının akrabası ile evlendi. Bir gün ev arkadaşı evde yokken, kapı çalıyor açıyor kapıyı bir delikanlı elinde paket, kuzenimin ev arkadaşının ismini söylüyor. Kuzenim yok şu an diyor. Delikanlı kendini tanıtıyor, akrabası olduğunu kendisine memleketten paket getirdiğini söylüyor.(daha önce bahsedildiği için bizim kız anımsıyor) ilk görüşte aşk olmuş. Ve delikanlı uluslararası bir havayolu şirketinde pilot. Birkaç ayda evlendiler. İkincisi, bir arkadaşım, oda garsonluk yaparken bir müşterisi buna aşık oldu. 6 ay onun için restorana geldi gitti.Kız hiç yüz vermedi. En sonunda bir yemek yemeyi kabul etti. hemen 1 ay içinde evlenme teklifi aldı pırlanta bir yüzükle.4 ayrı düğün yapıldı, 3 ayrı gelinlik alındı. Bu damadımızda londra da ve Türkiye de çok ünlü bir kuruluşun ortağı. Kız şu an londra da yaşıyor. Kuzenim de, arkadaşımda fırsat buldukça eşleriyle dünya turuna falan çıkıyorlar işte çocukları var ve eşleriyle halen mutlular. Bu iki insanı her andığımda maşallah derim. Şimdide 41 kere maşallah diyorum. Bazı insanlar peri masalını gerçekten yaşıyor. Kader. Burada belki maddi olanak ve kişilerin işlerinden bahsettiğim için beni yanlış anlayabilirsiniz ama olay sadece bu değil gerçekten mutlular ve eşleri gayet yakışıklı ve onlara romantizmi ilgiyi hissettiren insanlar. Yani hepsi bir arada. Tekrar maşallah. Yani kaderde ne varsa gelir sizi bulur diyorum ben. Çok fazla sosyal olmaya gerek kalmayabilir.