Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

Kızmadın değil mi öyle yazmama? Seni düşünerek yazdım. Bir de ilk başta söylemek istemedim ama adamın 50 yaşına kadar bekar kalmasının pek çok sebebi olabilir. İyice araştırman lazım. Annesinin söylediklerini boşver. Yoğurtçu yoğurdum ekşi demez. Sen başka kaynaklardan araştır bu adamı.

Siz sorun etmediyseniz neden olmasın ki. Bence uygun olabilirsniz.

Anneniz sağ mı, babanizdan cekinme ihtimali varsa anneniz biraz aktiflesse mi acaba

Ya univ im de evlense de gozum acik gitmesem falan desin yengeye
Bana öyle geliyor ki, arada ki yaş farkı. Ailem veya ben tepki gösteririz diye. Öyle hissettim

Ya adam evlenmek istemiyor yada kadın oğluna daha farklı birini düşünüyor.siz evlenmeye olumlu baktığınızı belli ettiyseniz size söylerdi bence teyze.adam sizi istese annesine söylerdi.yaş olarak sorun değil bence uyar ama bu dediğim ihtimaller sorun olabilir.adamın çocuğu yok sanırım daha genç birini düşünüyor olabilir.

Ablacım önce bir sakinleş ve o östrojenleri yavaşça yere bırak..
Bıraktın mı? Şimdi detayları düşün..
Öncelikle bu 50 yaşında, bekar ve nispeten çekici abimizin çeşitli ilişkileri, kadınları olabilir hayatında.Bak bu kısım çokomelli, bu tarz hayata alışan kadın/erkek pek evlenmez cidden aşık olmadıkça... Birazdan geleceğim dediyse gelmesi lazım, hiç gelmemesi enteresan. rahatsız olacağını düşünüyor güya, ama yalancı çıkacağını da düşünmesi lazımdı..

Öte yandan sana oğlunu hiç önermeyen yenge.. Acaip önemli detay bu, kaçırma.. Samimi olabilirsiniz şu bu denebilir ama kadının kafasında başka bir profil olmasaydı sana en azından ima ederdi oğlum var sen hiç tanıştın mı vs.. Babanı bahane ediyorlar bence, baban canavar mı? Önce sana söyleyecek ayrıca, laaps diye babanın karşısına çıkacak hali yok ki, ayrıca 15 yaşında mısın ki babanın otoritesinden çekinsinler? çok saçma..
Tekrar söylüyorum kafasında sen olsan ima eder.. İnan ki bunu hevesini kırmak için yazmıyorum, ama östrojenlerin coşmuşken bazı önemli detayları gözden kaçırmamalısın

Duygularını bu kadar naif dile getiren bir kadına böyle konuşmanız biraz ağır değil mi sizce de?

Ekşi sözlük diliyle öyle östrojenler falan

Belki beni ilgilendirmiyor böyle düşünebilirsiniz ama nacizane tavsiyem bu kadar kırıcı olmayalım birbirimize karşı

Östrojenin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi?
Kadın uzun süreden sonra o kadar heyecanlanmış ki, espri bir dille sakin ol detaylara bak diyorum. Çünkü asıl orada kırılacağı şeyler var. Burada kırıcı bir şey yazmadım, o sizin alıngan kişiliğinizle alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…