Hm sizde bu yoldan yol alarak calisan kadin cocuguna egitim vermiyor olarak bir fikir edindiniz....Turkiyede calisan kadin sayisi son yillarda arttigini bilmesem ...özel sektörde çalışma saatleri uzun ha öğretmensen tabi daha fazla ilgilenirsin bu feto davalarından öğretmenlikten atılan bir öğretmen özel sektörde çalışınca itiraf etmiş şöyle ki çocuklarımızla ilgilenecek vaktimiz olmuyordu diye
eğitim diyorsunuz ben adap diyorum kötü örnekler var çok iyi eğitim almış amerikada ama babası kendi şirketinde istediği ücreti vermeyince babasına paket içinde bomba yolluyor, sonuç babanın sol kolu kopuyor,Hm sizde bu yoldan yol alarak calisan kadin cocuguna egitim vermiyor olarak bir fikir edindiniz....Turkiyede calisan kadin sayisi son yillarda arttigini bilmesem ...
Bakın konu tamamen baska yere gidiyor...İyi ahlak olmadan iyi yetişmiş çocuk ve yetişkin olmayacak
Eğitim iyi ahlaktan so ra gelir
Hayır kesinlikle sadece anne değil babada ayni hassasiyeti gösterecek çocuklarına burdaki bayanlarin öyle düşündüklerini asla sanmiyorum lütfen artik konular başka yerlere gitmesin ama sizde biliyorsunuz ki bir çocuk en çok anneyle vakit geçirir onu daha çok ister annelik çok kutsal çok ayrı ve çocuk en fazlada anneyi örnek alir bu kötü bisemi onu anlamadımOo yine konu " çocukları yetiştirmeden tek sorumlu kadındır, çocukta bir eksiklik sorun varsa, iyi yetiştiremeyen annenin suçudur " diyen kadınların sohbet alanına dönmüş. Çocukları hem anneler hem de babalar yetiştirir hem de evde oluşturdukları ortam onların karakterinde etkili olur. Ötesi berisi yok. Ve bazen çocuklar aileye rağmen bambaşka da olabilirler zira aileden de büyük bir toplum var. Herkes az ya buz hem ailesinin, hem toplumun hem de kendisinin ürünü!
Bu iğrenç yaratıkların hepsi aşağılık kompleksli. Beş para etmez, oksijen israfı insanlar olduklarının farkındalar, tek övünebildikleri şey "erkek olmak" ve pipileri, leş beyinlilerin. Vur kaç yapmakmış... Normal şartlarda kim bakar böyle bir hırboya? O dil uzattığı kadınla doğru düzgün iletişim kuracak kapasitesinin olmadığının o da farkında, o yüzden bu saldırganca laflar. Konuşarak tatmin olacak iğrenç herifler. Midemi bulandırıyorlar. Bunları büyütenler de evlat yetiştirdik, ana babayız diye geçiniyorlar işte. Yeterince sevgi gören, önemsenen, empati yeteneği aşılanan, erkekliğine methiyeler düzülmemiş bir çocuk, böyle sapık olabilir mi ya? Bana mümkün gelmiyor.
benimde anlatmak istediklerime tercüman olmuşsunuzBu iğrenç yaratıkların hepsi aşağılık kompleksli. Beş para etmez, oksijen israfı insanlar olduklarının farkındalar, tek övünebildikleri şey "erkek olmak" ve pipileri, leş beyinlilerin. Vur kaç yapmakmış... Normal şartlarda kim bakar böyle bir hırboya? O dil uzattığı kadınla doğru düzgün iletişim kuracak kapasitesinin olmadığının o da farkında, o yüzden bu saldırganca laflar. Konuşarak tatmin olacak iğrenç herifler. Midemi bulandırıyorlar. Bunları büyütenler de evlat yetiştirdik, ana babayız diye geçiniyorlar işte. Yeterince sevgi gören, önemsenen, empati yeteneği aşılanan, erkekliğine methiyeler düzülmemiş bir çocuk, böyle sapık olabilir mi ya? Bana mümkün gelmiyor.
Hayır kesinlikle sadece anne değil babada ayni hassasiyeti gösterecek çocuklarına burdaki bayanlarin öyle düşündüklerini asla sanmiyorum lütfen artik konular başka yerlere gitmesin ama sizde biliyorsunuz ki bir çocuk en çok anneyle vakit geçirir onu daha çok ister annelik çok kutsal çok ayrı ve çocuk en fazlada anneyi örnek alir bu kötü bisemi onu anlamadım
Ben böyle insanların varlığından çok, bunları duyup görüp susup, tepki vermeyip, sadece arkasından konuşacak kadar basiretsiz olanlara şaşırıyorum sizin gibi. Ayrıca "bayan" değil "kadın" .Sabah sabah canım inanilmaz sıkıldı işyerime bi bayan geldi bazı işlemlerini yaptik boşanmiş bayan. Bayan neyse gitti o sırada su almaya gittim bizim burdaki beyinsiz erkeklerde bi araya gelmiş bayanın boşanmiş olmasını konuşuyorlar öyle tahmin ettim huylarıdır benim yanımda bayanlari eleştirmezler çünkü kızarım ya geldim birisiyle zaten konuşmuyorum konuşma tarzinida çok iyi bilirim bunun gibilere vur kaç yaparlar felan ya yemin ederim midem bulandı ya bu erkekler tükensin artik çıldırcam hayır yani bunu diyen terbiyesizin eşide parasi için evlendi kendisiyle kendide çok iyi biliyor sen oturda kendi derdine yan yaa bu nasıl bir toplum ben anlayamıyorum bekar olursun ayri dert evlenir anlaşamazsin ayrı dert ay sakinleşemiyorum sanırım
Sizin gibi saldırgan insanları asla anlamiyorum biliyomusunuz bakiniz bende zaten savunmak istedim diyorumya benim yanimda zaten konuşmaz bunlar biliyorlarki cevaplarini verip çatir catir savuncam akillarimca şifreli konuştular ayrica nasil konuscağimi senden ögrencek değilim anlayıp dinlemeden ben boşami bu kadar sinirlendim saniyosun hiçbirşey diyemedim diye sen benim taa kaç kere bu şekilde laflar söylendi diye kavga ettigimi biliyomusun da konusuyosun boş boşBen böyle insanların varlığından çok, bunları duyup görüp susup, tepki vermeyip, sadece arkasından konuşacak kadar basiretsiz olanlara şaşırıyorum sizin gibi. Ayrıca "bayan" değil "kadın" .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?