- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
İyi de kadın zaten lohusa bi de kaynanasıyla kavga etmiş o pimi çekilmiş bomba gibi olmasın da kim olsunKendisi pimi çekilmiş bomba gibi sürekli. Kocası annesine dur dese sorunu kalmayacak da göremiyor işte.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi de kadın zaten lohusa bi de kaynanasıyla kavga etmiş o pimi çekilmiş bomba gibi olmasın da kim olsunKendisi pimi çekilmiş bomba gibi sürekli. Kocası annesine dur dese sorunu kalmayacak da göremiyor işte.
HaklısınArkadaşım anlatamıyorum sanırım. Normal bir erkek tepkisiz kalmaz. Siz de tepkisiz kaldı gibi anlatmışsınız. O zaman konunuzu düzeltin millete püsküreceğinize.
Kaynanasıyla kavgası eksik olmamasına, ondan iğrenmesine rağmen burnunun dibinden ayırmayan da kendisi ama maalesef.İyi de kadın zaten lohusa bi de kaynanasıyla kavga etmiş o pimi çekilmiş bomba gibi olmasın da kim olsun![]()
Bugün senin gibi işsizdim gidip sayayım dedim hoş saymaya gerek yok her gün konun var nede olsa kv dem yan baktı düz yürüdü amuda kalktı diye.Buranın ağası sen misin? Buraya konu açarken sana mı soruluyordu hiç bilmiyordum :)) hiç üşenmeyip konularımı da saydın pes.
Kadınlar emzirdikleri sürece lohusa olmuyo muydu ya bilmiyorumKaynanasıyla kavgası eksik olmamasına, ondan iğrenmesine rağmen burnunun dibinden ayırmayan da kendisi ama maalesef.
Bir de 4 aylık lohusa mı olur yahu![]()
Yok yahu doğumla ilgili, doğumdan birkaç hafta sonra vücudun toparlanmasıyla bitiyor o dönemKadınlar emzirdikleri sürece lohusa olmuyo muydu ya bilmiyorumbir de evet bence de konu sahibi kayınvalidesini yakında tutarak stratejik bi hata yapmış ama
Jameya umarım bu son olayı kendi lehine çevirir ve kayınvalideni evine girmesine bir daha asla müsade etmezsin. Bence müthiş fırsat
Lohusa olduğumu nereden çıkarıyorsunuz ağır işsizlik bu vallahi. Bilmiyorum doğum yaptınız mı çocuğunuz var mı ama kadınlar doğumdan sonra çok farklı bir psikolojiye bürünüyor. Eğer sakin bir ortamı olmazsa o lohusa depresyonuna dönüşüyor.Kaynanasıyla kavgası eksik olmamasına, ondan iğrenmesine rağmen burnunun dibinden ayırmayan da kendisi ama maalesef.
Bir de 4 aylık lohusa mı olur yahu![]()
Ben buraya konu açarken sinirlerim geçsin diye açıyorum çözüm filan aramak için değil.Bugün senin gibi işsizdim gidip sayayım dedim hoş saymaya gerek yok her gün konun var nede olsa kv dem yan baktı düz yürüdü amuda kalktı diye.
Bana sorma tabi ama karşıdan nasıl görünüyorsun bil istedim iyilik yapıyorum sana
Asıl sorun kocası olanlar neden kvdeye sarıyor anlamıyorum zaten sizi idare edemeyen kocan suçlu kvden
Ne dalgası? Ben demedim lohusa diye, iyi okusan keşke ama başından alevler çıktığı için sağlıklı düşünemiyorsun belli ki :)Lohusa olduğumu nereden çıkarıyorsunuz ağır işsizlik bu vallahi. Bilmiyorum doğum yaptınız mı çocuğunuz var mı ama kadınlar doğumdan sonra çok farklı bir psikolojiye bürünüyor. Eğer sakin bir ortamı olmazsa o lohusa depresyonuna dönüşüyor.
Bu da dalga geçilecek bir mevzu değil allah yaşatmasın boktan bir durumdur. He ben onu atlattım o ayrı birşey. Bence daha fazla da yorum yapmana gerek yok zira yaptığın yorumlar seni küçük düşürüyor. Bu şekilde dalga geçerek eline ne geçtiğini anlayamadım.
Madem konularımdan rahatsızsın konularıma bakmana gerek bile yok.
He bu arada eşimin suçunu her konu açmamda yazmama gerek yok zaten konularımı takip ediyorsun eşimin bu konuda suçlu olduğunu yazıyorum gerek yorumlarda gerek konularımda. Bu konuda da durumun buraya gelmesinde ki tek sebep eşim ısrarla görüştürmeye çaba gösterdiği için. Ama bunu yazma gereği duymadım çünkü ortada daha ciddi bir sorun var.Bugün senin gibi işsizdim gidip sayayım dedim hoş saymaya gerek yok her gün konun var nede olsa kv dem yan baktı düz yürüdü amuda kalktı diye.
Bana sorma tabi ama karşıdan nasıl görünüyorsun bil istedim iyilik yapıyorum sana
Asıl sorun kocası olanlar neden kvdeye sarıyor anlamıyorum zaten sizi idare edemeyen kocan suçlu kvden
Aynen ben sağlıklı değilim şuan bunu tahmin edip üzerime gelmek yerine farklı bir şekilde yaklaşabilirdin ama sen her konumda nedense sarıyosun bana. derdin ne çözemedim konularkna ters yoeum filan mı yaptım da sinirini alamıyorsun bir türlü?Ne dalgası? Ben demedim lohusa diye, iyi okusan keşke ama başından alevler çıktığı için sağlıklı düşünemiyorsun belli ki :)
Ben sana en başında sadece eşin neden sizi bir araya getiriyor ona bak dedim, bana ve diğer herkese saldırmaya başladın. Tekrar başka bir üye beni alıntıladı, ona cevap verdim, sana değil. Yine atlayıp bana saldırdın.Aynen ben sağlıklı değilim şuan bunu tahmin edip üzerime gelmek yerine farklı bir şekilde yaklaşabilirdin ama sen her konumda nedense sarıyosun bana. derdin ne çözemedim konularkna ters yoeum filan mı yaptım da sinirini alamıyorsun bir türlü?
İyi de ben eşimin ne konuda suçlu olduğunu zaten biliyorum burada açılan konu eşim üzerine değil kv yaptığı bişey üzerineyken ısrarla eşin diyip duruyorsunuz. Her konumda olduğu gibi eşin de eşin demenizden sıkıldım açıkçası. Eşim annesinin hareketlerini yönlendiremez adam ne kadar konuşsa da o kadın aynen devam eder hareketlerinde. Evet bir araya getirmekle hata yaptı zaten kendisine de defalarca anlattım. Ama burda bu konunun üzerine ısrarla dalga geçerek yorum yapmanız ve ısrarla eşin eşin diyip durmanız gereksiz.Ben sana en başında sadece eşin neden sizi bir araya getiriyor ona bak dedim, bana ve diğer herkese saldırmaya başladın. Tekrar başka bir üye beni alıntıladı, ona cevap verdim, sana değil. Yine atlayıp bana saldırdın.
Haydi iyi forumlar.
Burada kabullenmediğim birşey yok. Ben eşimin ne konuda suçlu olduğunu her konumda yazdım ama burda benim yaşadığım olay ne eşimle alakalı ne görümcem ne başkası ile. Kv hareketlerini kimse yönlendiremez. Evet bir araya getirmekle hata yaptığını biliyorum zaten ama bunu şuan tartışmaya gerek bile yok çünkü benim sinirlerim zaten alt üst olmuş.Sen kabullenmesende senin tek problemin kocan.
Konuyu kocama nasil getiriyorsunuz desende her konuda kocan bu konulara bile o ev icinde dahil olmuyor.
Adam sadece sus anne, tamam anne pozisyonuna sahip kurulu oyuncak gibi
Bu saatten sonra eşim bana tek kelime ederse ona hayatı zindan ederim. Onu defalarca uyarmama rağmen bir arada olmak istiyor medenini anlamadım. Hatta işi abartık yazlık da tuttu ama ben 1 hafta önce gitmeyeceğimi gidersem annesi ile orda kötü olacağımızı söyledim.Kayımvalidemle şu ağız dalaşının yarısını yapsam eşim ikimizede unutulmayacak bir trip atardı heralde. Zaten belliydi bi kavga çıkacağı konulardan, biz gördük eşiniz nasıl göremedi onu anlayamıyorum. İki gün sonra yine eşiniz ara bulmaya çalışacak. Ne diyeyim, şimdilik rahat et en azından.