- 18 Temmuz 2017
- 495
- 271
- 103
- 29
- Konu Sahibi cesursincap
-
Uzulme canim yaninda olup morallerini bozmalarindan iyidir . Eşinde senin yanindaysa hic sorun etme bol bol dua et canmTam 3 kez kürtaj 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum. Bedenen de psikolojik olarak da çok yıprandım. Herşeyle tek başıma başa çıkmak zorunda kaldım. Bakıma muhtaç annemden başka kimsem yok bu şehirde. Bana sıra geldiğinde kv ve görümce hep hastayız dediler. Eltim 2 çocuğum var diye tlf. geçmiş olsun dedi evime bile gelmedi. Unuttum sanıyordum ta ki bugün eşimin abisinin ameliyatına kadar. Benim zor zamanımda hasta olan kv, hep çok yoğun olan kayınbirader, 2 çocuklu elti hepsi koşa koşa hastaneye gelmişlerdi. Ben ameliyatlarımda gece tek yatarken hastanede onlar bu gece refakatçi kalmak için birbirleriyle kavga ediyorlardı. 1 ay sonra yeni bir ameliyat olmam gerekebilir bu kez eşimin onlara haber bile vermesine müsade etmeyeceğim. Bu davranışları hak etmedim ben. Çok üzgünüm. Sadece içimi dökmek istedim.
Canım bu işler karşılıklı hiç senin onlara yaptığın fedakarlıkları anlatmamışsın ama hep onlar şunu bunu yapmadı demişsin sen birşeyler yaptın mı da beklenti doğuruyorsun yanımda olmuyorlar diye
İşte ben eşime anlatamıyorum çünkü geldiginde hep bizdeler telefonuda hiç susmaz hep ararlar bak geliyolar arıyorlar der göz boyarlar midem bulanıyo artık onlardan eşim burdayken oglumu aramışlar yanlışlıkla babanı telefona ver demiş oda başka ilde okuyo evde degilim demiş ne gezeyin orda demiş ogluma okudugundan haberi bile yok düşünün sormazlarki söyleyelim çocuklar giti diye eşler bilmeyince daha zor sizin adınıza sevindim hep mutlu olursunuz inşallahÇok şükür ki eşim farkında. O da olmasa iyice kafayı yerdim sanırım.
Üzmeyin kendinizi.
Elin iyisi olmaz derler.
Rabbim,dermansız dert vermesin.Her şey gelip geçiyor.Acılar ve üzüntüler de baki değil.
Şimdiden geçmiş olsun.
Kredi çekip ev alma işi çok ağır olmuş. Bu kadın sana karşı hep böyleydi yani sonradan değişmediyse bence çok büyük hata etmişsin.
Tam 3 kez kürtaj 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum. Bedenen de psikolojik olarak da çok yıprandım. Herşeyle tek başıma başa çıkmak zorunda kaldım. Bakıma muhtaç annemden başka kimsem yok bu şehirde. Bana sıra geldiğinde kv ve görümce hep hastayız dediler. Eltim 2 çocuğum var diye tlf. geçmiş olsun dedi evime bile gelmedi. Unuttum sanıyordum ta ki bugün eşimin abisinin ameliyatına kadar. Benim zor zamanımda hasta olan kv, hep çok yoğun olan kayınbirader, 2 çocuklu elti hepsi koşa koşa hastaneye gelmişlerdi. Ben ameliyatlarımda gece tek yatarken hastanede onlar bu gece refakatçi kalmak için birbirleriyle kavga ediyorlardı. 1 ay sonra yeni bir ameliyat olmam gerekebilir bu kez eşimin onlara haber bile vermesine müsade etmeyeceğim. Bu davranışları hak etmedim ben. Çok üzgünüm. Sadece içimi dökmek istedim.
Bahsettiğin durumlar ameliyat değil, küçük operasyonlar. Bakıma ihyiacı olacak şeyler değil. Psikolojik olarak seni yoracak durumlar ancak hastaneden çıktıktan sonra günlük rutinine devam edebilirsin. Kayınının ameliyatı nedir okumadım henüz, ancak ameliyat ile bir tutup kendini yıpratma. Eşinin ailesinden değil tek beklentin eşinden olmalı. Ondan da yeteri kadar değer ve ilgi görğyorsan diğer şahısları abartıp kendini yıpratma. Ameliyat diye bahsettiğim şeyler ameliyat değil yanı bir iyileşmesi gereken bir sezeryan kesiği yok en azındanTam 3 kez kürtaj 2 kez histeroskopi ameliyatı oldum. Bedenen de psikolojik olarak da çok yıprandım. Herşeyle tek başıma başa çıkmak zorunda kaldım. Bakıma muhtaç annemden başka kimsem yok bu şehirde. Bana sıra geldiğinde kv ve görümce hep hastayız dediler. Eltim 2 çocuğum var diye tlf. geçmiş olsun dedi evime bile gelmedi. Unuttum sanıyordum ta ki bugün eşimin abisinin ameliyatına kadar. Benim zor zamanımda hasta olan kv, hep çok yoğun olan kayınbirader, 2 çocuklu elti hepsi koşa koşa hastaneye gelmişlerdi. Ben ameliyatlarımda gece tek yatarken hastanede onlar bu gece refakatçi kalmak için birbirleriyle kavga ediyorlardı. 1 ay sonra yeni bir ameliyat olmam gerekebilir bu kez eşimin onlara haber bile vermesine müsade etmeyeceğim. Bu davranışları hak etmedim ben. Çok üzgünüm. Sadece içimi dökmek istedim.
Aferin de en son hareketi yapmayaydın iyiymiş. Krediyi kim ödüyorElimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Hiç saygısızlık yapmadım. Kv basit bir ishalinde acilde başında bekledim. Küçük kaynım sinirli bir tip sırf onun psikolojisi ve eltimle arası iyi olsun diye eşimle sık sık yanlarında oldum hiç müsait olmadığım zamanlarda bile onların evine gittim. Büyük kaynım babasıyla konuşmuyor ve sırf annesiyle görüşebilsin diye bizim evin bütün ailenin toplanma mekanı olmasına hiç itiraz etmedim ve onlara hizmet ettim. En son 2 ay kadar önce kv sırf evini beğenmiyor orda mutsuz diye 10 yıllık kredi çekerek kv otursun diye ev aldım. Hayatımın 10 yılını ipotek altına aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?