- 15 Temmuz 2014
- 1.201
- 965
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirpi yavrusunu pamuğum diye severmişKendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo
dışı seni içi beni yakıyoor deseydin böyle sorumsuz duygusuz adamlar niye evleniyorlar anlamıyorum kendine hayran anasıyla mutlu mesut yaşayıp gitseymişKendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo
Sık ağlıyorsanız şayet nasılsa sabaha normale döncek diye düşünüyordur. Yani gözyaşlarını silah olarak kullanmayın tek silahınız aklınız olsunBen agliyorum esim gitti uyudu
Konuşun, iletişim kurun. Ağlamanıza tepkisiz kalması mühim değil de diğer meseleler belli ki sıķıntılı. Konuşamıyorsanız bir evlilik terapistine gidin sorunu tespit edin, buna ikna etmeye bakın. Ama konuşurken suçlayıcı olmayın. Sakin olduğunuz bir zamanda konuşmaya çalışın derim..Takmamaya calisiyorum,mutlulugu oglumda ailemde isimde ariyorum.
Onunlada gerekmedigi surece konismayaym diyorum onn gibi yani
.dogrumu bilmiyorum ama beni gor ilgilen demektn biktm
Kendini bnden ustun goruyor sanirim,bunu dillendrmiyor ama oyle.zaten annesi bir ovuyor yaninda sasrsiniz,dio ki allah buni ozenmis yaratmis herseyini,bakiyorum tek bir kusur goremiyorum herseyi mukemmel,tipi akli huyu,hc gormemis oglu gibisini.bu cumleleri ciddi ciddi ona soyluo
kesinlikle katılıyorum sizeeejanaika çok katılıyorum çok haklısınız erkekler ağlayan birini görünce ayyy ağluyor teselli edeyim demezler kii. Ne salakça diye düşünürler buna eminim. Ve siz umursamaz olun o yokmuş gibi davranın bakın görün ne oluyoor
![]()
Yok bişey dedikten sonra detaya inmek isteyen bir erkek görmedim ben üretilmedi daha![]()