Bembeyazdım Siyaha Çaldım...

Hislerime tercüman olmuşsumuz. Çok teşekkür ederim. Ben kendimi böyle güzel ifade edemiyorum.

Size de çok geçmiş olsun. Yaşamayan anlamıyor maalesef. İnşallah tez zamanda hem sağlığınıza hem bebişinize kavuşursunuz.

Genel anestezi aldığım için ameliyat kabul ediyorum ben ama tabi haklısınız büyük ameliyatlar değil. Yine de insan uyanınca kendisini giydirecek birisine ihtiyaç duyuyor mesela hastabakıcı yerine tanıdık bir yüz arıyor. Ya da tuvalete gitmesi gerektiğinde serumu çıkarması için hemşireyi çağıracak birisine. Bunlar basit ama beni üzen, yalnız hissettiren ayrıntılar. Eşim kalamadı çünkü kadın doğum servisinde erkek refakatçi kabul edilmiyordu. Kaynıma gelince diz kapağındaki bir sorun nedeniyle artroskopi oldu. Son olarak eve geldiğimde insan bu ailenin geliniysem bir geçmiş olsuna gelinsin diye de bekliyor.

Daha az beklenti, daha çok mutluluk!!!

Bu cümleyi bu sitede öğrendim. Ve bana göre çok saçma!!!!

Ne demek kardeşim, kötü günümde de ailemden birşey beklemeyeyim mi? Hastalığımda 1 tas çorba yapacak önüme getirecek birisi olmasın mı? Bu kadar mı değersiz olalım.
Herşey menfi mi? Bi işleri düşünce koşa koşa gelirler ama sen zorda olunca bin dereden takla getirirler gelmemek için.

Sana nasıllarsa sende öyle ol. Yapma etme gitme. Kısasa kısas.

eşinle mutlu musun arkadaşım? önemli olan bu boş ver onların insanlık ayıbı bu...

hadi kayınvalide vs anlarım da eltin niye ilgi göstersin ki. nerdeyse dış kapının dış mandalı.

Sanırım ben ona ilgili olduğum için ondan da bekledim. Eltim düşük yapıp kürtaj olduğunda ben koşa koşa gitmiştim. Bir yanında annesi bir yanında kv gözümün önünde. Ben her zaman tek başıma. Ama haklısınız. Bundan sonra benim için hepsi dış kapının mandalı olacak.

Bir de her kadının hemen hemen istemsiz düşüğü kürtajı vardır. Ben haber bile vermedim kimseye. Eğer hastane düşük yaptığımda dolup taşsaydı, olay daha dramatik ve atlatılması zor hale geliyor. O dönemde zaten sürekli ağlıyorum, bir de geçmiş olsun telefonları, hastaneye gelmelerini, ruhen iyileşme sürecimi uzatacaklardı. Kendi kendime ağladım, geçti gitti. Çok şükür çocuklarım var şimdi. Senin de olur inşaallah.
Bir de sana yapılmayınca, senden de bir şey beklenmez.
Ama kendimizi insan olarak çok önemsiyoruz, bana bunu nasıl yaparlar, herkesin bir sürü ziyaretçisi oluyor vs diye. Yıllar boyunca kalbinde bu yükle mi yaşayacaksın? Bana bunu nasıl yaptılar diye?
Bana bir şey yapmayınca insanlar, çoğu kez şöyle diyorum kendime, oh be kimseye borçlu kalmadım. Biri ufak bir yardımda bulunsa kendimi ona karşı ezik ve borçlu hissederim.
Hiç kafana takma

Sanirim bebeginizi kaybettiginiz icin bu kadar hassassiniz
Bende zorunlu kurtaj oldum ama esimden baska kimseyi istemedim ne gerek var ki
Esim gelemeseydi yada hastane izin vermeseydi emin olun yine istemezdim
Eltiden kv den bisey beklemeyin , deseydiniz ki kardesim gelmedi annem gelmedi haklisiniz derdim ama digerleri icin boyle bir beklentiye girmeyin
Benim eltim olsa kurtaj olsa bende gitmezdim , hem cok ozel bir durum yaninda baskasini istemeyebilecegi icin hemde cok basit bir operasyon agir bir durum olmadigi icin , arar gecmis olsun der moral verirdim sadece

Tek olumlu yanı bu sanırım kimseye borçlu değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…