Ben artık bizim toplulumumuzdan iğrenmeye başladım

Bu iğrenç yaratıkların hepsi aşağılık kompleksli. Beş para etmez, oksijen israfı insanlar olduklarının farkındalar, tek övünebildikleri şey "erkek olmak" ve pipileri, leş beyinlilerin. Vur kaç yapmakmış... Normal şartlarda kim bakar böyle bir hırboya? O dil uzattığı kadınla doğru düzgün iletişim kuracak kapasitesinin olmadığının o da farkında, o yüzden bu saldırganca laflar. Konuşarak tatmin olacak iğrenç herifler. Midemi bulandırıyorlar. Bunları büyütenler de evlat yetiştirdik, ana babayız diye geçiniyorlar işte. Yeterince sevgi gören, önemsenen, empati yeteneği aşılanan, erkekliğine methiyeler düzülmemiş bir çocuk, böyle sapık olabilir mi ya? Bana mümkün gelmiyor.

Hm sizde bu yoldan yol alarak calisan kadin cocuguna egitim vermiyor olarak bir fikir edindiniz....Turkiyede calisan kadin sayisi son yillarda arttigini bilmesem ...

Oo yine konu " çocukları yetiştirmeden tek sorumlu kadındır, çocukta bir eksiklik sorun varsa, iyi yetiştiremeyen annenin suçudur " diyen kadınların sohbet alanına dönmüş. Çocukları hem anneler hem de babalar yetiştirir hem de evde oluşturdukları ortam onların karakterinde etkili olur. Ötesi berisi yok. Ve bazen çocuklar aileye rağmen bambaşka da olabilirler zira aileden de büyük bir toplum var. Herkes az ya buz hem ailesinin, hem toplumun hem de kendisinin ürünü!

Hm sizde bu yoldan yol alarak calisan kadin cocuguna egitim vermiyor olarak bir fikir edindiniz....Turkiyede calisan kadin sayisi son yillarda arttigini bilmesem ...
eğitim diyorsunuz ben adap diyorum kötü örnekler var çok iyi eğitim almış amerikada ama babası kendi şirketinde istediği ücreti vermeyince babasına paket içinde bomba yolluyor, sonuç babanın sol kolu kopuyor,
Sonra bir üstün eğitim görmüş kazancı çok iyi kız kardeşinin çocuğunu kıskanınca gözüne birşey sıkıp çocuğu kör ediyor,

İyi ahlak olmadan iyi yetişmiş çocuk ve yetişkin olmayacak
Eğitim iyi ahlaktan so ra gelir

İyi ahlak olmadan iyi yetişmiş çocuk ve yetişkin olmayacak
Eğitim iyi ahlaktan so ra gelir
Bakın konu tamamen baska yere gidiyor...
Boşanmış dul vs bakis açıları eskiye dayanan bir bakış,kadinlar ekonomik ozgurluklerini eline alarak bugun nispeten boyle konusanlarin onunde daha dik durabiliyor...yani calisan kadin zirvasini birakin bence....ayrica egitim bir butundur

Benim derdim çocuklar birde bu dul kadınlar yaşlılıkta çocuğundan çekmesin

Hayır kesinlikle sadece anne değil babada ayni hassasiyeti gösterecek çocuklarına burdaki bayanlarin öyle düşündüklerini asla sanmiyorum lütfen artik konular başka yerlere gitmesin ama sizde biliyorsunuz ki bir çocuk en çok anneyle vakit geçirir onu daha çok ister annelik çok kutsal çok ayrı ve çocuk en fazlada anneyi örnek alir bu kötü bisemi onu anlamadım

Çok haklisiniz.var bunlardan biri sürü.ac kurt bunlar..kurta hakaret etmek istemem gerçi

benimde anlatmak istediklerime tercüman olmuşsunuz

Bunlar ön kabulleriniz ve bütün gerçekliği yansıtmıyor. Çevrem baba delisi insan dolu ve örnek aldıkları insanlar da anneleri değil, babaları. O yüzden sırf yemek yedirdi, altını değiştirdi aynı evde aynı zamanda bulundu diye birini örnek almaz her çocuk, almak zorunda da değil. Hatta şöyle diyeyim, epey insan annesine saygı falan göstermez ama babasına gösterir, bu da tam bizim çelişkimizdir ama ataerkillik açıklar herşeyi.

Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner, merak etmeyin.
Az önce okulda kızlar tuvaletine arkadaşını sokmaya çalışan kocaman bir erkek öğrenci gördüm. Nöbetçi öğretmenin şaplağını yemesi bile bana yetti

Gelecek nesilde sapıklık iyice artacak veriyorlar minicik çocuğun eline cep telefon veya tablet anne veya baba keyif yapıyor zaten yeni nesil çocuklar bundan dolayı geç konuşuyormuş

Tek bu mu?
Kavga toplumu,
bel altı geyik toplumu,
kadına kıza çocuğa istismar toplumu,
Kadına, çocuğa, hayvana fiziksel şiddet toplumu,
benim fikrimde değilse ölsün gebersin toplumu,
Yaşlıya, büyüğe, küçüğe, kadına, erkeğe duygusal şiddet toplumu,
Askerine polisine doktoruna öğretmenine ... not, reçete, siyasi görüş, ırk farkı yada ÖYLESİNE bir sebepten ötürü ÖLDÜRME toplumu,
ve daha sayamayacağım milyon tane saçma sapan gereksiz ve salakça sebeplerden ötürü kavgacı, aklını çalıştırmayan, bencil, ahlaksız bir toplum olduk çıktık.

Ve bu toplum çocuk yetiştirecek 20-30 yıl sonra herşey daha kötü olacak.

Ben böyle insanların varlığından çok, bunları duyup görüp susup, tepki vermeyip, sadece arkasından konuşacak kadar basiretsiz olanlara şaşırıyorum sizin gibi. Ayrıca "bayan" değil "kadın" .

Ben böyle insanların varlığından çok, bunları duyup görüp susup, tepki vermeyip, sadece arkasından konuşacak kadar basiretsiz olanlara şaşırıyorum sizin gibi. Ayrıca "bayan" değil "kadın" .
Sizin gibi saldırgan insanları asla anlamiyorum biliyomusunuz bakiniz bende zaten savunmak istedim diyorumya benim yanimda zaten konuşmaz bunlar biliyorlarki cevaplarini verip çatir catir savuncam akillarimca şifreli konuştular ayrica nasil konuscağimi senden ögrencek değilim anlayıp dinlemeden ben boşami bu kadar sinirlendim saniyosun hiçbirşey diyemedim diye sen benim taa kaç kere bu şekilde laflar söylendi diye kavga ettigimi biliyomusun da konusuyosun boş boş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…