Ben artık bizim toplulumumuzdan iğrenmeye başladım

Bence siz biraz kendinizi ifadenizi geliştirin. Yorumun başında sizli bizli olan konuşma ortasından sonra senli-benli olmuş Sinirden oldu heralde.. Normalde de sinirlerinize hakimiyetiniz bu şekildeyse zaten kimseye doğru şekilde cevap verememiyosunuzdur. Vurkaç falan ifadeleri hiç şifreli gözükmüyo gayet açık ve gerekli tepkiyi verememişsiniz, gelip burda bana mı tepki veriyosunuz???

2

Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsa

Çalışmayan kesimin çocukları çok mu ahlaklı? Anlayamadım, eğer bunu iddia ediyorsanız güleceğim de.

Gidin bir sorun bakalım, iş arkadaşlarınızdan kaç tanesinin anası çalışıyormuş.

Çalışmayan kesimin çocukları çok mu ahlaklı? Anlayamadım, eğer bunu iddia ediyorsanız güleceğim de.
Bunu şuanda siz çıkarıp yazdınız hanimefendi bi okuyun bakalim tekrar öylemi yazmisim çıkarımlarıniza hayranim ya ahlak yariştirmasi yapilmiyor burda kimseninde kimsenin ahlakini yariştirma hakki yok bu konu kapanmali artik acilen muneyi bekliyorum bian evvel inşallah kapatır

Daha çok uzun olmuyor anneme birisi asıldı..hemde kendi türkiyedeki akraba cevremizden. Annemin torunlari bile var, yani baya yaşı var. Genç yaşta kocasını kaybedenlerin veya bosanmislarin durumunu düşünmek istemiyorum bile. Bu yüzden annem bile Türkiyede yaşamadığına şükrediyor. Almanyada o konuda asılan felan olmadı hiç. Türkiyede boşanmış bir akrabagim in peşine hemen birileri düşmüştü. Bu zihniyet nerden geliyor hiç bilmiyorum

Erkeklerin ahlaksızlığı ile ilgili konu açıyorsunuz, sonra da bunun sebebini şu mesajınızda,

2

Çok şükür beni anlayan bir üye annelerden çalişmak isteyen elbet çalişsin ama önceliğimiz keşke çocuklar olsa

çalışan kadınların önceliğinin çocukları olmadığına bağlıyorsunuz.

Buradaki kadınlar, sizin IQ'su düşük iş arkadaşlarınıza ve onları yetiştirenlere benzemez. Çok şükür okuduğumuzu anlayabiliyoruz.

Evet.Yurtdışında yapılabilecek bir işim olsaydı bir saniye durmazdım buralarda.Ama şimdi Allah böylelerinden uzak tutsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Ben de nefret ediyorum özellikle de erkeklerden.her türlü pisligi düşünür ya da yaparlar ama sorsan dindar namus timsali gibidirler.ben de boşanmış bir kadınım.neler çektim neler.zihniyetleri kirli kalpleri kararmış bir cogunun.

boşanmak hukuken bir haktir, ama bunu anlamaz cogu insan, herkes kendi hayatına odaklansa keske...

Ya sacma sapan çikarimlar yapip hakaret ettiler yemin ederim konuyu açtığıma pişman oldum hepsi kendince çıkarim yapip iftira atti enteresan ya valla bak
Valla ben o arkadaşların niye böyle yaptığını anlamadım lakin kkde saldırgan bir takım insanlar var ben de yaşadım daha önce arti konu başlıkları altında görüyorum.akil akildan üstündür lakin kalite, uslup bambaska birseydir.kimsenin kimseye kötü bir uslupla yaklasmasini kabul edemem.
o yüzden konu açmayı artık tercih etmiyorum şahsen..kendi merhemim kendim oluyorum çok şükür.boylesi daha saglikli oluyor.gerci farkli bakis acilari ve fikirler iyidir ama üslup cok onemli. Burada insan derman arayayim derken cok fena gaza gelip hayatindaki gidisati da degistirebilir iyi ya da kotu yönde.fakat yardım alma çabasının sonunda insanin derdine dert katip gitmesi vahim bir durum...

Allah bildigi gibi yapsin terbiyesizler..

Bunlardan nerede yok ki
Hem sadece erkekler yapmiyor bu tarz dedikodu kadinlar kadinlara yapiyor

Bayan geldi, bayan boşanmış, bayan gitti bayana vur kaç...
Yahu bayıldım bayandan!
Yazınızda diğer cinsten erkerler diye hitap ediyorken bayan neyin nesi?
Bay diye tanımlarsanız bayanı kabul ederim ama cinsiyet belirtmek için ‘bayan’ı asla.
İşte bu sebeple, bahsettiğiniz zihniyet bitmez.
Kadına kadın bile ‘bayan’ dedikten sonra erkekler vurmuş kaçmışmış, düşüncesi bozukmuş falan filan ne fark eder...

kadın demeye çekinirken, erkeklerin bakış açısını değişememesinin nedenini anlamaya çalışmak.. bilemiyorum..

kadın demeye çekinirken, erkeklerin bakış açısını değişememesinin nedenini anlamaya çalışmak.. bilemiyorum..
Ne kadar acıklı bir ironi değil mi?
Kadınız yahu kadın!
Bunu söylemek neden bu kadar zor?
Sonra cinsiyet eşitliğiymiş de bilmemneymiş.
Daha cinsimizin adını haykıramazken, eşitlik bize oldukça fazla!

Vurkaç yaparlar, en iyisi ben dırdırcı bayan çenemi bir kapayayım.

Aysel Gurel bizim halki cozdugu icin deliye baglamisti kadin. Cunku o zamanlar bosanmis bir kadin olmak bugunden cok daha zordu. Aman bulasmayalim delidir, sagi solu belli olamz diye millet cekinmis. Yani isin ozeti, dirdirci olmak da, deli olmak da iyidir:) sen dirdira da devam et, dirdir iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…