Ben alınganmışım, kendileri normal 🙄😠

Eşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Sizde ona öyle konuşun , şöyle duruyosun böylesin diye onun konuştuğu dilden konuşun bakalım yanlışı görücek mi zoruna gidicek mi yaptığınız bundan belki ders çıkarır kendine laflarına hareketlerine ve en önemlisi bakış açısına çeki düzen verir , baktın olmuyo tahammül etmemelisin burda çoğu kişiye boşan demem kolay kolay ama bu düpedüz şahsına hakaret ya ne duruyosun beni beğenmiyosan bende sana bayılmıyorum de bakalım bi havası sönsün nasıl böyle laf altında kalıyosunuz anlamadım benim canımı yakanın daha beter canını yakarım eşim bile olsa
 
Birincisi siz emziren kadınsınız kendisi çocuğu tutacaktı asıl siz herkesten önce yiyecektiniz.
İkincisi doğum yapmış bir kadının herhalde hiçbir şey olmamış gibi salına salına falan yürümesini bekliyor,evet ayy doğum yaptım öööööö diye abartmak ne kadar yanlışsa “aman alt tarafı çocuk doğurdun” diye basite indirgemekte o kadar yanlış,canınızdan can vermişsiniz içinizden bi canlı çıkmış ya ne ezik yürümesi ne bakımsızlığı?
Üçüncüsü ağzımı bozmak istemiyorum çünkü hem tüm hizmetleri eksiksiz görülsün isteyip bir işin ucundan tutmadan yiyip içip yan gelip yatsınlar hem çocukları iyi bakılsın hem de tüm bunlarla uğraşmak zorunda olan evin işçisi konumundaki eşe “yok bakımsız mısın kendine baksana biraz” vs. tarzında laflar eden koca müsveddelerine çok kızıyorum. :sinirli::sinirli:
 
Tabi size hizmetçisi gibi bakar. Adam telefondan basini kaldirmiyor hersey ayagina geliyor. Kalksin cayini kendisi alsin pasa. Siz o size b* gibi davranirken yinede herseyi yapiyorsaniz tabi ki saygisiz da kalmaz. Böyle adama niye cocuk diye sormuyorum bile. Kalsik cevaplar gelir zaten. Bu böyle devam edemez
 
Kendini karisinin yaninda ezik hissedrn erkek tepkisi.Sizi bastirip ustun olmaya calisiyo.
Adam ezik zaten. Üç kuruş maaşının makyaj kuaför parasına yetmeyeceğini bile bile süslü bakımlı kadınlara ciğerci kedisi gibi bakan bir tip.
 
Medet umuyorum mu demişim? Konuşmak bile istemiyorum artık bana bulaşsın istemiyorum yapmacık geliyor iyi bişey dese bile. Artık inancım yok uyumlu mutlu bi çift olacağımıza zaten. Boşanalım dedim kaç kere, çok sinirlendi. Çocuklar çok küçük, ona dedim çocuklar hariç bizi birarada tutan başka sebep yok o da evet dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum uzun zamandır
Onun için bir sürü sebep var. Senden sonra yemeğini yapan, donlarını yıkayan, her kahrını çeken başka bir tane daha bulamayacak. Ha, üç kuruş maaşından nafaka falan verecek bir de. Kıymetli ailesini de beslemekte zorlanacak.
 
Neden susuyorsunuz? Size "eziksin" deyince "sen kendine bak, asıl ezik sensin. Susuyorum diye sana bayıldığımı mı sanıyorsun? Koca bile olamayacak bir adamı bir de baba yaptım. Çocuklar biraz büyüsün de senden kurtulup yepyeni mükemmel bir hayata başlayacağım. Bundan sonra sen benim için eş değil sadece ev arkadaşısın" der önüne bir lokma yemek koymam. Kıçını kaldırıp yemeğini kendisi yapsın, çay falan da sakın götürmeyin. Bunun g... kalkmış, kaldırdığınız gibi de bir zahmet indirin.
 
Malesef ezik hissettiğini düşünmüyorum. Tam tersi ben zamanında çok iltifat ettim, çok şımardı kendini kaf dağında görüyor beni ise kendine layık görmediğini düşünüyorum. İçten içe, yani ona karşı dile getirmedim. Bana bugüne kadar 2 3 kez güzel demiştir evlendikten sonra ama nişanlıyken filan çok derdi. O yüzden şaşırdım ya bugün öyle deyince. Hizmetçi gibi dediğini hatırlattım. Alıngansın diyor
Hayır canım, ezik. Kendini beğenmiyor, seni beğenmiyor, yaşadığı hayata lanet ediyor.
 
Yaparmisiniz bilmiyorum ama ben senin yerinde olsam. Yakisikli bir erkek gordugumde doner doner bakarim. Butun hareketlerine bende hakaret ederim. Eziksin, cirkinsin yaslanin derim.
Ne bu simariklik herkes haddini bilsin.
 
Bu adam sizinle niye evlenmiş ki???ruh hastası, saygısız bir tip
boyle adamlar kurulu duzenım olsun geldıgımde ev derlı toplu olsun yemegım hazır olsun evde bır kadın olsun dıye evlenır

sevgılı hayatı yasasa gezıp tozması gerekecek yardımcı hanım ıle anlassa cebınden para cıkacak

boyle adamların evlenme maksadı bu maalesef... gıdıp guclu bırıyle de evlenmez hakkını arar kendını ezdırmez dıye
 
Ben de istiyorum ama nasıl olacak 2 bebekle? Annemi de biliyorsunuz. Sevinecek çok akraba var onu da düşünüyorum. Bebeklerimin babasız büyümesi nasıl olur onu düşünüyorum içinden çıkamıyorum ama bu adamdan ben de bıktım aynı dili konuşamıyoruz hiç bir zaman
Annene katlanamıyorsun ama bu hanzoya katlanıyorsun. Niye, akrabalar sevinecek diye. Motivasyona bak.
 
Kendısi cok mu yakışıklıymış şuursuz. Yenı doğum yapmış kadın tabıı kı eğik yürür. Tabı kendileri bılmedıgınden bu durumu. Ya diyecek söz yok belliki patavatsız bı ınsan müsveddesi yüz verme adamın gözü dışarıda belli.
 
İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor cidden.Düşmana ihtiyaç yok .Böyle bir adama neden 2 çocuk? (Çocuklarıma yazdığınız için birden fazla olduğunu tahmin ediyorum. )

Eşiniz sadece patavatsız ya da düşüncesiz değil kötü bir insan da..Yeni doğum yapmış,kendi çocuğunu doğurmuş kadına hastaneden ezik gibi çıktın demek kötülükten başka bir şey değildir.Benzer şekilde evladını besledikten snra yemeğini yiyen kadına ezik gözüyle bakmak da kötülükten başka bir şey değildir.Bu mahlukatla evli kalmak çocuklarınıza kötü örnek olmaktan başka bir şey getirmez size.Hepimiz günün sonunda anne ya da babamıza dönüşüyoruz çünkü.Davranışlar görerek öğreniliyor,istediğiniz kadar iyi yetiştirmeye çalışın.

Doğrusu siz de çok normal değilsiniz. "Boşanırsam sevinecek çok akraba var" duyup duyabileceğim en bencilce cümlelerden biri..Bir annenin böyle bir şeyi bahane etmeye hakkı yok.Benim bir nebze kabullenebileceğim tek gerekçe işsiz olmanız olabilir sadece.Onda da sorarlar adama madem maddi gücün yok neye güvendin de 2 çocuk yaptın? Allaha güvendim falan deme,hepimiz güveniyoruz aama önce eşeğini sağlam kazığa bağla demişler değil mi..Geleceğini bir adamın inisiyatifine bırakmak ne kadar sağlıklı tartışılır.

Size akşam güzel demesine gelince ..Büyük ihtimal cinsellik öncesi sizi hazırlamak içindir.İstediğini alamayınca yatıp zıbarmış.

Kocanız adam değil. Ya boşanıp bir işe gidip ayaklarınızın üzerinde durarak yolunuza bakacaksınız. Ya da kör ve sağır olmalısınız.Bu hamurdaki adam değişmez çünkü.Haa yok "ben kocamın kötü niyetle konustugunu düşünmüyorum "diyorsanız aile terapisi alın beraber.Belki adam gibi konuşmayı öğrenir.
 
Steril olmasi gereken yer karnimdi yuzumle alakasi yoktu.kaldiki pur makyaj girmedim hafif fondotenim cok hafif alligim vardi.farkettiyseniz mesajin basinda onun icin degil kendin icin yapacakasin dedim. Ben hicbirseyi esim icin yapmam kendimi aynada guzel gormek icin yaparim. Ne yapacak tirnaginida kesmeyip evde o sekilde mutsuzmu gezsin. Yani onunda toparlanmasi gerekiyor bir sekilde. Bizde diyoruzki esin icin degil kendine yap o da delirsin yani.
Makyaj gercekten hayatinizda ne kadar yer kaplıyor ve ne kadar hayatiniza etki ediyor bilmiyoum anlayamadim da. Baya yeri vr gbi
Yani o alligi her gun neden kendim icin kendime sureyim ki? Hem kimyasal hem gozenek tikiyor, mutlu olmak icin makyaja gerek yok bence. Birde bosanilmaz da demissiniz bu sebeple
Güzellik sizin icin bu kadar onemliyken nasil bunu dediniz onu da anlamadim .
Yaninda sana ezik diyen biir adam sen filmlerdeki gbi kendi kendin icin degisim yapinca uzulecek falan diyorsunuz yani. Zaten adam bu saattem sonra kendi icin yaptgini düşünmez de fondotenle kapatılmayacak yaralar bunlar.
Daha farkli uslup kullansa belki.
 
Sen ne diyorsun Doğum fotosu çekilecek diye kendini palyaçoya çevirebilen bile var 🤣🤣
Dogum sonrasi agrisi sizisi yoksa iki tık bir sey surersin de abartinca o ana uygun olmuyor 😀 .aklina gelir mi insanin acaba o an da 😀 doguma girerken yapıyorlar bir de sanirim benim her yerim rimel falan olur ya ter mer 😀
 
Sen ne diyorsun Doğum fotosu çekilecek diye kendini palyaçoya çevirebilen bile var 🤣🤣
18 saat ağrı çektim, doğumdan önce zaten sürünüyordum yerlerde. Kaşlar fırça gibi, bıyıklar Oğuz Kağan olmuştu. Maşallah diyorum o halde süsüne püsüne bakana.
 
Eşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Siz de en az evlendiginiz kisi kadar degerlisiniz. O ne der bu ne der diye ömür gecmez. Agzinizla kuş tutsanız gorgusuze bak derler. Kendi mutlu yolunuzu çizin. Kendiniz icin kendinize iyi bakin, güzel giyinin, suslenin bunlar sizi bir nebze mutlu edip ozguveninizi sağlar. Bol bol gülümseyin. Maaayi toplamak zorunda degilsiniz. Bi zahmet esiniz yardim etsin. Soyleyin yetisemediginiz yerleri. Calismiyorum diye de hoc ezilip buzulmeyin dogurdugunuz 2 cocugun gelecegi icin kendinizden fedakarlik yapiyorsunuz, mutlu olmayan o evin isleri size bakiyor. Az biraz silkeleyin kendinizi. Karsi tarafa dedigi kelimeleri yedirtin. Bosansaniz daha saglikli olurdu ama oyle bir dusunceniz sizi korkutuyor sanirim. Surecin sizi yenmesine izin vermeyin. Sizde esinizle ugrasin.
 
Çok üzüldüm ve sinirlendim esiniizn söylediklerine,empati yoksunu esiniz,ve merhametsiz.Bence boşanmayacaksaniz ,esinizin söylediği her okuzce lafın cevabını verin.Agzinin payını aldıkça belki susar oturur.İcinize atıp siz dert edeceginize o alınsın.He alınırsa da sen çok alingansin ne var bunda diyin.Biraz da o dusunsun
 
Back
X