Ben 40 o ise 50 yasinda olur mu?

İnşallah olur pozitif geldı bana

Kadın bir kaç isteyenim olduğunu biliyor . Ben istemiyorum o da o insanları yakıştırmıyor bana, çünkü aile yapılarımız çok farklı. Gel gelelim oğlu için bana teklifte bulunmuyor. İlk gördüğümde uzaktan gördüm oğlunu . Bana sordu nasıl diye. Bende uzaktan gördüm yenge birşey diyemem ki demiştim. Geçen ilk defa yakından gördüm ve bana çekici geldi. Ama söyleyemedim çünkü sormadı.

Ne kadar güzel yaa inşallahh olurda mutlu olursunuz...

“Yenge geçen defa görmedim ama bu defa daha dikkatli baktım. Oğlunuzun maşallahı var, Allah sahibine bağışlasın. İnşallah bundan sonra gönlüne göre bir eş bulur ve mutlu olur.” dersiniz. Her şeyin bir yolu yordamı var. Kadın ağzını aramış İşte. İyi veya kötü fikir belirtmeyince beğenmediniz sanmış. Konuşurken laf arasında “ çok da hoş bir bey niye bekar anlamadım alla alla” gibi bir şey söylerseniz geri dönüş alacaksınız bence

Prometheus, vay böyle olabilir süper fikir
Az değilsiniz kızlar

Ortak tanıdığıniz komşu varsa ona söyleyin o da kadına aralarını yapsak ya desinçok mutlu olun

Ooo ağzını aramış ki... Tamam tamam oldu bu iş ben hissettim❤

Ortak tanıdığıniz komşu varsa ona söyleyin o da kadına aralarını yapsak ya desinçok mutlu olun
Sorun orada işte. Ben yapım gereği teklifte bulunmayı doğru bulmuyorum.

yenge kendisi bana “ benim oğlanlara şimdiye kadar hep teklif geldi ailelerden” diyip duruyor. Ama ben yapamıyorum işte

Bencede beğendiğinizi ifade edin çekinmeyin.Hayat gelip geçiyor.Sonra keşke demeyin.Birde karşılaşmanız tesadüfmüydü yoksa planlanmış gibimiydi..Eğer planlı gibiyse beğenmemiştir belki diyicem ama tesadüfse adam bekar olduğunuzu bilmiyordur..Alıcı gözle bakmamıştır..Bence açıklığa kavuşturmak adına beğendiğinizi belli edin..Yaşlar uygun..Umarım gönlünüzce olur

yenge kendisi bana “ benim oğlanlara şimdiye kadar hep teklif geldi ailelerden” diyip duruyor. Ama ben yapamıyorum işte
Yahu mutluluğun için bu kez teklif eden sen ol. Ben de ikinci esime hoş bir beydiniz bekar olmanız garip geldi dediğimde yemeğe cikmistik hadi biseyler yap hayırlı haberler ver

Soyleyen kisi teklif gbi söylemyck ki :) ya yok mu etrafta iyi bi kiz? Senin oglanin da yasi gecyo..(o an aklina gelir gbi bi edayla) aa şu bizm kiz var ya ... onu niye dusnmuyosn? Bence cok uygunlar vs diyerek acilis yapablr..siz olaydan bihaber kiz modunda kalmya devam edecksnz :)

Belki annesi istiyordur ama beyfendinin aklinda evlilik fikri hic yoktur. Yengesine ya da annesine ustu kapali, uygun biri cikarsa evlenmek istediginizk soyleyin. Mesaj yerine gider zaten

Adam ailemi de beni de tanıyor. Bekar olduğumu biliyor. Ama aramızda bir samimiyet yok

Belki annesi istiyordur ama beyfendinin aklinda evlilik fikri hic yoktur. Yengesine ya da annesine ustu kapali, uygun biri cikarsa evlenmek istediginizk soyleyin. Mesaj yerine gider zaten
Evlenmek istediğimi biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…