- 19 Kasım 2013
- 18.769
- 33.862
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anlasamadigim insanla kim ve ne olursa olsun asla bir araya gelmem. Esimde ayni bu sekilde.Burada kabullenmediğim birşey yok. Ben eşimin ne konuda suçlu olduğunu her konumda yazdım ama burda benim yaşadığım olay ne eşimle alakalı ne görümcem ne başkası ile. Kv hareketlerini kimse yönlendiremez. Evet bir araya getirmekle hata yaptığını biliyorum zaten ama bunu şuan tartışmaya gerek bile yok çünkü benim sinirlerim zaten alt üst olmuş.
Benzer seyi bende yasadim ordan biliyorum canm bizde saldrma yok ama agir laflar var esimi cektm adam akilli konustm sonra oda tavir almayi ogrendi birazda tecrubesizdik tabi kocamda bende .smdi o tongalara dusmuyoz o ayriBen onu görmedim o durumda. Ben zaten aramızda kalan bebeğimi geri çekmeye çalışıyodum. Bebek arabası sıkıştı sandalyeye o ittirip duruyor diğerlerini göremem ki bitek görümcemin kızı bana dokunduğu için gördüm. O sinirle ne görebilirim nede duyabilirim dur dediğini duydum. Bana da sus dedi ama gerisini hiç duymadım zaten baya bi bağırdığı için diğerlerini duymak mümkün değildi inanın.
tabi canım o konuda zaten öyle olduğunun farkındayım. O arada kalmak istemiyor o yüzden bana da bişey demiyo annesine de. Ama ben onunla ablası gittiğinde çok ağır konuşucam zaten olayın bu raddeye gelmesinin tek suçlusu eşim.
Bu sAatten sonra konusunu dahi açarsa koskoca bi boşanma sözleşmesi fırlatırım suratına.İyi olmuş aslinda Jameya.
Bak görüşmemek için nurtopu gibi bir bahanen oldu bu sayede.
Eş hatrı,torun sevgisi vs bırak kenara artık görüşme asla.
İkinizede birbiriniz hakkında konuşturmasa, yazlıkta da kalınır. Ama eşiniz bi türlü kayınvalidenizin sizi eleştirmesini, sizinde tepkinizi belli etmenizi engelleyemedi. Siz tarışmasanız bile laf sokmanız elbette dikkatini çekmiş kayınvalidenin. Oda kendi doğrusunu kabul ettirmek için çılgınlar gibi ısrar ediyor. Çok normaldi bu hale gelmeniz. İnşallah bundan sonrasında ya ara bulursunuz ya konuşmazsınız.Bu saatten sonra eşim bana tek kelime ederse ona hayatı zindan ederim. Onu defalarca uyarmama rağmen bir arada olmak istiyor medenini anlamadım. Hatta işi abartık yazlık da tuttu ama ben 1 hafta önce gitmeyeceğimi gidersem annesi ile orda kötü olacağımızı söyledim.
Ablası burda,ablası gelmişken sadece onu getiremez. Annesini evde bıraksa ona saygısızlık ettiğini düşünür.
Beni kayınvalidenin yaptığı şeyler zerre kadar şaşırtmadı ama sizin hala onunla aynı masaya oturmanız aşırı derecede şaşırttı. Bu kadar kısa ve net.İyi de ben eşimin ne konuda suçlu olduğunu zaten biliyorum burada açılan konu eşim üzerine değil kv yaptığı bişey üzerineyken ısrarla eşin diyip duruyorsunuz. Her konumda olduğu gibi eşin de eşin demenizden sıkıldım açıkçası. Eşim annesinin hareketlerini yönlendiremez adam ne kadar konuşsa da o kadın aynen devam eder hareketlerinde. Evet bir araya getirmekle hata yaptı zaten kendisine de defalarca anlattım. Ama burda bu konunun üzerine ısrarla dalga geçerek yorum yapmanız ve ısrarla eşin eşin diyip durmanız gereksiz.
Evet suçlu olabilir bunun farkındayım ama ben şuan şu sinirle onu düşünemem bana yapılanı düşünüyorum!
şuan o kadar sinirliyim ki,alttan ala ala tepeme çıkarmışım farkında bile değilim.
Görümcem geldi normalde farklı bir şehirde oturuyorlar. Kızlarıyla birlikte geldiler,çok severim kendisini gayet de güzel anlaşıyoruz.
Arar konuşur sohbet ederiz geldiğinde keyifli zaman geçiririz.
Bugün kahvaltoya davet ettim hepsini,eşimin annesi olacak kadını da tabi.
Kendisi ile anlaşamıyoruz birbirimizi sevmiyoruz ama ben her zaman saygılı davrandım bu kadına,baktım olmuyo muhattap olmadım. Çünkü hiç bir şekilde laftan anlamayan bir kadındır kendisi. En son geçen hafta geldiğinde yine başladı çocuğa bakamıyorsun demeye. Yine alttan aldım kendi evimde problem çıkarmamak için,bana lütfen bunu söyleme artık doğum yaptığımdan beri hep aynı şeyi söyleyip duruyorsun rahatsız oluyorum. Çocuğuma yalnız baktım 4 aya kadar hiç de bir problem yaşamadım çok şükğr diyip konuyu kapattırdım..
Ggelelim bu sabaha,günüm içine s.tığı sabah.
Çok güzel bir kahvaltı hazırladım,hep birlikte kahvalto yaparken oğlu ile tartışmaya başladılar ve sesini öyle bir yükseltiyor ki anlatamam. Ben gerildim zaten çocuk da yanımda o da etkileniyor haliyle biraz sessiz konuşun diye defalarca uyardık görümcemle.
Kadın bu sefer dönüp dolaşıp bana sarmaya başladı “ senin karın da senin gibi,beni hiç yüceltmiyorsun,karın da çocuk büyütüyor görücem ben onu”gibi gibi şeyler söylemeye başlado bende konu nasıl bana döndü dedim,görümcem de aynı şekilde konuyu jameyaya getirmene gerek yok anne şuan mevzu jameya değil dedi. Ben kendime çay koymaya kalktım bağırıyor da bağırıyor.
Biraz sessiz olur musun burda çocuk var Diye sakince tekrar uyardım ama boşa uyardım.bana onunla durmadan tartıştığımı söyledi ki şok oldum asla muhattap bile olmuyorum sürekli konuları kapatıp geçiştiriyorum,bazen güzellikle anlatıyorum anlamayınca laf sokuyorum ama şu 5 yıllık evliliğimde bir kere bile tartışmadım onunla. Bende o an gerilip ben seninle sohbet bile etmiyorum ki ne ara tartışıcam dedim,daha da alevlendi sen kimsin asıl ben seninle muhattap olmuyorum,oğlum için yan yana geliyorum diye bas bas bağırmaya. Bende oğlun için bir araya geliyorum dedim ve tam mutfaktan çıkıcakken üstüme yürüyüp önümde duran bebek arabasını ittirmeye başladı! İçinde çocuk var!
Bende terbiyesizleşme yeter artık diye sesimi yükseltiim,köpek diye bir kelime etti ama tam duymadım ne dediğini. Sanırım orda bana hakaret etmeye çalışmış. Herneyse bidaha bu eve gelmicem diye bağırıyor ve el kol hareket etmeye başladı bana doğru. Geri çekildikçe önümüze görümcemin kızı geçti. Yani o hale nasıl geldiğini bile anlamıyorum aramızda çocuk var,çocuk dediğim 4 aylık bebek,ve o inatla ittirip üzerime geliyor.sonra çekip gitti bidaha da gelmz. Beddua ede ede gitti. Allah herkesin gönlüne göre verir merak etme dedim ve sende büyütüyorsun diyip çıtı evden. Ellerim tir tir titredi sinirden. Böyle bir ruh hastası manyak insan görmedim bu zamana kadar o kadar çok alttan aldım ki. Artık kendimi tutamıyorum bu kadına karşı. Bana sarmasından bıktım artık.