Valla ne kadar rahat demi boşandın bitti tabi canım tuzun kuru oluncaAmaan bosverin. Boşanmak isteyen gider boşanır bence bu şey gibi intihar edicem demek gibi bir şey olmuş artık . Surundur anam hayvanlar bile evcilleşiyor surundur bol bol git annenlerde kal iki üç ay
Aslında çok şirin biriyimdir hdsfgj
Belki de tanışıyoruzdur diyomuşum
Sanmıyorum. 5 aylık evliyim çok fazla çocuk istiyorum konusu var. Bir de özür dilemişsinizKorunurken mi oldu?
Amaan bosverin. Boşanmak isteyen gider boşanır bence bu şey gibi intihar edicem demek gibi bir şey olmuş artık . Surundur anam hayvanlar bile evcilleşiyor surundur bol bol git annenlerde kal iki üç ay
Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Ben de tepem atarsa; hani o dişlerin birbirine geçtiği, sinirden gözlerin görmediği noktaya gelirsem insanlıktan çıkabilirim ama kadın hamile diye söyledim. Ayrıca adamın sırtında sopa mı kırmışKendisi adamın sırtında sopa kırmış fayda etmemiş yani panik yapmayın sorun yok
Ayrıca fikir verdim diye eline şişi tutuşturup hadi hadi diye gaz vermedim sakin:)
Herkesin aklı fikri var buda benim uçlarda olan fikrim
Olmaz yapamazlar la kadınlarımız bu halde bal gibi de altından kalkar. Bir erkek yapabiliyorsa kadın da yapabilir hatta daha iyisini yapar , zaten kolay demedim çekip gidecekse bunları göze almış olması gerekir .Hayır boşanamaz.
Ailesi destek değil, parasını mahkeme verse bile ne zaman alacağı belli degil. En iyi ihtimalle bebeği 4 aylıkken işe dönecek. Aile destek değilse kim bakacak?
Bakıcı buldu diyelim, kadının egitimi, meslegi, tecrübesi ne ki hem ev geçindirip hem bakıcı parası verebilsin. Aç kalmayacak kadar yaşasa bile 5000 maaşa ihtiyacı var.
Bakıcı asgari ücret+sigorta-2000
Çocukla yaşayabileceği ev-1000
Geçinmek için 2000
Daha hastalık, ve ters giden durumları saymadım bile...
Öyle dediğiniz kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.
Benim hiç kahverengi akıntım gelmeZdi şimdi gelmiş
Olmaz yapamazlar la kadınlarımız bu halde bal gibi de altından kalkar. Bir erkek yapabiliyorsa kadın da yapabilir hatta daha iyisini yapar , zaten kolay demedim çekip gidecekse bunları göze almış olması gerekir .
Sanmıyorum. 5 aylık evliyim çok fazla çocuk istiyorum konusu var. Bir de özür dilemişsiniz
Cok güldüm sana ilahi sen cok yasa emiEvi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Bunları baştan beri bilip çocuk olsun diye uğraşmanız boşanmayı düşünmediğinizi gösteriyor.Ya bunun dayanılacak bir tarafı yok ailesi de kendide garip kıskanç bunlar iki bacı var bunlarda it gibi kıskanclar bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?