Ben artık bizim toplulumumuzdan iğrenmeye başladım

Ben gidip orda burda onun evliliğini asla konuşmadim bu duruma çok sinirlenince içimden geçirdiğimde bu oldu

Burda konuştunuz. Biz tanımıyoruz adamı diye dedikodu ya da arkadan konuşma olmuyor mu?
Üstelik ne duyduğunuzdan bile tam emin değilsiniz. Ben konunuzun o kısmını hiç anlamadım mesela. Ne duymuş da bu kadın adamın karısına varana kadar sinirlenmiş acaba dedim.

Duyduğum şeylerden birkaçını yazmadım zaten hanımefendi ne konuştuğunu anlamaycak kadar saf değilim çok sinirlendim hakliyimda kimse o zaman boşanmiş kadinin arkasindan konuşmaycak

Özür dilerim sadece çok sinirlerim bozulunca paylaşmak istedim bunun işte malesefki okumakla alakasi yok ben burda anne babalara kızıyorum aslında çocuk yetiştirmeyi sanırım toplumumuz bilmiyor

okumakla ilgisi olsaydı keşke ama değil malesef ki daha da üzücü oluyo

öbürünün cahilliğine veriyosun da buna dicek söz bulamıyosun

yeni başlayan bir abla var işyerinde 50li yaşlarda

yüksek mühendis ! olan bi hıyar (adam ya da erkek demek istemedim) çocugu var mı diye soruyo yok dediler eee diyo niye doğurmamıs evde mi kalmış dul mu diye soruyo gelde çıldırma usluba o sırada biri senin annende dul hatırlatırım dedi güzel kapak oldu tabi anlayana

bu cehennemi erkekler dolduracak

vuhuuuuu çok sevdim bu lafı

Ben de boşanmış bir bayan olarak nefret ediyorum bazı ahlakı ve zihni gelişmemiş tiplerden. Evliyken de hareketlerime dikkat eden bir insandım ki şu an ekstra dikkat ediyorum. Kimin nerden ne çıkaracağı belli olmaz malum. Bizim toplumumuzda olan hep kadına oluyor ne yazıkki. Kimliğimi değiştirdim yeni, ehliyetim, işyerimde oda isimliğim, kaşem, personel kayıtlarım, maaş sistemindeki bilgilerim her şeyim değişecek. Tek tek uğraşıcam. Bilmeyen duymayan kalmayacak. Ama boşandığım adam kimliğini bile değiştirmeyecek.

Ya çok detay vermek istemedim hiç hoş konuşulmdi arkasından çok sinirlendim buraya yazdim keşke yazmasaydim bazi üyeler saldırı halinde ya resmen burda
Karakter meselesi,arkadaslarin karakteri yokmuş ya...ne sinirleniyorsun boşa

Bence aile terbiyesi önemli artık insanlar
Maddi Zen ginlik birikimin peşine düştüğünden bu tür erkekler çoğalmakta
Bakıyorum erkek çocuklarını pek terbiyeli değil
Anneler sorumluluklarını para kazanma sanıyor çocuğu manevi değerler vermekte aciz

Büyük taş attin simdi bak :)

2
Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsa

Tamam da calisan kadinla ne ilgisi var?
özel sektörde çalışma saatleri uzun ha öğretmensen tabi daha fazla ilgilenirsin bu feto davalarından öğretmenlikten atılan bir öğretmen özel sektörde çalışınca itiraf etmiş şöyle ki çocuklarımızla ilgilenecek vaktimiz olmuyordu diye

Artık bazı evraklarda dul bile yazılmaz.
Dul ne ya? Ben ona da sinir oluyorum, evlenirsin yürümez olmaz ayrılırsın ve gene bekar olursun.
Dul ne ya çok gıcık oluyorum.
Bunu körükleyen hemcinslerim de var.
Evlenmiş ayrılmış kadınlardan dul diye bahseden hemcinslerim var neden ki bekar de.
Ben bekarım hiç evlenmedim ama o hemcinsim evlenmiş boşanmış gene bekar benden ne farkı var sanki evlenip boşanınca farklı bir canlı türüne mi dönüşüyor?
Bende duyunca insanları uyarıyorum böyle demeyin Allah büyük mazallah sizin de başınıza gelir diyorum hemen tırsıp susuyorlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…