Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

Berna hanımcım birine cevap verirken yazının hemen sağ altında bulunan "Cevapla"ya tıklarsanız alıntı yapmış olursunuz ve karşınızdaki kişiye bildirim gider cevap verdiğinize dair :)

Bu erkeklere de ne oluyor anlamiyorum. Daha bismillah 1 yil bile dolmamiş nedir bu bikkinlık
Allah yardimciniz olsun çare arayın. Belki bir akraba veya tanidik size sahip çıkar. Bir üye mor çati vb var sığının demiş, hakli da.

Amaan bosverin. Boşanmak isteyen gider boşanır bence bu şey gibi intihar edicem demek gibi bir şey olmuş artık . Surundur anam hayvanlar bile evcilleşiyor surundur bol bol git annenlerde kal iki üç ay

Aslında çok şirin biriyimdir hdsfgj
Belki de tanışıyoruzdur diyomuşum

Şirinsindir canım ona bir şey diyemem :)
Yok ya tanışsam bilirdim. Yada kendini iyi saklıyorsun. Kadınların zekasını hep takdir ederim, ama bu başka bir şey :)
Şu yetenekle harcanmasan, dış işlerine falan fitne fucur taktik müsteşarı diye sana kadro açsalar da memleketçe faydalansak :))

Amaan bosverin. Boşanmak isteyen gider boşanır bence bu şey gibi intihar edicem demek gibi bir şey olmuş artık . Surundur anam hayvanlar bile evcilleşiyor surundur bol bol git annenlerde kal iki üç ay

Hayır boşanamaz.
Ailesi destek değil, parasını mahkeme verse bile ne zaman alacağı belli degil. En iyi ihtimalle bebeği 4 aylıkken işe dönecek. Aile destek değilse kim bakacak?
Bakıcı buldu diyelim, kadının egitimi, meslegi, tecrübesi ne ki hem ev geçindirip hem bakıcı parası verebilsin. Aç kalmayacak kadar yaşasa bile 5000 maaşa ihtiyacı var.
Bakıcı asgari ücret+sigorta-2000
Çocukla yaşayabileceği ev-1000
Geçinmek için 2000

Daha hastalık, ve ters giden durumları saymadım bile...
Öyle dediğiniz kadar kolay olduğunu düşünmüyorum.

Bunu yaparsa karşılığı kötü olabilir. Hak ediyor ama..

Ekonomik özgürlügün yok sanirim. Bir sey yapamazsin uzgunum. Kadinlara bosuna demiyoruz paranizi kazanin. Kocıste kocis diye tutturmayin. Elin oğlu nihayetinde.

Ben de tepem atarsa; hani o dişlerin birbirine geçtiği, sinirden gözlerin görmediği noktaya gelirsem insanlıktan çıkabilirim ama kadın hamile diye söyledim. Ayrıca adamın sırtında sopa mı kırmış

B Bernaaa06 hanımefendi eğer boşanmak istiyorsanız, kimseden destek alamıyorsanız, kadın sığınma evlerine başvurun veya bebeğiniz doğup iki yaşına gelene dek sabredin. Bu sürede iyi bir hayat planlaması yapın. Fevri kararlardansa planlı hareket etmek her daim en iyisidir. İki sene sonra boşanmak istediğinizi açık açık dile getirin. Evlilik içerisinde olduğunuz sürece çocuğu alıp bir başınıza habersiz kaçmak çok mamtıklı değil. İki sene diyorum çünkü bebeğiniz büyümüş olacak. Kreşe verip çalışabileceksiniz.

Olmaz yapamazlar la kadınlarımız bu halde bal gibi de altından kalkar. Bir erkek yapabiliyorsa kadın da yapabilir hatta daha iyisini yapar , zaten kolay demedim çekip gidecekse bunları göze almış olması gerekir .

Benim hiç kahverengi akıntım gelmeZdi şimdi gelmiş

Kahverengi akıntı eski kan demektir. Ara sıra olabilir, ama artsa veya taze kan gelse doktorunuza bas vurun hemen. Zor zamandan geçiyorsunuz ama bebegi de düşünün. Kendinizi yipratmakla ve stres hamileliginize de zarar. Geçmiş olsun

Olmaz yapamazlar la kadınlarımız bu halde bal gibi de altından kalkar. Bir erkek yapabiliyorsa kadın da yapabilir hatta daha iyisini yapar , zaten kolay demedim çekip gidecekse bunları göze almış olması gerekir .

Yalnız zor-kolay dan önce o parayı kazanabileceği yolu da söylemeniz lazım.
Eğer donanımı bu parayı kazanmaya yetmiyorsa ne yapacak?
Her zaman para da yetmiyor.
Anneler için sosyal haklar yeterli olsa yine dediğiniz doğru.
Bakıcı çat diye işi bırakıyor.
3-4 gün gelmiyor, hasta oluyor.
İş yeri babanızın değilse sizi ne kadar idare ederler zannediyorsunuz?

Cok güldüm sana ilahi sen cok yasa emi

İşlemiyor anam işlemiyor cinnet de işlemiyor geçirdim okb hastası oldum baksana şu sitede ki bazı ahmaklar bile beni cinnet geçirtiyor arkadaşlar bu bebek nasıl olduysa oldu istiyor muydum evet çok istiyordum evlenmeden Önce de çocukları coook seviyordum şimdide çok seviyoeum çok şükür rabbim bana bir çocuk nasip etti ama ben bu çocuğu hiç bir zaman evliliğimi kurtarsın diye yapmadım çocuk istediğim için yaptım sitede bazı ahmaklar var konuyu saptırıp kendilerine ilgi odağı olmaya çalışanlar var rica ediyorum yazmasınlar çünkü beni daha fazla sinir ediyorlar bana bazı arkadaşlar yardımcı oldu teşekkür ederim iyiliğinizden dolayı saolun

Zaten senin yalniz oldugunu ailenin sana sahip cikmadigini ve senin bir yere gidemeyecegini bildigi icin yapiyor bunlari. Acaba esine sana yardimci olacak birilerinin oldugunu tek basina ev tutup calisacagini sana is imkanids sunacaklarini duyarsan biraz kaybetme korkusunu hissetse bunu denesenih bir öyle biri olsun olmasin siz yinede deneyin bunu isim olacak iyi para alacam evimide tutarim yasarim havasi verin bakalim bide böyle deneyim su erkekler insani ne hale getiriyorlar 50 tane oyun cevittiriyorlarinsana

Keşke bebeği hemen yapmasaymışsın.

Ya bunun dayanılacak bir tarafı yok ailesi de kendide garip kıskanç bunlar iki bacı var bunlarda it gibi kıskanclar bunlar
Bunları baştan beri bilip çocuk olsun diye uğraşmanız boşanmayı düşünmediğinizi gösteriyor.

O yüzden üç maymunu oynayın. Görmeyin, duymayın, bilmeyin.

Aileden uzağa taşının. Sorunlar azalır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…