- 11 Aralık 2018
- 42.716
- 265.318
- 598
Ben gidip orda burda onun evliliğini asla konuşmadim bu duruma çok sinirlenince içimden geçirdiğimde bu oldu
Hayır artik bu zihniyetlere cevap veripte polemik yaratmamak için canimİşinize gelmediği için saptırma ve polemik olarak algılıyorsunuz.
Duyduğum şeylerden birkaçını yazmadım zaten hanımefendi ne konuştuğunu anlamaycak kadar saf değilim çok sinirlendim hakliyimda kimse o zaman boşanmiş kadinin arkasindan konuşmaycakBurda konuştunuz. Biz tanımıyoruz adamı diye dedikodu ya da arkadan konuşma olmuyor mu?
Üstelik ne duyduğunuzdan bile tam emin değilsiniz. Ben konunuzun o kısmını hiç anlamadım mesela. Ne duymuş da bu kadın adamın karısına varana kadar sinirlenmiş acaba dedim.
Özür dilerim sadece çok sinirlerim bozulunca paylaşmak istedim bunun işte malesefki okumakla alakasi yok ben burda anne babalara kızıyorum aslında çocuk yetiştirmeyi sanırım toplumumuz bilmiyor
bu cehennemi erkekler dolduracak
Hayır artik bu zihniyetlere cevap veripte polemik yaratmamak için canim
Ya çok detay vermek istemedim hiç hoş konuşulmdi arkasından çok sinirlendim buraya yazdim keşke yazmasaydim bazi üyeler saldırı halinde ya resmen burdaBen hic bişey anlamadim ...ne demisler arkasindan?
İy olur inşallah hayırlısı ya herşeyin :)Ben sizin 'canınız' değilim. Bence de aynı zihniyette olamayız zaten :)
Karakter meselesi,arkadaslarin karakteri yokmuş ya...ne sinirleniyorsun boşaYa çok detay vermek istemedim hiç hoş konuşulmdi arkasından çok sinirlendim buraya yazdim keşke yazmasaydim bazi üyeler saldırı halinde ya resmen burda
Büyük taş attin simdi bak :)Bence aile terbiyesi önemli artık insanlar
Maddi Zen ginlik birikimin peşine düştüğünden bu tür erkekler çoğalmakta
Bakıyorum erkek çocuklarını pek terbiyeli değil
Anneler sorumluluklarını para kazanma sanıyor çocuğu manevi değerler vermekte aciz
toplumsal olarak halen bunun sancılarını çekiyoruzBüyük taş attin simdi bak :)
Bende sendenim. Kesinlikle insan sevmiyorumBenim durum daha vahim: Insan sevmiyorum artik.
Tamam da calisan kadinla ne ilgisi var?toplumsal olarak halen bunun sancılarını çekiyoruz
Mesleksiz ve kişiliksiz erkekler bunları yetiştiren annelerin ve babaların eseri
Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsaBence aile terbiyesi önemli artık insanlar
Maddi Zen ginlik birikimin peşine düştüğünden bu tür erkekler çoğalmakta
Bakıyorum erkek çocuklarını pek terbiyeli değil
Anneler sorumluluklarını para kazanma sanıyor çocuğu manevi değerler vermekte aciz
özel sektörde çalışma saatleri uzun ha öğretmensen tabi daha fazla ilgilenirsin bu feto davalarından öğretmenlikten atılan bir öğretmen özel sektörde çalışınca itiraf etmiş şöyle ki çocuklarımızla ilgilenecek vaktimiz olmuyordu diyeTamam da calisan kadinla ne ilgisi var?
Sabah sabah canım inanilmaz sıkıldı işyerime bi bayan geldi bazı işlemlerini yaptik boşanmiş bayan. Bayan neyse gitti o sırada su almaya gittim bizim burdaki beyinsiz erkeklerde bi araya gelmiş bayanın boşanmiş olmasını konuşuyorlar öyle tahmin ettim huylarıdır benim yanımda bayanlari eleştirmezler çünkü kızarım ya geldim birisiyle zaten konuşmuyorum konuşma tarzinida çok iyi bilirim bunun gibilere vur kaç yaparlar felan ya yemin ederim midem bulandı ya bu erkekler tükensin artik çıldırcam hayır yani bunu diyen terbiyesizin eşide parasi için evlendi kendisiyle kendide çok iyi biliyor sen oturda kendi derdine yan yaa bu nasıl bir toplum ben anlayamıyorum bekar olursun ayri dert evlenir anlaşamazsin ayrı dert ay sakinleşemiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?