İnşallah olur pozitif geldı banaMerhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
Ve aramızda 10 yaş var o da hiç evlenmemiş.ne dersiniz bu duruma.
kızlar o duruşu ve gülüşü var ya aklımı aldı :)
Kadın bir kaç isteyenim olduğunu biliyor . Ben istemiyorum o da o insanları yakıştırmıyor bana, çünkü aile yapılarımız çok farklı. Gel gelelim oğlu için bana teklifte bulunmuyor. İlk gördüğümde uzaktan gördüm oğlunu . Bana sordu nasıl diye. Bende uzaktan gördüm yenge birşey diyemem ki demiştim. Geçen ilk defa yakından gördüm ve bana çekici geldi. Ama söyleyemedim çünkü sormadı.Bence yaşlarınızda hiçbir sıkıntı yok. Aksine hayatın en civcivli ve sorumluluk gerektiren kısımlarını atlatmışsınız. Artık süper zamanlardasınız. Yiyin, için, gezin balayı gibi bir hayat yaşayın.
Bence annesinin niyeti de sizinle bir iletişim kurdurmak ve ağzınızı arıyor gibi. Kadına biraz cesaret verin. Bence bu iş olur gibi.
Ne kadar güzel yaa inşallahh olurda mutlu olursunuz...Merhaba canlar,
ben bura da sizden fikir almak için konu açmıştım, daha önceki konuda arkadaşlar çok yardımcı olmuşlardı sağolsunlar.
gelelim meseleye ben 40 yaşında bekar bir bayanım. Fazla sosyal değilim arkadaş çevremde baya küçüldü. Malum bir çoğu çoluk çocuğa karıştı.
bizim tanıdığımız bir yenge var. O yenge 50 yaşında oğlunu evlendirmek istiyor . Adam annesine “ bu yaştan sonra biraz zor diyormuş”. Benim yenge ile aram çok iyi. Kendisini çok severim o da beni. Kendisi de bana sürekli “ evlen diyor”. Bir kaç gün önce ben o adamı gördüm yakından. Ve bana gerçekten çekici geldi kendisi. Abisinin evinde idik. Yengesi, annesi ve ben. Bana kapıdan hoşgeldiniz dedi önüne bakıp gülümsedi ve annesine birazdan geleceğini söyledi. Gidiş o gidiş. Annesi bir kaç gün sonra bana “ sen rahatsız olma diye gitti” dedi.
bu kadın bekar olduğum halde bana hiç teklifte bulunmadı. Kendisi ailemden çok çekiniyor . Çoğu insanın babamdan çekindiği için “ belki ondan çekiniyorlar diye görücü gelmiyor dedi bir kaç kere” babam otoriter diye. Çok sever ailemi saygı değer ve çok güzel insanlar olduğunu sürekli söyler. öyleler de gerçekten. Şimdi ben adamla tanışmak isterim ama bunu nasıl yapicam? Bana erkek tarafına teklifte bulunmak çok zor ve itici geliyor.
“Yenge geçen defa görmedim ama bu defa daha dikkatli baktım. Oğlunuzun maşallahı var, Allah sahibine bağışlasın. İnşallah bundan sonra gönlüne göre bir eş bulur ve mutlu olur.” dersiniz. Her şeyin bir yolu yordamı var. Kadın ağzını aramış İşte. İyi veya kötü fikir belirtmeyince beğenmediniz sanmış. Konuşurken laf arasında “ çok da hoş bir bey niye bekar anlamadım alla alla” gibi bir şey söylerseniz geri dönüş alacaksınız benceKadın bir kaç isteyenim olduğunu biliyor . Ben istemiyorum o da o insanları yakıştırmıyor bana, çünkü aile yapılarımız çok farklı. Gel gelelim oğlu için bana teklifte bulunmuyor. İlk gördüğümde uzaktan gördüm oğlunu . Bana sordu nasıl diye. Bende uzaktan gördüm yenge birşey diyemem ki demiştim. Geçen ilk defa yakından gördüm ve bana çekici geldi. Ama söyleyemedim çünkü sormadı.
Prometheus, vay böyle olabilir süper fikir“Yenge geçen defa görmedim ama bu defa daha dikkatli baktım. Oğlunuzun maşallahı var, Allah sahibine bağışlasın. İnşallah bundan sonra gönlüne göre bir eş bulur ve mutlu olur.” dersiniz. Her şeyin bir yolu yordamı var. Kadın ağzını aramış İşte. İyi veya kötü fikir belirtmeyince beğenmediniz sanmış. Konuşurken laf arasında “ çok da hoş bir bey niye bekar anlamadım alla alla” gibi bir şey söylerseniz geri dönüş alacaksınız bence
Ortak tanıdığıniz komşu varsa ona söyleyin o da kadına aralarını yapsak ya desinMerhaba canlar,
Ooo ağzını aramış ki... Tamam tamam oldu bu iş ben hissettim❤Kadın bir kaç isteyenim olduğunu biliyor . Ben istemiyorum o da o insanları yakıştırmıyor bana, çünkü aile yapılarımız çok farklı. Gel gelelim oğlu için bana teklifte bulunmuyor. İlk gördüğümde uzaktan gördüm oğlunu . Bana sordu nasıl diye. Bende uzaktan gördüm yenge birşey diyemem ki demiştim. Geçen ilk defa yakından gördüm ve bana çekici geldi. Ama söyleyemedim çünkü sormadı.
Sorun orada işte. Ben yapım gereği teklifte bulunmayı doğru bulmuyorum.Ortak tanıdığıniz komşu varsa ona söyleyin o da kadına aralarını yapsak ya desinçok mutlu olun
Neden teklif etmiyor ?Ooo ağzını aramış ki... Tamam tamam oldu bu iş ben hissettim❤
Yahu mutluluğun için bu kez teklif eden sen ol. Ben de ikinci esime hoş bir beydiniz bekar olmanız garip geldi dediğimde yemeğe cikmistikSorun orada işte. Ben yapım gereği teklifte bulunmayı doğru bulmuyorum.
yenge kendisi bana “ benim oğlanlara şimdiye kadar hep teklif geldi ailelerden” diyip duruyor. Ama ben yapamıyorum işte
Ben olsam kadınla sohbet ederken gönlüme göre biri çıksa evlensem çok istiyorum derdim. Keşke senin gibi de kv olsaydi derdim. Ne kaybedersin ki? Üç günlük dünya mutlu ol biseyler hissetmişsin üstüne gitNeden teklif etmiyor ?
Soyleyen kisi teklif gbi söylemyck ki :) ya yok mu etrafta iyi bi kiz? Senin oglanin da yasi gecyo..(o an aklina gelir gbi bi edayla) aa şu bizm kiz var ya ... onu niye dusnmuyosn? Bence cok uygunlar vs diyerek acilis yapablr..siz olaydan bihaber kiz modunda kalmya devam edecksnz :)Sorun orada işte. Ben yapım gereği teklifte bulunmayı doğru bulmuyorum.
yenge kendisi bana “ benim oğlanlara şimdiye kadar hep teklif geldi ailelerden” diyip duruyor. Ama ben yapamıyorum işte
Adam ailemi de beni de tanıyor. Bekar olduğumu biliyor. Ama aramızda bir samimiyet yokBencede beğendiğinizi ifade edin çekinmeyin.Hayat gelip geçiyor.Sonra keşke demeyin.Birde karşılaşmanız tesadüfmüydü yoksa planlanmış gibimiydi..Eğer planlı gibiyse beğenmemiştir belki diyicem ama tesadüfse adam bekar olduğunuzu bilmiyordur..Alıcı gözle bakmamıştır..Bence açıklığa kavuşturmak adına beğendiğinizi belli edin..Yaşlar uygun..Umarım gönlünüzce olur
Evlenmek istediğimi biliyorlar.Belki annesi istiyordur ama beyfendinin aklinda evlilik fikri hic yoktur. Yengesine ya da annesine ustu kapali, uygun biri cikarsa evlenmek istediginizk soyleyin. Mesaj yerine gider zaten
Bn olsam adama azcık yanaşırdım bi şekilde madem beğendiniz neden olmasn yaniNasıl yapsam? Özlü gibiyim bu konularda kahretsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?