Ben artık bizim toplulumumuzdan iğrenmeye başladım

Ne kadar acıklı bir ironi değil mi?
Kadınız yahu kadın!
Bunu söylemek neden bu kadar zor?
Sonra cinsiyet eşitliğiymiş de bilmemneymiş.
Daha cinsimizin adını haykıramazken, eşitlik bize oldukça fazla!
Biz eşitlik var gibi davranmadığımız ve konuşmadığımız sürece eşitlik beklememiz ne kadar anlamlı olabilir ki değil mi? Bi de konuda bazı arkadaşlar vardı kadınlar çalışıp çocuklarını iyi yetiştiremeyince oluyomuş bunlar hep Güleyim mi ağlıyayım mı karar veremiyorum en iyisi delireyim Hayır niyet kötü değil de gidilen yol yanlış ona üzülüyorum.. Keşke biraz okusak öğrensek kendimizi geliştirsek değil mi

Yahu hangi kadın bunlarla birlikte olur? Para için yapanlar hariç..Bunlar da sanki o kadınlar bunların "üstün cazibelerine" kapılıp birlikte oluyormuş gibi havaya giriyorlar çok gülüyorum böylelerine zavallılar bence.

Dünyanın dişi cins üzerine kurulu olduğu düşünülürse, eşitlik sözleri bile hakaret geliyor.
Ben kendimi bir erkekle denk görecek kadar alçaltamam, bu kadar katıyımdır.
Ama çocuk yetiştirme savlarına şu yönden katılabilirim, çalışma vs değil.
Evet, kötü yetiştirilmiş çocuklar sebebi ile nesil değişemiyor.
Ataerkil bir düzende yaşarken, çocuk eğitimi ve adabı muhaşeret kurallarını babadan öğrenilmesi benim için fecahat olur.
Bu sebeple toplum, her türlü canlı cansıza saygı duymayı benimseyene kadar kadının görevidir bu.
Evde küçükken pipisini sallayarak dolaşmasına izin verilen, bir bardak suyu kendi almamış, 30 yaşında hala paşam, aslanım diye sevilen ve koca kıllı felli adamlar olmalarına rağmen; ana baba sözünün bir emir askeri gibi uygulandığı karakterlerin, tabi ki çocuk yetiştirmesinde anne kadar rol oynamasına karşıyım.
Ama anneleri, yani kadınları nasıl düzelteceğiz orası en büyük handikap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…