Ben agliyorum esimin umrunda olmadi gitti uyudu

Kirgin oldugum icin konusmadim,sacma yorum yapmayin lutfen
Kirgin olup konusmadigim belli,iki tatli soz soyleyip gonlumu almasini beklerdim,tabiki takilirm yatmasina

Adi konnca degisti,
Hergun kirk kere arayan adam gitti ben arayinca bile zorla acan bi adam geldi

Kendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş

Kendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo
dışı seni içi beni yakıyoor deseydin böyle sorumsuz duygusuz adamlar niye evleniyorlar anlamıyorum kendine hayran anasıyla mutlu mesut yaşayıp gitseymiş

Sizin durumunuzda bi arkadaşım var
Ama onun çocuğu yok
Ve boşanmaya karar verdi, eşine de söyledi
Adam hala hiç birşey yapmıyor, duvar gibi yine

canım hiç takma aynı durum bendede var 5 yıl çıktık benim üni bitti evlenmemiz 7 yılı buldu gel görki eşimin hiç bişey umurunda degil inanırmısn sanki ev arkadaşı gibi yaşıyoruz işten geliyo agzını bıçak açmıyo bende içime at at nereye kdr akşam canım sıkıldı aglıyorum tabi hiç umurunda değil gitti yattı kendi kendimle konuşuyorum artık acayip buhranlardayım anlayacan oturdugum yerde dogru düzgün ark komşuda yok bilmiyorum ne yapıcam o yüzden kendini yıpratma konuşmak istersen ben burdayım dinlerim arkadaşım hoşçakal

Erkeklerin hepsi aynı. Bizim duygularımız maalesef daha ön planda ama erkek karşısında ağlayan kadını görünce onun güçsüz olduğunu düşünüyor bence ve genelde erkekler güçlü kadınlardan hoşlanır tek sebep bu.

eejanaika eejanaika çok katılıyorum çok haklısınız erkekler ağlayan birini görünce ayyy ağluyor teselli edeyim demezler kii. Ne salakça diye düşünürler buna eminim. Ve siz umursamaz olun o yokmuş gibi davranın bakın görün ne oluyoor :KK54:

Takmamaya calisiyorum,mutlulugu oglumda ailemde isimde ariyorum.
Onunlada gerekmedigi surece konismayaym diyorum onn gibi yani
.dogrumu bilmiyorum ama beni gor ilgilen demektn biktm
Konuşun, iletişim kurun. Ağlamanıza tepkisiz kalması mühim değil de diğer meseleler belli ki sıķıntılı. Konuşamıyorsanız bir evlilik terapistine gidin sorunu tespit edin, buna ikna etmeye bakın. Ama konuşurken suçlayıcı olmayın. Sakin olduğunuz bir zamanda konuşmaya çalışın derim..
Ağlamak konusunda da erkekler ne yapacağını bilemediğinden kaçıyor, bir kez sormakla görevini kendince yerine getirmiştir bile siz de yok bişey diyince kaçmasına fırsat olmuştur. Bu tarz duygusallıklarla yüzleşemiyorlar, anlayamıyorlar bile çoğu zaman..

Bir sorun varsa geçiştirmeyin ve misilleme yapmayın derim. İlişkileri çok yıpratıyor..

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Egosunu baya tavan yapmış sevgili annesi.

Mutsuzsunuz ama evliliği devam ettirmek istiyorsunuz oğlunuz için. Bu mutsuzluk büyüyerek devam ettiğinde , yıllar geçecek , oğlunuz büyüyüp yanınızdan gidecek ve mutsuz bir kadın olarak devam edeceksiniz hayatınıza.

Siz sadece anne değilsiniz hem kadın hem annesiniz . Bunun farkına vararak karar verin.

Ayrılın demiyorum, bu o kadar kolay olmuyor şiddet aldatma yoksa evliliklerde , haklı olabilirsiniz ancak madem ayrilamiyorsunuz kendinizi değiştirin.

Hayatınız şuanda nasılsa farklilastirin. Siz nasıl davranıyorsunuz tersine davranın.

Konuşma ihtiyacınız var belli ki , terapilere gidin. Işinizin arta kalan zamanında bir saatte olsa yogaya gidin mesela ya da herhangi bir spor dalını seçin.
Terapi gibi geliyor.

Elinizden beklentilerinizi bu süreç içinde azaltın. Yani ona hiç belki etmeyin.
O yokmuş gibi davranın ama o TV karşısı iken siz mutfakta iş yaparken olmaz bu.

eejanaika eejanaika çok katılıyorum çok haklısınız erkekler ağlayan birini görünce ayyy ağluyor teselli edeyim demezler kii. Ne salakça diye düşünürler buna eminim. Ve siz umursamaz olun o yokmuş gibi davranın bakın görün ne oluyoor :KK54:
kesinlikle katılıyorum size
o susuyorsa susun,görmezden geldiğinde görmeyin,telle oynuyorsa sizde oynayın,kavga esnasında offf ben çekemiyorum yatıyorum deyin,hiç bir şey sormadan konuşmadan yanında öylece tv izleyin,tıpkı onun yaptığı gibi yapın bakın kaç kez arıyor günde?

Ben de sinirim bozukken ne oldu ne oldu diye soran tiplere sinir olurum.
Bir zahmet tepemde bıd bıd bıd konuşmasın yani.
Ama sizin durum farklı.
Hayatınızı ona endeksli yaşamadığınızı gösterin.
Bol bol arkadaş edinin, çıkın gezin dolaşın.
Siz de ona onun davranış kalıbıyla hareket edin.
Annesine de çok güldüm :KK70::KK70:

Birsey yok demiş ama olan seyı soylese ona da sinirlenir gider yatar :)))

Back
X