Ben anlatamıyorum. Vazgeçiyorum!

5 yıldır arada ciddi bi ilişkinin olduğuna dair tek bir belirti yok desem yanılırmıyım acaba ? Bi insan eğer gerçekten evlenmek istiyorsa şartları öyle bi zorlar ki , işede girer parada birktirir. Gelir seni de aslanlar gibi ister. Bu kadar uzatmanın manası ne olucak.. EVLENMEKTEN KORKUYOR BU ADAM... Tmm sen hayatında ol istiyor ama anladığım kadarıyla evliliğin sorumluluğunu taşıyabilecek kadar da gözü kara , aklıselim değil.. Valla ne yalan söyliyim işin oldukça zor. Bu kadar uzun süreli bi ilişkinin bitmeside kolay olmaz ama evlenilecek bir adam da değil senikiii ...

canım ben ailesiyle tanıştım aileyle ilgili bi sorun yok. ama benim ailemle tanışmadı ve ikimizin aileleri tanışmadı. düzenli bir işe girmedi o bilgisayarla ilgili tasarımlar yapıyo sadece dışarıdan bulduğu müşterilerine çalışıyo böyle daha mutlu olduğunu söyledi. ee böyle olunca ne aldığı belli ne kazandığı.

İşle ilgili ne zaman konuşsak değişiyor hele telefonda bu konuları açmak kabus gibi!!! Gerçekten üstüne gitmek istemiyorum ama beklemek kötü. Ne beklediğini bilmemek daha kötü.

Genelleme olucak ama, çocukluk aşkları gerçek hayata adım attıktan sonra(iş hayatı gibi) ciddiyete doğru gitmiyorsa biticekmiş gibi gelir bana... O da 24 yaşındaysa ne istediğini bilemeyen ve evlilik gibi ciddi birşeye adım atmadan hayatı görmek isteyen güruhta yer alıyor muhtemelen.. Hayırlısı olsun ne diyelim

Anladım bence durumu anlat böyle olmaz de beklentilerini azcık dile getir .

24. aynı yaştayız. lisedede beraberdik ama üniversite hazırlık nedeniyle ayrılmıştık. 5 yıldırda hiç ayrılmadık

Anladım biz kadınlar 24,25 gelince hemen evlenmek isteriz ama erkekler sanırım bu yaşlarda bizim kadar hevesli olamıyorlar 5 yıllık bir ilişkiyide bitirmek gerçekten zordur. Bu erkeklerin bir söze tamam diyipte sürekli erteleyip yapmaması geçiştirmesi citten sinir bozunu ben şahsiyen böyle bir insanla yapamazdım dayanamazdım.Bence gerçekten seven bir insan biran önce sevdiğiyle yuva kurup beraber olmak ister işine gücüne bakar yok gerçekten seviyor diyorsan canım senin sevgilin tembel. Allah yardımcın olsun ne diyelim işin zor valla.

Seni seviyor olabilir,evliliği biraz dha ileride düşünüyor olabilir bunlar normal şeyler ama bence en önemli şey çalışkan olması bir erkeğin...O konuda biraz gevşek sanki...

Pazar günü benim 3 yıllık ilişlim bitti. Evlilik muhabettinden evlilikten korkuyomuş 28 yaşında. Yapamazmış evlilik düşünemiyomuşş falan filan çok zoruma gidiyor benimde 3 sene sonra bana söylemesi ne acılar çekiyorum ben ne acılar of of pahlaşmak istedim daha 5 gün oldu biteli.

ona biraz daha zaman ver askerken yasadıgı esareti atmaya calısıyor erkeklerın psıkolojısı degısıktır anlamakta güçluk cekebilirsın askerden gelır gelmez ıse gırmesı cok yanlıs olmus bıraz tatıl yapmalıydı canım arkadasım benım sen sabret hayallerın gercek olacak ınanıyorum buna ve senın ıcın dua edıyorum

benim de 1,5 senelik ilişkim yeni bitti. çünkü sonunda onun çalışmaya hevesli olmadığını, evde yatmaktan memnun olduğunu anladım. benim bildiğim parası olmayan insan her türlü işi yapar eline bir şeyler geçsin diye. ne olursa olsun sakın işten kaçan biriyle gelecek düşünme. böyle birini ailenle bile tanıştıramazsın. ben şimdi körmüşüm diye çok üzülüyorum.

Aynen size katılıyorum. İş konusunda tembel olan adamdan koca olmaz! Tecrübe i sabit.

Allah sabır versin arkadaşım. çok zor bi durum ama bugünler de geçicek inşallah çok daha mutlu olacağın bi hayatın olacak Allahın izniyle. her işte bi hayır vardır mutlaka bunu unutma

canım bence şu anda düşünmen gereken evlilik için adım atmaması değil, işsiz işsiz dolaşması. aslında aileleri tanıştırmaya yanaşmaması senin için en hayırlısı.tam tersi senin istememen lazım aileleri falan tanıştırmayı. şu anda sende kendince hafifletici sebepler buluyor olabilirsin çalışmaması konusunda. ama hiç bir insan (kadın-erkek) boş boş dolaşmamalı bence. şimdi asıl seni etkileyeceği, evliliğe razı edeceği dönemde böyleyse, evlendikten sonra çok çalışkan, taşı sıkıp suyunu çıkaracak biri olabilir mi sence? şu anda sevdiğin ya da alıştığın için zor gerçekten ama emin ol evlenip de çalışmayan bir erkeğe kocam demek, ona saygı duymak emin ol çok daha zor. bence evlilik konusunu kapat ve onunla açık açık konuş. ya düzenli bir işe girsin ve evin sorumluluğunu alabileceğini göstersin. ya da senin vaktini hiç boşa harcamasın. şimdi bekle bekle zaman geçecek ve değişmeyecekse, sen çok daha fazla pişmanlık ve öfke yaşayacaksın Allah yardımcın olsun

bana da mı umut yok diyosun

Erkek arkadasini cok iyi analiz et. Calismayi sevmiyorsa, eziyet olarak goruyorsa, ve issizlik onu hic rahatsiz ermiyorsa, bu durumdan gocunmuyorsa, ya da rahatsizligi sadece dilindeyse ve harekete gecmiyorsa kendine yazik etme derim. Ama is bulmakta zorluk cekiyorsa, elinden gelen her seyi yaptigini goruyorsan her zaman yaninda ol. Ben umutlarim tukendigi icin, artik ona inancim kalmadigi icin bitirdim. Benim icin umut yoktu. Umarim bana benzemezsin. Cok zor uzun iliskiyi bitirmek. Ruh gibiyim.

canımm en zor şeyde artık ona alışmış olman. herşeyin hayırlısı olsun

off melo off inşallah tatlım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…