Ben alınganmışım, kendileri normal 🙄😠

Okuyana kadar küçük çaplı krizler geçirdim.
Bizim de eşimle kemik bıçak durumuna geldiğimiz çok olmuştur ama ona asla kendimle özellikle dış görünüşümle ilgili eleştirecek fırsatı asla vermedim.

Hatta hep övündüm oda bu egolarımdan ötürü benden korktuğunu kendime çok güvendiğimi heran onu bırakacakmışım gibi hissettirdiğini söyler 🌞

Belki bu durumdan ötürü bana kızacaklar olacaktır. Eşim de çok egoludur(hatta çok çok) ve ben bunu ilk fark ettiğimde onu bastırdım ve başardım.

Acilen bu mağdur hallerinden çıkıp o deveşşeğe kim olduğunu göstermen gerekiyor. O böyle dedi diye bitti gitti mi yani? Hakettiği tavırları sergilemenin vakti çoktan gelmiş.

bir de anlamıyorum sevip sevilmediğiniz yerde nasıl duracaksınız ? durabilecek misiniz? bence çok onur kırıcı

Eşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
Mümkün değil canım kocan seni aşağı çekmek istiyor ve aldatmaya meyilli.Benim bir arkadaşım da senin çektiklerini çekti ve 3 sene onun bu aşağılamalarına maalesef sustu.Sonunda aldatıldığını öğrendi ve şimdi ayrıldı.Ama o çocuk yapmadı ve mesleği var elinde.Şimdi tazminat davası açtı aldığı parayla ev alacak hayatına devam edecek.

Okuyana kadar küçük çaplı krizler geçirdim.
Bizim de eşimle kemik bıçak durumuna geldiğimiz çok olmuştur ama ona asla kendimle özellikle dış görünüşümle ilgili eleştirecek fırsatı asla vermedim.

Hatta hep övündüm oda bu egolarımdan ötürü benden korktuğunu kendime çok güvendiğimi heran onu bırakacakmışım gibi hissettirdiğini söyler 🌞

Belki bu durumdan ötürü bana kızacaklar olacaktır. Eşim de çok egoludur(hatta çok çok) ve ben bunu ilk fark ettiğimde onu bastırdım ve başardım.

Acilen bu mağdur hallerinden çıkıp o deveşşeğe kim olduğunu göstermen gerekiyor. O böyle dedi diye bitti gitti mi yani? Hakettiği tavırları sergilemenin vakti çoktan gelmiş.

bir de anlamıyorum sevip sevilmediğiniz yerde nasıl duracaksınız ? durabilecek misiniz? bence çok onur kırıcı
Bastırınca ne oluyor anlamadım.Eşiniz bu cümlelerinizi duysa eminim sizden soğurdu.

kıyamam çok bunalmışsınız.
yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla da aklı başında bir kadınsınız.
çocuklar çok küçük belki onların vermiş olduğu yorgunlukta vardır hepsi üst üste gelmiştir.
eşinizi karşınıza alıp ciddi ciddi konuşun ama bağırıp çağırarak değil.
boşan yazmış arkadaşlar ama 2 küçük çocuğu olup, çalışmayan insan için kolay değildir elbet bu kararı vermekte.

Bastırınca ne oluyor anlamadım.Eşiniz bu cümlelerinizi duysa eminim sizden soğurdu.
Lütfen okuduğumuzu anlayana kadar tekrar okuyalım 💁🏼
İlla bir şeylere boş tepkiler göstereceksiniz. Soğusun umrumda değil benim üzerimde ego gösterisi yapan insana ne yapacaktım ne güzel egolanıyorsun gel bi öpüşelim mi diyecektim

Lütfen okuduğumuzu anlayana kadar tekrar okuyalım 💁🏼
İlla bir şeylere boş tepkiler göstereceksiniz. Soğusun umrumda değil benim üzerimde ego gösterisi yapan insana ne yapacaktım ne güzel egolanıyorsun gel bi öpüşelim mi diyecektim
Okuduğumu gayet iyi anlarım.Egolu bir insan demekle benim üzerimde ego gösterisi yapan insan demek arasında dağlar kadar fark var.Çünkü ilkinde kendini beğenen bir adam ikincisinde sizi aşağılayarak kendini yükseltmeye çalışan bir adamdan bahsetmiş oldunuz.Siz doğru cümleyi ilk yorumunuzda kursaydınız ben öyle bir şey demezdim.Ama yine de evlilikte bu tarz yendim kazandım tarzı güç geçirme oyunlarını pek sevmiyorum samimi bir sevgi gibi gelmiyor bana

Okuduğumu gayet iyi anlarım.Egolu bir insan demekle benim üzerimde ego gösterisi yapan insan demek arasında dağlar kadar fark var.Çünkü ilkinde kendini beğenen bir adam ikincisinde sizi aşağılayarak kendini yükseltmeye çalışan bir adamdan bahsetmiş oldunuz.Siz doğru cümleyi ilk yorumunuzda kursaydınız ben öyle bir şey demezdim.Ama yine de evlilikte bu tarz yendim kazandım tarzı güç geçirme oyunlarını pek sevmiyorum samimi bir sevgi gibi gelmiyor bana
Bunu ilk öğrendiğimde onu bastırdım cümlesinden ne anlıyorsunuz hanımefendi ? Bir dahakine sadece size özel anlayabileceğiniz tarzda cümleler kurarım kusura bakmayın. Polemik banı yememek için yorumumu burada sonlandırıyorum. İyi forumlar

Şu an 2.durumdayız. Ben baya laflar saydırdım erkekliğine adamlığına kadar. Çünkü laf arasında bana eskiden görüştüğüm kızların hepsi senden geçimliydi,anlayışlıydı dedi. Bu laf o kadar zoruma gitti ki. Yemin ettim bir daha sana kadınlık yapmam sen evdeki hanımını gidip eski ilişkilerinle kıyasladın onları üstün tuttun ben sana 2 çocuk verdim mahvoldum peş peşe hamilelikti ameliyattı. Baya saydırdık birbirimize. Ertesi gün sabah yanıma geldi konuşalım düzeltelim dedi, istemedim, evden gitti, kendimden nefret ettim ben bu değilim dedi, bence de nefret et dedim, intihar etmek istediğini söyledi, herkesin mutluluğunu kıskandığını söyledi..
Ben olaylara duygusal bakmam hayat bana gerçek olarak ne getirirse tabağa o... Kimsenin çözümü kimseye kimsenin ilişkisi kimseye uymaz... Ben hep neşter vurmaktan yanayım... İnsanlar daha iyisini bulamam çocuklar şunlar bunlar diye ayrılamıyanlar ayrılmak istemeyenler bahane bulanlar... Bulamayanlar yani herkesin yolu ayrı kime ne uyarsa... Ben sadece gerçeklere göze almaktan yanayım bu ilişki sizin çabanızla bir yere varmaz bunu bilip buna göre hareket edin diyorum... Sevgi ile gitmez saygı biterse.... O zaman saygıyı korumaya çalışın.... Kavga ve ağır sözler sonunda barışma olsa bile ilişkiyi koparıyor... Bir gün Bi bakıyorsunuz elinize hep o düğüm ata ata uzattığınız ip kalıyor.... İyi düşünmeyelim demem iyi düşünmekle her işin sonu iyi olurmu... Kader gayrete aşık derler.... Karşılıklı gayret edilmediği sen osun sen busun denilen ilişkilerin gittiği yer belli..... Her hatayı kendimiz yapmak zorunda değiliz birazda başkalarının hatalarından ders almak gerekli.... Ben eşinize uygun ve nazik bir şekilde sınır koyarak kendi değerinizi göstermenizden yanayım..... 🙏
O

Bu adam vicdansız net!
Doğum yapmışsın elbetteki bu süreçler olacak toparlanana kadar
Ya adam dünyadan bihaber yada can acıtmak için oyle davranıyor
Herhalükarda bu kötü gün kocası değil

Eşimle sürekli kavga halindeyiz. Çok uyumsuzuz. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Benden 2 yaş ufak ama daha da ufak gibi davranıyor, konuşuyor. Çok severek evlendim, hala da bi yanım nefret ederken bi yanım seviyor. O seven yanımı artık söküp atmak istiyorum. Eve gelir gelmez telefonun içine gömülüyor.yemek, çay, başka şeyler ister sürekli telefona bakar bi yandan. Nerdeyse hiç yüzüme bakmaz benimle doğru düzgün sohbet etmez. Konuştuğu zaman söylediklerine de ben çok sinirleniyorum özellikle son zamanlarda. Bugünlerde çok kavga ettik, artık hiç iyi olmak istemiyorum, gelip benle konuşsun istemiyorum. Güzel bişey söylese bile yapmacık geliyor. Yatmadan güzel konuşmaya çalıştı kendince. Bana güzelsin dedi evlendiğimizden beri toplasan 5 kez dememiştir, şaşırdım. Hep diyorum dedi. Ben 3 ay önce doğum yapmıştım, 3.gündü, misafirler yemek yedi kalktı ben çocukla uğraştım herkesten sonra yedim. Sonradan bana dedi ki, gariban gibi ezik bi duruşun var. Herkes kalktı sanki evin hizmetçisi gelmiş öyle oturdun yedin, hastaneden çıkarken de öyleydin demişti. Doğumdan 2 gün sonra kucağımda bebekle biraz eğik yürüyerek çıkmıştım. Hatta fark ettiğimde 2 tane güzel süslü kadınla dip dibe duruyordu beni beklerken. Kıskanmıştım kesin bakmıştır, bilerek durmuştur yanlarında çünkü huyunu biliyorum. Dışarı ne zaman gitsek benim yanımda bile süslü bi kadın görse defalarca döner bakar. Kendimi o kadar çirkin hissediyorum ki onun yüzünden. Biraz özgüvenim vardı o da gitti. Bugün o güzelsin deyince çok şaşırdım. Bu hizmetçi gibi geldin oturdun ezik bi halin var dediğini düşündüm bugün aklıma o geldi, gözünde öyleyim demek ki dedim. Ne alakası var hizmetçi gibi mi görmüş oluyorum öyle dedimse diyor. Hayatta bana en çok alınan kişi sensin diyor. Ben de problem bende yani, senin dediklerin normal dedim. Biraz söylendi kızdı yattı. Artık bizim uyumlu, birbirine değer veren eşler olacağımıza inanmıyorum. Artık onu umursamamak istiyorum, sadece çocuklarıma iyi bakmak, kendimi iyi hissetmek istiyorum. Sizce mümkün müdür .. ?
her şey sizle başlar sizle biter. neden olmasın. Doğum sonrası eşiniz bakımlı bayan görünce dayanamıyor bakıyor siz eşinizi kıskanıyorsunuz neden kendinizi çirkin, ezik , hatta eşinize yakışmayan biri olarak gördüğünüz için. Allah aşkına eşiniz bakımlı bayanlara baksa ne olur bakmasa. kim ne yapsın eşinizi .bir kendinize karşı haksızlık etmeyin , eşinizi de gözünüzde çok büyütmeyin.

Anladigim kadarıyla zaten çok laf sokan eleştiren biri o yüzden kredileri bitirmiş...
Doğru öyleyim eşime karşı ama başka kimseye yapmıyorum. Kimseyle bi derdim yok sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var doğduğumdan beri aynı mahalleden olsun,13 14 senelik olsun görüştüğüm irtibatı kesmediğim çok arkadaşlarım var. Daha birine en ufak incitici bi söz söylemedim, onlar da aynı şekilde bana. Hiç mi hatalarımızı söylemeyi, tabi ki söyleriz ama kırmadan. Eşim o kadar rahat, umursamaz davrandı, o kadar değersiz, yalnız hissettirdi ki içimden bi canavar çıktı ama sadece ona karşı başka tek bir Allah ın kuluna böyle acımasız laflar söylemedim

her şey sizle başlar sizle biter. neden olmasın. Doğum sonrası eşiniz bakımlı bayan görünce dayanamıyor bakıyor siz eşinizi kıskanıyorsunuz neden kendinizi çirkin, ezik , hatta eşinize yakışmayan biri olarak gördüğünüz için. Allah aşkına eşiniz bakımlı bayanlara baksa ne olur bakmasa. kim ne yapsın eşinizi .bir kendinize karşı haksızlık etmeyin , eşinizi de gözünüzde çok büyütmeyin.
Ben de diyorum o kadınlar sana sümüğünü atmaz 😄ama çok çok üzülüyorum baktığını görünce. Bakmıyorum diyor da defalarca gördüm ve emin olduktan sonra söyledim ona artık taşıyamadım içimde, seninle bi yere gidesim gelmiyor bu yüzden dedim. Şu an 170e 75 kilo civarındayım eşime göre en fazla 60 olmam lazım, o da haklı dua ederdim zayıf karım olsun diye demişti demek ki o da öyle beğeniyor evlenirken 65 tim veririm diyordum. Peş peşe 2 sezaryen olunca göbeğimde biraz sarkma da oldu kötü görünüyor. Ama yine de keşke bana hissettirmeseydi milletin karısını kızını beğendiğini benim özgüvenim bitti

kusura bakmayın da boşanın .
çocuklar için katlanırım demeyin ilerde çocuklarınıza sizin için neler çektim diyeceksiniz bu evlilik devam ederse . kendinize iyilik yapın boşanın. sizi sevmeyen hor gören yüzünüze bile ezik diyen adama eşim demeyin

Back
X