• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailem ve evlilik hakkında

gizoo34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
88
29
3
36
Gününüz ve bu haftanız hiç olmadığı kadar güzel geçsin kızlarrr :cool:
Hemen derdime geleyim..
Ben 29 yaşındayım şuan özel bi şirkette çalışıyorum..Ailem son 2-3 seneden beri evlilik
Kendim de tanışıp birini de bulamıyorum, nasip olmuyor.. Arkadaşlarımın çoğu evli çocuğu var yada nişanlı..
Ben de bu durumu artık kafaya takmaya başladım..

Son düzenleme:
Birsey hissetmiyorsan kendini zorlama , insanin önce ici isinmali karsindaki kisiye

Ama kendini rahat birakmalisin , evlenmek icin evlenme!!
Daha cok gencsin karsina elbete daha cok kisi cikacaktir ..
Sen daima evlilik gözüyle bakarsan inan hem yanilirsin..

kendimden örnek vererek cevapliyim sorunu.mesela görunuş olarak yakısıklı yada hoş bir erkek var ondan hoşlandım ve ilişkiye başladık ama kişiliğini tanıdıkça ona karşı olan duygularım azalmaya başladı.diğer bir örnektete görnüşü bna birşey hissetttirmedi ama kişiliğiyle mutlu olablceğim insan var.zamanla onu tanımak isterm ben mesela ,tanıdıkça ona olan duygularım yogunlaşabilr.sizin yerinizde olsaydm kişiliğini beğendiğim insana şans verirdim.ona umut vermek gibi olmaz baştan söylerdim ona sana karsı duygusal bır bağım şu an yok ama seni tanımak istiyorm ,tanıdıkça sana olan duygularım olablr felan derdm.sonuçta güzelliğyle bir ömür geçirmceksiniz.kişiliği ve zekasyla mutlu huzurlu yaşantınız olur, tipi sadece geçiçi duygular verir

sen ısınmadıysan dünyanın en sadık, en romantik, en kişilikli, en aşık en en en en erkeği olsun sen mutlu olmazsın o yüzden boşver

bu arada evliliği bu kadar kafana takma nasibinde varsa karşına çıkacaktır
evlilik odaklı ilişkilerine başlarsan olmadık biriyle evlenebilir mutsuz olabilirsin Allah korusun :(

3-4 gün konuştuğun adam güzel gözlüm mü diyor size? bu kadar kaynaştıysanız neden olmadı ki? ilginç doğrusu.

Birsey hissetmiyorsan kendini zorlama , insanin önce ici isinmali karsindaki kisiye

Ama kendini rahat birakmalisin , evlenmek icin evlenme!!
Daha cok gencsin karsina elbete daha cok kisi cikacaktir ..
Sen daima evlilik gözüyle bakarsan inan hem yanilirsin..

Evet bir şey hissetmedim çok fazla...Ama annem ise sürekli herke mükemmel olamaz herkesin eksiği vardır kimi yakışıklı olmaz kimi zengin olmaz kimi içer kimi sakin olur kimi sinirli olur herkesin kusuru olur %60 sana uyuyorsa tamam diyeceksin yoksa evde kalıcaksın ...böyle diye diye bunlattı beni sizce haklı mı annem :(

3-4 gün konuştuğun adam güzel gözlüm mü diyor size? bu kadar kaynaştıysanız neden olmadı ki? ilginç doğrusu.

sürekli böyle laflar ediyor,,ben sanan bunları söyleyebilmek için 1 senedir bekliyorum gözlerine aşık oldum vs vs

bu arada evliliği bu kadar kafana takma nasibinde varsa karşına çıkacaktır
evlilik odaklı ilişkilerine başlarsan olmadık biriyle evlenebilir mutsuz olabilirsin Allah korusun :KK43:

Allah korusun canımmm ..ama kızlar biz kızlar bilinçaltımızda gelinlik evlilik olduğu için bi ilşkiye ister istemez evlilik odaklı yaklaşıyoruz doğamız bu :(

Evet bir şey hissetmedim çok fazla...Ama annem ise sürekli herke mükemmel olamaz herkesin eksiği vardır kimi yakışıklı olmaz kimi zengin olmaz kimi içer kimi sakin olur kimi sinirli olur herkesin kusuru olur %60 sana uyuyorsa tamam diyeceksin yoksa evde kalıcaksın ...böyle diye diye bunlattı beni sizce haklı mı annem :KK43:
evet herkesin kusuru vardır kimse dört dörtlük değildir, ne sen ne ben ne bi başkası
ama içinin ısınmadığı biri de sana ne kadar uyabilir ki
için ısınmalı sen sevmelisin ki kusurlarını hoşgörebilesin
ama sevmediğin bi adamın küçücük kusuru evlenince gözüne öyle bi batar ki büyük kabga sebebi olur

kendimden örnek vererek cevapliyim sorunu.mesela görunuş olarak yakısıklı yada hoş bir erkek var ondan hoşlandım ve ilişkiye başladık ama kişiliğini tanıdıkça ona karşı olan duygularım azalmaya başladı.diğer bir örnektete görnüşü bna birşey hissetttirmedi ama kişiliğiyle mutlu olablceğim insan var.zamanla onu tanımak isterm ben mesela ,tanıdıkça ona olan duygularım yogunlaşabilr.sizin yerinizde olsaydm kişiliğini beğendiğim insana şans verirdim.ona umut vermek gibi olmaz baştan söylerdim ona sana karsı duygusal bır bağım şu an yok ama seni tanımak istiyorm ,tanıdıkça sana olan duygularım olablr felan derdm.sonuçta güzelliğyle bir ömür geçirmceksiniz.kişiliği ve zekasyla mutlu huzurlu yaşantınız olur, tipi sadece geçiçi duygular verir

Geçen gün evli arakadaşım aynı lafı etti..Ben kocamın yakışıklı olup olmadığına bakamıyorum 2 sene oldu evleneli ama inan bi yerden sonra muhabbet edebiliyomusunuz ,derdini dinliyor mu sakin mi değer veriyor mu bunlar önemli oluyor dedi..:KK17::KK56:

sürekli böyle laflar ediyor,,ben sanan bunları söyleyebilmek için 1 senedir bekliyorum gözlerine aşık oldum vs vs
ama siz izin vermemeliydiniz buna. ne bileyim gerçekten garip geldi bana.

Allah korusun canımmm ..ama kızlar biz kızlar bilinçaltımızda gelinlik evlilik olduğu için bi ilşkiye ister istemez evlilik odaklı yaklaşıyoruz doğamız bu :KK43:
haklısın hepimizin içinde bir yerde ilişkiye başlarken evlensek nasıl olur düşüncesi vardır heralde ama hani gözünü karartıp da sadece evet evlenmeliyim şeklinde yaklaşma Allah korusun ya evlilik zor iş olmadık bi adamla ömür geçmez
Allah hayırlısını versin hakkında arkadaşım

evet herkesin kusuru vardır kimse dört dörtlük değildir, ne sen ne ben ne bi başkası
ama içinin ısınmadığı biri de sana ne kadar uyabilir ki
için ısınmalı sen sevmelisin ki kusurlarını hoşgörebilesin
ama sevmediğin bi adamın küçücük kusuru evlenince gözüne öyle bi batar ki büyük kabga sebebi olur

işte anneme anlatamıyorum yaşın geçiyor deyip duruyor evde sürekli ona knedimi anlatmaktan huzursuzluk çıkıyor en son bağırdım geçen gün ben ölünceye kadar evlilik lafı etme ne olur diye :KK57: resmen ağlatıyor beni :KK61::KK61::KK61:

benımde çevremde var.oldukça yakışıklı kız ise kendını geliştirmş kültürlü o kdar güzel değil ama mesela çocuk kndını gelştrmedıgı ıcın konuscak sohbet edıcek seylerı olmuyor buda evlılıkle sorun oluyor malesf.yanı erkek yakısıklı ama pasıf kalıyor karısının yanında.zeka ve kışılık cok onemlı evlılıkte.o yakısıklılık ınsana doygunluk vermıyor cnku

benımde çevremde var.oldukça yakışıklı kız ise kendını geliştirmş kültürlü o kdar güzel değil ama mesela çocuk kndını gelştrmedıgı ıcın konuscak sohbet edıcek seylerı olmuyor buda evlılıkle sorun oluyor malesf.yanı erkek yakısıklı ama pasıf kalıyor karısının yanında.zeka ve kışılık cok onemlı evlılıkte.o yakısıklılık ınsana doygunluk vermıyor cnku

hem ısınıcam hem tipini beğencem hem o bana ısıncak hem obenim tipimi begencek ooo z-cok zormuş gibi geliyor ama ALLAH BÜYÜK :)

eğer evlenmek istemiyorsanız.evlenmyin tabikide aile zoruyla evlenip mutsuz olan insanlar var.evliliğe kendınızı ruhen bedenen hazır hıssetmek durumdasınız.eski jenrasyon olduğu için ailelerimiz malesf baskı kuruyorlar.hemen evlendrmek istiyorlar ama çocuklarına kızım ya da oglum sen evlenmek ıstıyormusun gerckten buna hazırmısın dıye sormuyorlar

Back
X