- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.350
- 598
- Konu Sahibi adiguzelkadin1919
Ay onu da anlatmiyim artikcafede nasıl tanışılır ki.. ben de merak ettim şimdi.. hoş , ben artık evlenmek istemiyorum uzak dursunlar benden :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onu da anlatmiyim artikcafede nasıl tanışılır ki.. ben de merak ettim şimdi.. hoş , ben artık evlenmek istemiyorum uzak dursunlar benden :)
Normalde çalışıyorum. Şu aralar işim yok. Tekrar iş bulmaya çalışacağım.Konu sahibi yorumlarını okudum da yanlış anlamazsan ben başka bi açıdan bakıyorum olaya.
37 yaşındayım çalışmıyorum demişsin.
Mesela görücü üsülü falan olsa günümüzde insanlar birazcık maddiyatçı yani tanıştırmak için çalışmayan birimi düşünmezler bence.
Benim teyzem oğlunu evlendirecekti kızın işini mesleğini araştırdılar.
Yani çalışmayan birini önermezler bence.
Doğru bi bakış açısı demiyorum ama insanlar biraz böyle bakıyor bu olaya artık.
Bir iş bulursanız ortamınız da olur belki.
Arkadaşlarım çoğunun küçük bebekleri var. Gelmiyorlar yani çağırsam da. Çocukları bırakamıyorlar.35 sonrası da arkadaş ortamınız olabilir ve kafelere mekanlara gidebilirsiniz aslında. Neden bu rutinin değiştiğini anlayamadım?
En yakın arkadaşım. Kendisi 21 yaşında evlendi, 2 çocuğu var. Beni anlamak yerine “ben senin yerinde olsam bu saatten sonra evlenmem” diyor.Kadınların da işi zor 20 de evlensek ne bu acele,30 da evlensek geç kaldın, 40 lardaysak bu saatten sonra evlenmesen de olur...biri de demiyor ki erkeklere niye demiyoruz?istediği her yaşta evleniyor kimse bunu sorun etmiyor,bu nasıl oluyor?
sagol kendi aklini kendin kullan deseydinEn yakın arkadaşım. Kendisi 21 yaşında evlendi, 2 çocuğu var. Beni anlamak yerine “ben senin yerinde olsam bu saatten sonra evlenmem” diyor.
bu arada bir öğretmen arkadasim severek 40 yasinda evlendi hatta yurtdışına yasayacaklardi esiyle kadin nerdeyse meslegi birakcakti askindan kör olmustusagol kendi aklini kendin kullan deseydin
Evlenmiş cocuk coluga karismis
İyi kotu duzeni bir amaci var
Sizin zaten duzen kurmak istediginiz biliyor
Evlenme diyorlar hemen
Herks bir yada 2 yada 3 neyse
Hakkini kullanmak ister
Herkes kendi kaderini yaşar
Evlilik demek omurboyu işkence demek degil
Denersin olmazsa ayrilirsin
Zaten isigucu olan kadinlar icin denemekle bir kayip olmaz diye dusunuyorum
Helede cocuk ozlemi varsa.
Yani bilmiyorum kafam karışık. Hem bebeğe haksızlık mı olmuş diyorum. Hem de yalnızlık korkusu. Karantinadan sonra özellikle yalnızlık çok bunalttı beni.bu arada bir öğretmen arkadasim severek 40 yasinda evlendi hatta yurtdışına yasayacaklardi esiyle kadin nerdeyse meslegi birakcakti askindan kör olmustu
Neyse ikna ettik ücretsiz izne ayril bak bakalim
Dedik tanidigin sevdigin gibi mi
Neyse evlendi kadin bakti aile anormal eşi de sunepe cikti yapamadi o arada bir kizi oldu
Aldi çocuğu turkiyeye dondu
Bosandilar kızıyla yasiyor annesi de bakiyor bebege.
Tabiki herkes cocugunu babasiyla buyutmek ister ama hayatta 44lukbirsey yok bazen esinizz ölür bazen psikopat çıkar hayat bu inisli cikisli
Simdi bu kadinin ne kaybi oldu 40yasinda bekar olarak tercih edecekti omrunu yalniz Ama o sansini denedi bebegde oldu
Gecenlerde gorustum cokda mutlu kiziyla.
Kaliteli egiitmli kadin donanımlı mutluda
Olayin ozeti 4 4luk beklenti icinde olunca hepimiz mutsuz oluyoruz
Biraz hayati esnek yasamak lazim
sirf bebek iicn evlenilmez kafaniza uymayan biriyleYani bilmiyorum kafam karışık. Hem bebeğe haksızlık mı olmuş diyorum. Hem de yalnızlık korkusu. Karantinadan sonra özellikle yalnızlık çok bunalttı beni.
İnş kızlar dua ederseniz bana çok sevinirim.sirf bebek iicn evlenilmez kafaniza uymayan biriyle
Ama kafasina uyanla evlendi arkadasim yine olmadi
Siz de biraz hissel biraz mantiken gonlunuze uyanla olsun insallah
İnsan kendini iyi tanıyacak
Ne ile daha cok mutsuz olurum yada ne beni mutlu edebilir
Bu ayrimi kendiniz yapin
Ederim tabi Allah gönlüne göre biriyle evlenmeyi nasip etsin insaAllahİnş kızlar dua ederseniz bana çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim :)Ederim tabi Allah gönlüne göre biriyle evlenmeyi nasip etsin insaAllah![]()
Benim annem 39 yaşındayken piknikte 45 yaşındaki babamla tanışmış. İkisinin de ilk evliliği. Umudunuzu kaybetmeyin ve gelen taliplere de önyargılı olmayın.Aslında var öyle arkadaşlarım. Ama bir buluşturduklarıyla olmayınca daha gelmiyor. Hemen pes ediyorlar.
Aynenöyle, standartlar yükseldikçe şans azalıyor maalesef:/ nasip tabiKatılıyorum tam tersi flört havuzu daralıyor size denk geliri ve işi olan erkekler daha düşük gelire ve kariyere sahip kadınlarla da birlikte olabiliyor ama aynısı kadın için çok geçerli olmuyor yani bunu takmayan kadınlar için sorun yok tabiii
Öğretmenler zaten havada kapılıyor maşallah. Kazanacak ama çok kazanmayacak, zeki olacak ama erkekten zeki olmayacak, özgüvenli olacak ama erkeğe de boyun eğecek, okumuş olacak ama elinden ev işi de gelecek, işimiz zor velhasıl:)Hm görücü usulunda o da biraz dezavantaj çok eğitimli bir de üstüne güzelsen genelde o tiplerden korkuyorlar sana önerecekleri kişi de en az senin kadar eğitimli olmalı , öyle biri de yoksa sıradan insanları söyleyemezler.
Benim dediğim öyle çok kariyerli değil Mesela atıyorum atanmış öğretmen çok rağbet görür.
Egitim seviyesi de etkili. Doktora yapti isen mesela egitim seviyesi arttikca olasilik da azaliyor gibi.
Ekonomik olarak gecim olabilir je gorus ayriligi problemleri yasanabilir. Arada ucurum gibi egitim farki varsa bu durum malesef yasaniyor. Ozelkikle kadinin egitim seviyesi daha fazla ise.oda bizim ülkedeki farklılıktan avrupada mesela doktora yapmış kişi de rahat geçiniyor mavi yakalı biriside rahat geçiniyor ve sosyal yaşamı oluyor. o yüzden orada bu tür evlilikler olurken bizde olmuyor.
Öyle bir şey yok. Kitaplarınız da yere düşsün istersenizOlabilir. İlk görüşte aşk olayı sanırım benim hatalarımdan biri. Böyle bir şeyi beklememem lazım.
Pes etmek değil de çok kriterli kimseyi beğenmeyene ben de önayak olmuyorum. Bir arkadaşım var öyle. Çok güzel kalpli, kariyerli, düzgün aile çocuğu arkadaşımı beğenmedi. Neymiş saçı azalmış, dişi yamukmul. Saçımı ektirdi mis gibi oldu. Evlendi de. Ben o arkadaşa akıllanmadım okuldan arkadaşımla tanıştırdım, çok esmer, giyim tarzını beğenmedim dedi. Halbuki giyim tarzını evlilikte kadın illaki değiştiriyor. Ben bu arkadaşa bir daha peri padişahının oğlu gelse önermem.Aslında var öyle arkadaşlarım. Ama bir buluşturduklarıyla olmayınca daha gelmiyor. Hemen pes ediyorlar.