- Konu Sahibi Tarcinlisutlac
Aklıma gelenler ya bir kadın var yada size söyle yemediği bir sorunu en yakınında kine çatması bü yüzden olabilir? Bence sıcak davranıp ağzından laf almaya bakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma getirmek istemem bunu açıkcası yani bi derdi olsa çıtlatırdı İki senedir değil miAklıma gelenler ya bir kadın var yada size söyle yemediği bir sorunu en yakınında kine çatması bü yüzden olabilir? Bence sıcak davranıp ağzından laf almaya bakın
Sen öğretmen misin?niye dedi.Yani öğretmensen neden öyle bir şey dedi?Bir de eltini sürekli şikayet etmenden sıkılmış olabilir miHerkese meraba. Kısaca kendimden bahsedeyim 7 senelik evliyim çocuk yok . Ben bir ünide öğretim görevlisiyim eşimde öyle,
beş sene içerisinde eşimle büyük bir kavgamız olmadı olanlarıda aramızda hallettiğimizi düşünüyorum, ama şu son iki sene beni üzen şeyler olmaya başladı ve kendimi değersiz hissetmeme sebep oldu.
son olayı anlatayım yada olayları..
Eşim her konuda beni haksız çıkarmaya çalışıyor yani eskiden böyle olsa bu adam zaten böyle der geçerdim ama yok.
Mesela iş yerinde bir sıkıntı olmuştu, benimle uğraşan bi adam vardı ve bu kişi neredeyse herkesle küs, eşim resmen onun tarafını tuttu hatta bi kaç gün küs kaldık eşimle sonra hatasını anlayıp barışmak istedi.
İkinci olayda babam kalp krizi geçirdi ve hastanede yattı herkes bana destek oldu sadece iki eltimden biri geçmiş olsun bile demedi,eşime söylesm laf arasındayken ve dediki sen onun babası hastalanınca onu aradın mı!
( onunda babası rahatsızlanmıştı ve ben aynı gün aradım)
İkinci konu, eşimin ailesiyle yemek için toplanmıştık, o günde öğretmenler günüydü, diğer eltim ailedeki bayanlara hediye almış hepsi öğretmen bana hiçbirşey almamış ve yanımda verdi hediyelerini. Ordan ayrılınca eşime dedimki ben aytım yapmazdım. Oda sen öğretmen misin dedi!
Üçüncü olayımızda şöyle
Tanıdığımız bir abimiz var dışardan doktora yapıyor benim bölümümde bu abi bana yeterlilikte sorulan soruları istemişti fikir olması açısından eşimde biliyodu bunu bende unutmuşum, neyse sınavada daha 2 ay fln var. Eşime dedmki unuttum bu birden sinirlendi vay sen nasıl unutursun adam ders çslılacsk ayıp değil mi bilmwm ne insanlık etmek zor mu bilmem ne!
Yani bunlara benzer çok olay var ve demek istediğim şu; ikili ilişkilerde bir durum olduğunda ben haklıda olsam haksızda olsam eşim benim yanımda durmuyor ona göre hep ben haksızım ve ikinci plandayım.
Eskiden böyle değildi hatta tam dersiydi nasıl bu kadar 360 drece döndü aklım almıyor. Eşi böyle olan var mı bu durum düzelir mi?
Ben öğretim görevlisiyimSen öğretmen misin?niye dedi.Yani öğretmensen neden öyle bir şey dedi?Bir de eltini sürekli şikayet etmenden sıkılmış olabilir mi
Eskiden nasıldı ?sorunlarını paylaşırmıydı? Bazı erkekler ketumdur , azından kerpetenle laf alamasınAklıma getirmek istemem bunu açıkcası yani bi derdi olsa çıtlatırdı İki senedir değil mi
Akademik personel olarak geçtiğiniz için bence düşünemedi.Hani öğretim görevlisiyle öğretmen kadrosu farklı şeyler ya.Eşiniz de o yüzden demiştir.Ona alınmayın bence.Ben öğretim görevlisiyim
Askında şikayet değil ama mesrla ben ailedeki 4kadından 3üne hediye alıp birini unutsam ve o bunu görse açıkcası gece uyuyamazdım üzüntüden
O zaman sorun, eşinizin başkalarına hayır diyemeyip, sizden ödün vermesi oluyor. Sizi elinin altında görmesinden kaynaklı.Siz size öncelik vermesini, sizi gözetmesini bekliyorsunuz. O ise, tam tersini yapıyor. Bu da sizi incitiyor veya kızdırıyor. Böyle durumlarda, bu davranışının önüne geçmek için, o anda sıkıntınızı karşı tarafa siz bildirin.Onunlada,sonra konuşun. Benim müsait olup, olmadığımı da gözetip, istersen banada bir sor bundan sonra deyin.Mesela bundan 3 ay fln önce eşimin kuzenine oturmaya gittik iki kuzen ve eşleri bide biz.
Eşim kuzenleriyle plan yapmış yemekten sonra ama kuzenlerden birinin eşi sorun çıkardı bizsiz çıkamazsınız diye. Eşimde dedi ki o zaman hanımlarda gelsin...ama benim yarın sabaha yetiştirmem gereken işim var en az 3 saatlik ve eşim biliyodu bunu saat olmuş 10
Neyse biz indik aşağıya arabaya onları bekliyoruz. Dedimki işim olduğunu biliyorsunsabah 9 gibi teslim etmem lazım evrakları gece nasıl çalılayım. Bu başladı onlar yeni evli kavga etmesinler demeye... yani biz etsekte olur...
Neyseki biz arabadayken kuzenin eşi aradı biz vazgeçtik onlar biraz çıkıp gelsinler diye.
İşte böyle örnekler çok
Yıllar evvel belki en az 10 yıl evvel sizin bu durumunuzun aynısını yaşayıp yılmak suretiyle psikologa gittim bakın eşinizin bu yaptığının bir adım sonrası sizin kilonuzu saç renginizi diş görünüşünüzu eleştirmek sahası ben o safhada dayanamadım zatenEvet 180 diyelim o zaman güzeltespit
Olabilir ama haklıyken bile hak vermemesi yüzünden geceleri uyuyamıyorum artık
Benim eşim bunu onların köyüne gittiğimde herkesin içinde yapıyordu bir iki uyardım iplemede. Sonuç olarak asls onunla hiçbiryere gitmiyorum. Ne köye ne ailrsinden tek bir ferdin evine. Eeee insan gibi yanında götürmezsen bayramda seyranda çocuğundan karından ayrı kepaze gibi gezersinHerkese meraba. Kısaca kendimden bahsedeyim 7 senelik evliyim çocuk yok . Ben bir ünide öğretim görevlisiyim eşimde öyle,
beş sene içerisinde eşimle büyük bir kavgamız olmadı olanlarıda aramızda hallettiğimizi düşünüyorum, ama şu son iki sene beni üzen şeyler olmaya başladı ve kendimi değersiz hissetmeme sebep oldu.
son olayı anlatayım yada olayları..
Eşim her konuda beni haksız çıkarmaya çalışıyor yani eskiden böyle olsa bu adam zaten böyle der geçerdim ama yok.
Mesela iş yerinde bir sıkıntı olmuştu, benimle uğraşan bi adam vardı ve bu kişi neredeyse herkesle küs, eşim resmen onun tarafını tuttu hatta bi kaç gün küs kaldık eşimle sonra hatasını anlayıp barışmak istedi.
İkinci olayda babam kalp krizi geçirdi ve hastanede yattı herkes bana destek oldu sadece iki eltimden biri geçmiş olsun bile demedi,eşime söylesm laf arasındayken ve dediki sen onun babası hastalanınca onu aradın mı!
( onunda babası rahatsızlanmıştı ve ben aynı gün aradım)
İkinci konu, eşimin ailesiyle yemek için toplanmıştık, o günde öğretmenler günüydü, diğer eltim ailedeki bayanlara hediye almış hepsi öğretmen bana hiçbirşey almamış ve yanımda verdi hediyelerini. Ordan ayrılınca eşime dedimki ben aytım yapmazdım. Oda sen öğretmen misin dedi!
Üçüncü olayımızda şöyle
Tanıdığımız bir abimiz var dışardan doktora yapıyor benim bölümümde bu abi bana yeterlilikte sorulan soruları istemişti fikir olması açısından eşimde biliyodu bunu bende unutmuşum, neyse sınavada daha 2 ay fln var. Eşime dedmki unuttum bu birden sinirlendi vay sen nasıl unutursun adam ders çslılacsk ayıp değil mi bilmwm ne insanlık etmek zor mu bilmem ne!
Yani bunlara benzer çok olay var ve demek istediğim şu; ikili ilişkilerde bir durum olduğunda ben haklıda olsam haksızda olsam eşim benim yanımda durmuyor ona göre hep ben haksızım ve ikinci plandayım.
Eskiden böyle değildi hatta tam dersiydi nasıl bu kadar 360 drece döndü aklım almıyor. Eşi böyle olan var mı bu durum düzelir mi?