Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

univ

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
296
171
303
Amasya
Merhaba canlar,

ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.

gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.

bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.

bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.

kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)

Bir şekilde babanızın da artık evlilik yapmanıza sıcak baktığını söyleyin. Erkeğin sizden büyük olmasının da sizin tercihiniz olacağını falan. Konuyu oğluna getirip görüştüğü biri var mı diye sorabilirsiniz. Yengeye gidiş gelişlerinizi sıklaştırın ama çok da abartmayın. Yani istediğinizi belli edin ama açılış cümlesini onlara bırakın, hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah doğru kişidir, yuvanızı bir an önce kurarsınız. İyi haberlerinizi bekleriz

10 yaş bence makul çok büyütmeyin gözünüzde özellikle 25-30dan sonra çiftler arasında yaş aralıkları büyüyebilir bence.
20 yaş ve 30 yaş arasında bayağı fark olabilir ama 30-40 arası daha normal gibi.

Biliyor Ben söylemiştim ailemin bana köstek olmayacağına. Ama bir türlü açılmıyor. Bu da beni adamı gördükten sonra baya üzüyor. Yengesi çok kıskanç birisi ona çıtlatsan ve ya anlarsa arayı bozar gibime geliyor.

Adamın evlenmeye niyeti yok bence. Kalıp biraz sohbet edebilirdi, 10 dakika sonra da yalnız bırakabilirdi sizi. Hiç oralı olmamış. Ben olsam adım atmazdım.
Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca

Bizim doğu erkekleri biraz tuhaf bu konuda. Girmezler içeri içerde yabancı kadın olunca
Yine de oğluna evlen diyen biri sizi kesin söylemiştir. Biliyordur bence. Ben hala evlenmeye niyeti olmadığını ya da sizle evlenmeye niyeti olmadığını düşünüyorum. Bana öyle geldi yani.

Bence yaşlarınızda hiçbir sıkıntı yok. Aksine hayatın en civcivli ve sorumluluk gerektiren kısımlarını atlatmışsınız. Artık süper zamanlardasınız. Yiyin, için, gezin balayı gibi bir hayat yaşayın.

Bence annesinin niyeti de sizinle bir iletişim kurdurmak ve ağzınızı arıyor gibi. Kadına biraz cesaret verin. Bence bu iş olur gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…