Ben artık bu kadından bıktım!

Yok eve geldi eşyalarımı toplicam diye kapıyı vurdu zırt pırt çocuk korkmasın diye açmak zorunda kaldım.
Konuşucaz diye üstüme geldi bende yatak odasına geçip kapımı kitledim. Anneme anlatmıştım olayları görümcemi aramış eşimi aramış şimdi de eşim beni kötülüyor olayları saptırıyor tabi.
Of ne cirkin bir olay ya. Yani nasil uste cikmayi becerdiler pes yani. Otur konis bence jameya. Ben iliskimi noktaliyorum sen nasil bir iliski yasamak istiyosan yasa de gec.

Of ne cirkin bir olay ya. Yani nasil uste cikmayi becerdiler pes yani. Otur konis bence jameya. Ben iliskimi noktaliyorum sen nasil bir iliski yasamak istiyosan yasa de gec.
Olay benim üstüme kaldı şaka gibi. Annesi madur duruma düştü şuan öyle canım sıkkın ki anlatamam.
Ben bu evliliği surf o pislik annesi yüzünden bitiricem.
İkisini de mahkemede süründürücem ikisini de.

Bana bu konuda hak vermedi ki. Bana neden o bağırdığı zaman sen susmadın olay o yüzden büyüdü diyor. Annesi de benim üstüme yürümemiş sözde arabayı da itmemiş ben abartıyormuşum. Bendr bana bu şekilde yaklaştığı için ve haklı olduğumu gördüğü halde arkamda olmadığı için eşyalarını kapının önüne koydum annene gidebilirsin diyerek. Kapıyı açmicam ve tazminat davası açıcam annesine.
Bu şekilde yapmasının sebebi yine beni bir araya getirmek. Eminim ki gelip bana olayı biyütmemem için yine kadını benim evime getirmeye yada bizi bir araya getirmeye kalkışıcak.
Yeni kanunlara göre bildigim kadariyla aile toplumunu bozmaktan tazminat hakkin var diye biliyorum sende kendince haklisin benimde basima buna benzer bi olay gelmişti kaynanami arayip oglum oglum deyip.duruyorsun geldim geleli yaptiklarin yeter oglunun valizini hazirliyorum kapinin onune tekmeleyerek atmazsam benim adimda meryem degil demistim kaynanam yalvarmisti bana yapma diye çünkü kayinbabam beni seviyo kaynanami döver di kaynim araya girmişti yapma meryem olmaz boyle diye bende senin anan orospu gelin istiyo demistim ve o gun bugündür nadir görüşürüm kendisiyle hamile kaldim kayinbabama dedim kaynanam tebrik bile etmedi esimede bundan sonra annen benim icin bitmistir dedim bugün onun icin fazla kafaya takma sen dogrusunu yapmissin hic bir erkek annesi icin cocuguyla karisini atmaz sakin uzulme tamammi

Yeni kanunlara göre bildigim kadariyla aile toplumunu bozmaktan tazminat hakkin var diye biliyorum sende kendince haklisin benimde basima buna benzer bi olay gelmişti kaynanami arayip oglum oglum deyip.duruyorsun geldim geleli yaptiklarin yeter oglunun valizini hazirliyorum kapinin onune tekmeleyerek atmazsam benim adimda meryem degil demistim kaynanam yalvarmisti bana yapma diye çünkü kayinbabam beni seviyo kaynanami döver di kaynim araya girmişti yapma meryem olmaz boyle diye bende senin anan orospu gelin istiyo demistim ve o gun bugündür nadir görüşürüm kendisiyle hamile kaldim kayinbabama dedim kaynanam tebrik bile etmedi esimede bundan sonra annen benim icin bitmistir dedim bugün onun icin fazla kafaya takma sen dogrusunu yapmissin hic bir erkek annesi icin cocuguyla karisini atmaz sakin uzulme tamammi
Ben açıcam tazminat davasını ve onu öyle uğraştırıcam ki. Kafama taktım. Üzülüyorum çünkü eşime göre ben orda susacakmışım neden alttan almamışım olay ben tepki verdim diye büyümüş.
Yani bu konuda benim abarttığımı ve annesinin üstüme yürümediğini söylüyor. Ben artık bu kadınla tek başıma bocalamaktan öyle sıkıldım ki. Kendimi anlatamıyorum annesi kötü değilmiş ben hastayım ona görex

Ben açıcam tazminat davasını ve onu öyle uğraştırıcam ki. Kafama taktım. Üzülüyorum çünkü eşime göre ben orda susacakmışım neden alttan almamışım olay ben tepki verdim diye büyümüş.
Yani bu konuda benim abarttığımı ve annesinin üstüme yürümediğini söylüyor. Ben artık bu kadınla tek başıma bocalamaktan öyle sıkıldım ki. Kendimi anlatamıyorum annesi kötü değilmiş ben hastayım ona görex
Kendinidemi savunmayacakmissin oldu baska emri varmiymis muattap olma sen ailesiyle evli degilsin ogluyla evlisin esinin sana yaptiginin aynisini sende ona yap nasil oluyomus görsün evlilik 2 kisiliktir 3.cu kisiler karisamaz bile annene soyle konussun kadinla agac kavugundan cikmadin sonucta anani gotur doktora de

Yani o kavga anında araya girmeniz hata olmuş. Bebek büyütüyor jameya demiş hepsi bu. Tamam birikmislik olabilir anlıyorum da ortam gerginken , oğluyla kavga ediyorken hiç cümle kurmasaydiniz.

Kadın hiç hakaret etmeden , terbiyesizlik yapma demişsiniz. Bu bir anneye denmez ki hakaret yoksa , onurunuzu kirmiyorsa ..

Teşekkür ederim empati yapıp yorum yaptığınız için. Bu zamana kadar ona üzüldüğüm için arada kalıyorum üzülüyorum dediği için görüştüm ve hep saygılı davrandım. Ama ben gelin olduğum için insan olmuyorum anlaşılan.
Bana bi vurmadığı kaldı kızım arada kaldı diye üzüldüm. Bunları onun gözü önünde sarsıla sarsıla şahit olmasına üzüldüm. Gidip tazminat davası açasım var o kadar sinirliyim bu zamana kadar keşke bende alttan almasaymışım.

Hayatta kimseye karşı alttan almak iyi olmuyor. Kim olursa olsun.ister büyük ister küçük.

Kendinidemi savunmayacakmissin oldu baska emri varmiymis muattap olma sen ailesiyle evli degilsin ogluyla evlisin esinin sana yaptiginin aynisini sende ona yap nasil oluyomus görsün evlilik 2 kisiliktir 3.cu kisiler karisamaz bile annene soyle konussun kadinla agac kavugundan cikmadin sonucta anani gotur doktora de
Annem de görümcemi arayıp saydırmış hastaysa doktora götürün benim kızımın üstüne nasıl yürür diye. Annesiyle konusulamaz annesini ararsa bas bas bağırır hasta.

Yani o kavga anında araya girmeniz hata olmuş. Bebek büyütüyor jameya demiş hepsi bu. Tamam birikmislik olabilir anlıyorum da ortam gerginken , oğluyla kavga ediyorken hiç cümle kurmasaydiniz.

Kadın hiç hakaret etmeden , terbiyesizlik yapma demişsiniz. Bu bir anneye denmez ki hakaret yoksa , onurunuzu kirmiyorsa ..
Bana yalancı dedi kadın. Hamileyken de tartışın benle dedi,ben seninle sohbet bile etmiyorum ki tartışayım dedim o sırada yalancı diye bağırdı bende terbiyesiz dedim.kavga anında senin karın diye bağran kendisi. Ben kendim girmedim araya hatta görüncem bile olayı neden kuza çevirdin şimdi dedi.

Annem de görümcemi arayıp saydırmış hastaysa doktora götürün benim kızımın üstüne nasıl yürür diye. Annesiyle konusulamaz annesini ararsa bas bas bağırır hasta.
Iyi yapmis edepsizlik yapanin agzinin payini vericeksiniz benim annem babam yok olsa ben herseyin ustesinden kendim geliyorum aslinda sakin biriyim ama ezilmeyim diye çingenelik yapip insanlari yani zarar verecek insanlari doğruluğumla keskin laflarimla uzaklastiriyorum annenin babanin degerini bilmen guzel birsey peki ne cevap vermis gorumcen annene

Ben seninle sohbet bile etmiyorum diyerek ayip etmissin. O da gösterdigi tavırla ayıp etmis.ikinizi de dogru bulmadim.Eve gelen misafir sonucta.Kadin konusur konusur susardi.Sen de sayginla kalirdin.

Kadının derdi sadece siz. Eşinizi bahane etmiş içinde ne var ne yoksa dökmüş. Onu ciddiye almadığınıza muhattap olmadığınıza fazlasıyla içerlemiş. Fırsat bu fırsat diyin bu sebeple bir daha kesinlikle görüşmek istemediğinizi ne evinize gelmesini ne de evinizde istemediğinizi söyleyin. Kadının derdi ne torununa iyi bakılması ne de oğlu yediremediği sizsiniz .

Ben seninle sohbet bile etmiyorum diyerek ayip etmissin. O da gösterdigi tavırla ayıp etmis.ikinizi de dogru bulmadim.Eve gelen misafir sonucta.Kadin konusur konusur susardi.Sen de sayginla kalirdin.
Saygisizlik etmesen bile ayni evde yasayip çitini cikarmasan bile rahatlik batmis entrika arayan bagirip cagirip olay cikartan kaynanalaradami sesimizi cikartmicaz anlamadim saygisizlik etmeyip her istedigini yapsan bile o tür insanlara yaranamazsin çünkü onlarin biricik oğullarıyla evliyiz biz ise agaç kavugundan ciktik

Bana yalancı dedi kadın. Hamileyken de tartışın benle dedi,ben seninle sohbet bile etmiyorum ki tartışayım dedim o sırada yalancı diye bağırdı bende terbiyesiz dedim.kavga anında senin karın diye bağran kendisi. Ben kendim girmedim araya hatta görüncem bile olayı neden kuza çevirdin şimdi dedi.

Iste bende diyorum ki kavga arasına girilmez , hele bu kavga anne oğul arasindaysa. En tehlikelisidir. Ben olsam kalkar başka odaya geçerdim yavrumla.

Kavga oldu bitti , eşinize patlamayin. Gergin değil üzgün durun.

Ortalık durulduğunda eşinizle konuşmak istiyorsanız konuşun.
Sakın, " annen bir daha gelmesin, asla görüşmek istemiyorum " gibi cümleler kurma hatasına düşmeyin derim.

Bu yuvanizi sallamaktan başka işe yaramaz. Zaten uzun zaman kendisi gelmez , geldiğinde de az muhatap olursunuz olur biter.

Evet eşiniz belki o anda annesini susturup cikarabilirdi dışarıya , bazı yorumlar bu yönde olmuş. Ama bazen olaylar öyle çabuk gelişiyor ki erkekte o anda ne yapacağını bilmiyor.
Eşinizle aranız nasıl. Psikolojik şiddeti var mi ailesinden yana size bilmiyorum eğer yoksa , aranız iyiyse , bu konuyu uzatmayın.
Uzatirsaniz çarkı ceviremezsiniz.

Çünkü kavga ettikçe , anneden yana ofkelenip kocaya kizdikca erkek daha da bir korumacı oluyor ailesine karşı.

Annesi üzerinize yürümediyse, eşiniz, görümceniz, görümcenizin kızı hep birden niye ayağa kalkmışlar? Görümcenizin kızı niye ikinizin arasına geçmeye çalışmış?

Ben olsam ben de dava açardım. Nasıl ispatlayacaksınız? Kocanız yalancı şahitlik yapacak sanırım. Görümceniz ve kızı şahitlik yapar mı, kayınvalidenizin ve kocanızın yalan söylediğini söylerler mi?

Anne anneliğini bilse keske.

Anne anneliğini bilse keske.

Evet haklısınız bazen baskı kişiler insanı raydan çıkarabiliyor ama olsun sonuçta anne , eşinizin annesi, bir büyük..

Terbiyesizlik yapma demek yerine saygısızlık yapma denilebilir.

Tabi herkesin dili farklıdır, kendi cercevemden bu çıkıyor.

Kendi oğlu benim olayları abarttığımı söylüyor. Sen abartıyorsun bebeğin arabasını itmedi senşn de üstüne yürümedi diyor. Tamam dedim mahkemede görüşücez o zaman annene tazminat sana da boşanma davası açıcam kim haklı görücez dedim ve eşyalarını kapının önüne koydum.

Sorunun kaynagi o yasli kadin degil, esiniz malesef.
Annesinin karsisina gecip annesine yaptiginin hata oldugunu, birdaha boyle davranirsa onu da kaybedecegini ciddi bir sekilde soylese kv nin sesi solugu kesilir.
Is este bitiyor..

Kayınvalidenizle ilgili birçok konunuz var. Hepsinde de bile isteye gitmeniz veya davet etmeniz sonucu ortaya çıkan tartışmalar.. Peki neden hala davet ediyorsunuz veya gitmeye devam ediyorsunuz ki? Zorunlu sebepler dışında bir görüşmezsiniz olur biter.

Boyle bi durunda olsaydim bende kv yi cagirirdim kahvaltiya. Usulume gelnez bi kere kizi gelmisken onu ayirt etmek.

Nerden bileceksin bu kadar cirkefe baglayacagini? Cok ayip etmis. Bence olaylar oyle gelismiski kimse birsey diyememis. Sende belki tatsizlik olmasin diye ..sessiz olun bebek var filan dedin. Sacma sapan bir yere gitmis tartisma.

Vardir her iste bir hayir dert etme, sanada bahane cikmis gorusmemek icin

Back
X