- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Bende güneşten yandınız sandım
kimseden birsey beklemezseniz daha az uzulursunuz birde bu hayatta ederi kdar deger vermek gerek ince dusunenler her daim ilk kazigi yiyenlerdir
Gecmis olsun
Allah yardımcın olsun canım üzülmeye değmez değersiz insanlar için
Amin çok teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım üzme kendini degersiz insanlar için inanki degmez eşiniz farkındamı onların yaptıgının benimde eşim yurt dışında çalışıyor 6 ayda bir geliyor aynı böyle kesinlikle gelmezler gitmezler .çocuklarım hasta olur sormazlar eşimin geldigi gün sabah 9 da bizdeler gidene kadarda bizi beklerler Artık benimde ihtiyacım yok onlara dedim kendime dik durdum çocuklarımı tek başıma büyütüm ikiside üniversite okuyolar çok şükür Size nasıl davranıyorlarsa sizde öyle davranın aramayın sormayın çektiklerimi yaşadım konunuzu okurken gerçekten çok zor
Ücretli bakıcı tutun kendinize utanırlar belki.
Yarın birgün onlar size muhtaç olurlar siz çok hasta olursunuz
Etme bulma dünyası
İçinizden nasıl geliyorsa onu yapın. Ücretli bakıcıyı da düşünün derim millet onları kınar belki utanırlar.Bugün aynı şeyi düşündüm biliyor musunuz. Bir de artık bu kadar sessiz kalmamaya karar verdim. İnşallah gerek kalmaz ama bir daha ameliyat olmam gerekirse onlara sonra söyleyeceğim. Neden haber vermedin derlerse de bundan önceki 5 inde gelmediniz 6.yı da önemsemezsiniz diye düşündüm diyeceğim.
İşte madem bu durumdan rahatsızsınız yapmanız lazımMaalesef onu yapamıyorum. Sonra da kendime sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?