İşte bende o yüzden size geldim. Nasıl bağiıyacağız bayanlar bu işi?Bence olur bu is.
Yas farkinda sorun yok, konu nasil baglanacak ona odaklanin
İşte bende o yüzden size geldim. Nasıl bağiıyacağız bayanlar bu işi?
Siz sorun etmediyseniz neden olmasın ki. Bence uygun olabilirsniz.Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Bana öyle geliyor ki, arada ki yaş farkı. Ailem veya ben tepki gösteririz diye. Öyle hissettimAnneniz sağ mı, babanizdan cekinme ihtimali varsa anneniz biraz aktiflesse mi acaba
Ya univ im de evlense de gozum acik gitmesem falan desin yengeye
Duygularını bu kadar naif dile getiren bir kadına böyle konuşmanız biraz ağır değil mi sizce de?Ablacım önce bir sakinleş ve o östrojenleri yavaşça yere bırak..
Bıraktın mı? Şimdi detayları düşün..
Öncelikle bu 50 yaşında, bekar ve nispeten çekici abimizin çeşitli ilişkileri, kadınları olabilir hayatında.Bak bu kısım çokomelli, bu tarz hayata alışan kadın/erkek pek evlenmez cidden aşık olmadıkça... Birazdan geleceğim dediyse gelmesi lazım, hiç gelmemesi enteresan. rahatsız olacağını düşünüyor güya, ama yalancı çıkacağını da düşünmesi lazımdı..
Öte yandan sana oğlunu hiç önermeyen yenge.. Acaip önemli detay bu, kaçırma.. Samimi olabilirsiniz şu bu denebilir ama kadının kafasında başka bir profil olmasaydı sana en azından ima ederdi oğlum var sen hiç tanıştın mı vs.. Babanı bahane ediyorlar bence, baban canavar mı? Önce sana söyleyecek ayrıca, laaps diye babanın karşısına çıkacak hali yok ki, ayrıca 15 yaşında mısın ki babanın otoritesinden çekinsinler? çok saçma..
Tekrar söylüyorum kafasında sen olsan ima eder.. İnan ki bunu hevesini kırmak için yazmıyorum, ama östrojenlerin coşmuşken bazı önemli detayları gözden kaçırmamalısın
Duygularını bu kadar naif dile getiren bir kadına böyle konuşmanız biraz ağır değil mi sizce de?
Ekşi sözlük diliyle öyle östrojenler falan
Belki beni ilgilendirmiyor böyle düşünebilirsiniz ama nacizane tavsiyem bu kadar kırıcı olmayalım birbirimize karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?