Özür dilerim sadece çok sinirlerim bozulunca paylaşmak istedim bunun işte malesefki okumakla alakasi yok ben burda anne babalara kızıyorum aslında çocuk yetiştirmeyi sanırım toplumumuz bilmiyoryaramı deştiniz
tiksiniyorum bende bu tiplerden
üstelik içlerinde okumuş olanlar ve kadın olanların bu tarz yorum yapması
zihniyet çöplük
Elbetteki öyle.yok kendileri mutsuzluktan gebersede yapamazlar çünkü kendileri gibi düşünen pislik çok ya kabul edemezlerEvlenmek kadar boşanmak da çok doğal. Mutsuz kadınlar huysuz adamlar leş gibi bir ömür sürmekse ayrılıp herkesin yoluna bakması daha mantıklı.
Kendileri muhtemelen ayrılmayı istese bile beceremez.
Oy canm amacım burda birilerini üzmek değilde keşke bunun için elimden birşeyler gelsede yapsam burda anne babalara okadar büyük rol düşyorki iyi çocuk yetiştiremiyoruz yaBenim durum daha vahim: Insan sevmiyorum artik.
Ben gidip orda burda onun evliliğini asla konuşmadim bu duruma çok sinirlenince içimden geçirdiğimde bu olduOnların gelen kadının arkasından konuşması kadar sizin bir başkasının evliliği hakkında konuşmanız çirkin değil mi? Kendimizden başlayalım önce düzeltmeye.
Malesefmalesef bunu doğrudan benim, sizin, başkasının düzeltme gibi bir durumu yok. bu zihniyetteki kişilerin kendilerini infilak etmesi gerek
Ben hwr konu açtiģimda saptirip polemik yaratmak zorundamisiniz"eşide parasi için evlendi"
Siz de o tiksindiğiniz toplumun bir parçasısınız.
Ben hwr konu açtiģimda saptirip polemik yaratmak zorundamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?