- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.035
- 448
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
5 yıldır devam eden bir ilişkim var. Birbirimizin çocukluk aşkıyız. Birlikte büyüdük, okuduk, askere gitti geldi. Ve artık ben bişeylerin olmasını istiyorum. En basitinden aileler tanışsın. Çok şey mi? Bence hayır! Elimden geldiğince anlayışlı davranıyorum. Aşk emek ister bir şeyler hemen olmaz biliyorum ama başlangıçlarda önemlidir. 24 yaşımdayım bu sene okulum bitecek. Çalıştığım işlerden aldığım parayı kendime alışveriş yapmaktansa anneme verip biriktiriyorum ya da tencere tabak alıyorum. Erkek arkadaşım nisanda askerden geldi bi süre sonra çalışmaya başladı ve (benim çok istediğimi bildiği için) para biriktirmeye başladı. Bir süre sonra ortamı sevmiyorum diyip işten ayrıldı. Nerden baksak 3 4 aydır orda burda arkadaşlarının yanında bişeyler yapıyor. Ama ne düzenli bir şey geliyor ne de kazanıyor. Onun için internetten cv oluşturmuştum ve çok ciddi dönüşler oldu ancak hiçbirini kabul etmedi. Ne istediğini bilmiyorum? Konuştuğumuzda bende bir şeylerin olmasını istiyorum diyo ama sözle lafla olmuyor. Bir kaç ay önce aralık ayında aileler tanışır dedi. Şimdi aralığa günler kala Mart ayında olsa olur mu dedi. Erteliyo. Hayatında başka biri var beni sevmiyor diye düşünmüyorum. Ama ne için diretiyor anlamıyorum. Ben vazgeçiyorum sanırım. Beklemekten sıkıldım. Çok sıkmayayım bunalmasın konuşmayalım diyip erteliyorum konuşmayı ama olmuyor. Konuştuğumuzda da ona sakince bak kaç yıl oldu bir başlangıç olsun ailemde beni sıkıştırıyor diyorum tamam tamam olacak diyor ama boş!
Benim erkek arkadaşım askerden geldğinde sürekli iş arayıp durdu sadece 2 ay işsizdi askerden geldği 2.ayda işe başlamıştı ve o 2 ay işsiz kaldığı süreçte işsiz olduğu için bunalımlara girmişti . Psikolojisi bozulmuştu hiç bir işe yaramıyorum böyle evde oturup duramam ben çalışmam lazım diyordu sürekli iş arıyordu ve sonunda da buldu . Yani insanın içinde olmalı bence çalışkan olması . Bir arkadaşım vardı sevgilisi iş bulacağım deyip bulmadığı için boş boş gezdiği için ondan ayrılmştı . Yani ayrılığın bile büyük bir etkeni olabiliyor bazen işsizlik . Onu bence al karşına ve şöyle düzgünce bir konuş nasıl buraya lafta diyor diyosun ona da aynen söyle böyle lafta söylemekle olmaz de . Baktın yine seni takmıyo o zaman bence arama sorma anlasın işin ciddiyetini . Tanıştırma mevzusuna gelirsek eğer benim eski sevgilimde böyleydi kardeşlerime aileme seni anlattım derdi ama hiç anlatmamış sonradan anladım . Anneme söyleyeceğim tanıştırcam ama zamanı var deyip hep kaçıyordu . Zaten sonradan anladım beni sevmediğini hatta beni 10 20 30 tane kızla aldattığını .. Şimdiki yani askerden gelir gelmez iş bulan sevgilim ise ailesiyle askerden gelir gelmez tanıştırmıştı bizi . Hep beraber piknğe gittik . O gelip benim annemle ve ablamla da tanıştı . İnsan istemeli herşey istemekten geçiyor .
canım ben ailesiyle tanıştım aileyle ilgili bi sorun yok. ama benim ailemle tanışmadı ve ikimizin aileleri tanışmadı. düzenli bir işe girmedi o bilgisayarla ilgili tasarımlar yapıyo sadece dışarıdan bulduğu müşterilerine çalışıyo böyle daha mutlu olduğunu söyledi. ee böyle olunca ne aldığı belli ne kazandığı.
Acaba kaç yasında sevgiliniz?
Aynı benim durumum. Ben bitirdim.
24. aynı yaştayız. lisedede beraberdik ama üniversite hazırlık nedeniyle ayrılmıştık. 5 yıldırda hiç ayrılmadık
İş konusunu savsaklamasaydı belki biraz daha bekleyin, hazır değildir diyebilirdim. Ama iş hayatına bir an önce atılması lazımdı ve bu erteliyişleri hep bu yüzden. Devamlılık yok kendisinde, sorumluluk yok. Sanırım almakta istemiyor.
Pazar günü benim 3 yıllık ilişlim bitti. Evlilik muhabettinden evlilikten korkuyomuş 28 yaşında. Yapamazmış evlilik düşünemiyomuşş falan filan çok zoruma gidiyor benimde 3 sene sonra bana söylemesi ne acılar çekiyorum ben ne acılar of of pahlaşmak istedim daha 5 gün oldu biteli.
bana da mı umut yok diyosun
Pazar günü benim 3 yıllık ilişlim bitti. Evlilik muhabettinden evlilikten korkuyomuş 28 yaşında. Yapamazmış evlilik düşünemiyomuşş falan filan çok zoruma gidiyor benimde 3 sene sonra bana söylemesi ne acılar çekiyorum ben ne acılar of of pahlaşmak istedim daha 5 gün oldu biteli.
ona biraz daha zaman ver askerken yasadıgı esareti atmaya calısıyor erkeklerın psıkolojısı degısıktır anlamakta güçluk cekebilirsın askerden gelır gelmez ıse gırmesı cok yanlıs olmus bıraz tatıl yapmalıydı canım arkadasım benım sen sabret hayallerın gercek olacak ınanıyorum buna ve senın ıcın dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?