- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Bence siz biraz kendinizi ifadenizi geliştirin. Yorumun başında sizli bizli olan konuşma ortasından sonra senli-benli olmuşSizin gibi saldırgan insanları asla anlamiyorum biliyomusunuz bakiniz bende zaten savunmak istedim diyorumya benim yanimda zaten konuşmaz bunlar biliyorlarki cevaplarini verip çatir catir savuncam akillarimca şifreli konuştular ayrica nasil konuscağimi senden ögrencek değilim anlayıp dinlemeden ben boşami bu kadar sinirlendim saniyosun hiçbirşey diyemedim diye sen benim taa kaç kere bu şekilde laflar söylendi diye kavga ettigimi biliyomusun da konusuyosun boş boş
2
Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsa
Bunu şuanda siz çıkarıp yazdınız hanimefendi bi okuyun bakalim tekrar öylemi yazmisim çıkarımlarıniza hayranim ya ahlak yariştirmasi yapilmiyor burda kimseninde kimsenin ahlakini yariştirma hakki yok bu konu kapanmali artik acilen muneyi bekliyorum bian evvel inşallah kapatırÇalışmayan kesimin çocukları çok mu ahlaklı? Anlayamadım, eğer bunu iddia ediyorsanız güleceğim de.
Sabah sabah canım inanilmaz sıkıldı işyerime bi bayan geldi bazı işlemlerini yaptik boşanmiş bayan. Bayan neyse gitti o sırada su almaya gittim bizim burdaki beyinsiz erkeklerde bi araya gelmiş bayanın boşanmiş olmasını konuşuyorlar öyle tahmin ettim huylarıdır benim yanımda bayanlari eleştirmezler çünkü kızarım ya geldim birisiyle zaten konuşmuyorum konuşma tarzinida çok iyi bilirim bunun gibilere vur kaç yaparlar felan ya yemin ederim midem bulandı ya bu erkekler tükensin artik çıldırcam hayır yani bunu diyen terbiyesizin eşide parasi için evlendi kendisiyle kendide çok iyi biliyor sen oturda kendi derdine yan yaa bu nasıl bir toplum ben anlayamıyorum bekar olursun ayri dert evlenir anlaşamazsin ayrı dert ay sakinleşemiyorum sanırım
Bunu şuanda siz çıkarıp yazdınız hanimefendi bi okuyun bakalim tekrar öylemi yazmisim çıkarımlarıniza hayranim ya ahlak yariştirmasi yapilmiyor burda kimseninde kimsenin ahlakini yariştirma hakki yok bu konu kapanmali artik acilen muneyi bekliyorum bian evvel inşallah kapatır
2
Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsa
Ya sacma sapan çikarimlar yapip hakaret ettiler yemin ederim konuyu açtığıma pişman oldum hepsi kendince çıkarim yapip iftira atti enteresan ya valla bakBen anlamadım konu sahibine hakaretler diz boyu.ne oldu ki burada?
Hepsi demeyim bikaç üye gayet güzel yorumunu yapip çekildiBen anlamadım konu sahibine hakaretler diz boyu.ne oldu ki burada?
boşanmak hukuken bir haktir, ama bunu anlamaz cogu insan, herkes kendi hayatına odaklansa keske...Sabah sabah canım inanilmaz sıkıldı işyerime bi bayan geldi bazı işlemlerini yaptik boşanmiş bayan. Bayan neyse gitti o sırada su almaya gittim bizim burdaki beyinsiz erkeklerde bi araya gelmiş bayanın boşanmiş olmasını konuşuyorlar öyle tahmin ettim huylarıdır benim yanımda bayanlari eleştirmezler çünkü kızarım ya geldim birisiyle zaten konuşmuyorum konuşma tarzinida çok iyi bilirim bunun gibilere vur kaç yaparlar felan ya yemin ederim midem bulandı ya bu erkekler tükensin artik çıldırcam hayır yani bunu diyen terbiyesizin eşide parasi için evlendi kendisiyle kendide çok iyi biliyor sen oturda kendi derdine yan yaa bu nasıl bir toplum ben anlayamıyorum bekar olursun ayri dert evlenir anlaşamazsin ayrı dert ay sakinleşemiyorum sanırım
Valla ben o arkadaşların niye böyle yaptığını anlamadım lakin kkde saldırgan bir takım insanlar var ben de yaşadım daha önce arti konu başlıkları altında görüyorum.akil akildan üstündür lakin kalite, uslup bambaska birseydir.kimsenin kimseye kötü bir uslupla yaklasmasini kabul edemem.Ya sacma sapan çikarimlar yapip hakaret ettiler yemin ederim konuyu açtığıma pişman oldum hepsi kendince çıkarim yapip iftira atti enteresan ya valla bak
Geçen gün is yerindeki beyinsiz ler de konuşurlarken duydum kendi aralarında matkap diye whatsap grubu kurmuşlar. O grupta vur kaç yaptıkları kadınları anlatiyorlarmis kendi tabirleriyle. Allah topunun belasını versin.
kadın demeye çekinirken, erkeklerin bakış açısını değişememesinin nedenini anlamaya çalışmak.. bilemiyorum..Bayan geldi, bayan boşanmış, bayan gitti bayana vur kaç...
Yahu bayıldım bayandan!
Yazınızda diğer cinsten erkerler diye hitap ediyorken bayan neyin nesi?
Bay diye tanımlarsanız bayanı kabul ederim ama cinsiyet belirtmek için ‘bayan’ı asla.
İşte bu sebeple, bahsettiğiniz zihniyet bitmez.
Kadına kadın bile ‘bayan’ dedikten sonra erkekler vurmuş kaçmışmış, düşüncesi bozukmuş falan filan ne fark eder...
Ne kadar acıklı bir ironi değil mi?kadın demeye çekinirken, erkeklerin bakış açısını değişememesinin nedenini anlamaya çalışmak.. bilemiyorum..
Ne kadar acıklı bir ironi değil mi?
Kadınız yahu kadın!
Bunu söylemek neden bu kadar zor?
Sonra cinsiyet eşitliğiymiş de bilmemneymiş.
Daha cinsimizin adını haykıramazken, eşitlik bize oldukça fazla!
Vurkaç yaparlar, en iyisi ben dırdırcı bayan çenemi bir kapayayım.Sen sus bayan
Vurkaç yaparlar, en iyisi ben dırdırcı bayan çenemi bir kapayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?