Bana yalancı dedi kadın. Hamileyken de tartışın benle dedi,ben seninle sohbet bile etmiyorum ki tartışayım dedim o sırada yalancı diye bağırdı bende terbiyesiz dedim.kavga anında senin karın diye bağran kendisi. Ben kendim girmedim araya hatta görüncem bile olayı neden kuza çevirdin şimdi dedi.
Iste bende diyorum ki kavga arasına girilmez , hele bu kavga anne oğul arasindaysa. En tehlikelisidir. Ben olsam kalkar başka odaya geçerdim yavrumla.
Kavga oldu bitti , eşinize patlamayin. Gergin değil üzgün durun.
Ortalık durulduğunda eşinizle konuşmak istiyorsanız konuşun.
Sakın, " annen bir daha gelmesin, asla görüşmek istemiyorum " gibi cümleler kurma hatasına düşmeyin derim.
Bu yuvanizi sallamaktan başka işe yaramaz. Zaten uzun zaman kendisi gelmez , geldiğinde de az muhatap olursunuz olur biter.
Evet eşiniz belki o anda annesini susturup cikarabilirdi dışarıya , bazı yorumlar bu yönde olmuş. Ama bazen olaylar öyle çabuk gelişiyor ki erkekte o anda ne yapacağını bilmiyor.
Eşinizle aranız nasıl. Psikolojik şiddeti var mi ailesinden yana size bilmiyorum eğer yoksa , aranız iyiyse , bu konuyu uzatmayın.
Uzatirsaniz çarkı ceviremezsiniz.
Çünkü kavga ettikçe , anneden yana ofkelenip kocaya kizdikca erkek daha da bir korumacı oluyor ailesine karşı.