İnsanların hepsi ters gitmiyor ki bir tane kadın takmıs bir seyler pesinde ne istiyor anlamadım gerçekten okumuyor sürekli aşalıyorBiraz delirmedim değil, dilin de sivri insanlar sana ters gidiyor ama ben cidden yakanı kurtar isterim. Ailen arkanda değilse yapabileceğin tek şey çalışıp para kazanıp ayrılmak olur. Bu süreçte de bebeğine yoğunlaşmalısın. Çok zor ama o yokmuş gibi davranırsan en azından akıl sağlığını korursun. Karşındaki insan edilebilir biri değil.
Ahaha mesajı okurken bile havalandım çok tişikkirlirŞirinsindir canım ona bir şey diyemem :)
Yok ya tanışsam bilirdim. Yada kendini iyi saklıyorsun. Kadınların zekasını hep takdir ederim, ama bu başka bir şey :)
Şu yetenekle harcanmasan, dış işlerine falan fitne fucur taktik müsteşarı diye sana kadro açsalar da memleketçe faydalansak :))
Keşke eşinizi ve ailesini biraz tanıdıktan sonra hamile kalsaydınız o zaman dünyaya parçalanmış ailelerin çocuklarını doğurmak zorunda kalmazdınız yazık o çocuklara.Ben artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın kadın gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Eh, hiç hatanızın olmadığını inkar edemezsiniz. Bana herkesin içinde s... git diyecek adamın değil yanına gitmek, havlasa yüzüne bakmam.İnsanların hepsi ters gitmiyor ki bir tane kadın takmıs bir seyler pesinde ne istiyor anlamadım gerçekten okumuyor sürekli aşalıyor
Kadın gibi ben onun nazından bıktım yanına gitçem sarılacam beyfendi barışacak mal gerizekalı dıycek bir kere naz trip cekmiyecek gidiyon mu defol git diyecek böyle bir adam
Eh, hiç hatanızın olmadığını inkar edemezsiniz. Bana herkesin içinde s... git diyecek adamın değil yanına gitmek, havlasa yüzüne bakmam.
Paramı da affedersin... zor alır yani. Dünyayı başına yıkarım onun.
İşte gitme diyorum zaten. Niye gidiyorsun? Değer mi? Senin onu süründürmen gerekirken o seni süründürüyor...Hatam. Var Yok değil bende hata yapıyorum ama küfür etmiyorum ama yoruldum ben hep gitmekten
Nisanliyken babana ayir beni dedin de evlendikten sonra neden cocuk yaptin bu adamdan?Benim elimde avucumda olan bütün parayı alıp bana iki kazak çok gören cimrinin TEK’i bu insanlar sorun çözecek neyi çözeceksin nişanlıyken yalvardım ben babama ayır beni diye beni onun yanında dövmeye yürüdü hamile kaldım ki ondan başka hiç kimsem Yok pişman değilim o çocuk allah kucağıma almayı nasip etsin ailesi kendisi ben tiskindim bunlardan zaten taa en basından beri böyle ayaklarımın üzerinde durmayı biliyorum ama arkamda kimse Yok cebimde de para tazminatımı biriktirdiğimi herseyimi elimden aldı çünkü
KusurabakmaAllah öyle emretti kendi oldu
ısınKusurabakma
Lafim sama degil ama bu sitede kocasiyla anlasamayip ama ustune hamile kalanlar hep ayni bahaneyi soylediler bize
Korunurken hamile kaldim.....
Yani kocasindan nefret eden anlasamayan kadinlarin hemen hemen cogunlugu korunurken hamile kaliyor
Anlamadim bu isi ben.
Sozum size degil .
Allah yardimciniz olsun tekrar
lısıKusurabakma
Lafim sama degil ama bu sitede kocasiyla anlasamayip ama ustune hamile kalanlar hep ayni bahaneyi soylediler bize
Korunurken hamile kaldim.....
Yani kocasindan nefret eden anlasamayan kadinlarin hemen hemen cogunlugu korunurken hamile kaliyor
Anlamadim bu isi ben.
Sozum size degil .
Allah yardimciniz olsun tekrar
Bütün varını yoğunu sevmediğin insanlara vermişsin sonra da kalkıp burdakilere ahmak diyorsun :) komik. Baya kavgaya meraklı kendini çok bilmiş sin masallah
Canım baba olayı cok sıkımtı b erkek asla babacı olmamalı bzmde cok zor alıstı bende igrenıyordum kendi kendime nasl evlendm dedim ama tepkimi ole belli ettimki brakdı bzmki ana baba kzuusu olmayı hatta su an ben susturuyorum ailesine karsı sakin davran dye erkekler evllkk ilk yılı ozellkle aileden kopamıyor gorumce desen abiyi kıskanıyor ama iş sende bitiyor ketum olucaksın kocana bak bole bole deyip adam olmasını saglıcaksın kesle bir sene bebek dusunmeseydnBen artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın kadın gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Kesinlikle haklisin bende çok şeyler atlattım sustum ailemden aldığım terbiyemi hanimefendiligimi hiç bozmadım baktım ki sustukça devam ediyor ben çekeceğime başkası çeksin dedim simdi herşeye bağırıp çağırıyorum hiç taviz vermiyorum ve şuan el üstünde tutuşuyorum bi elim yağda bi elim balda çok şükür ve hayat felsefem kim ne derse desin AKILLI OLUP HERKESIN KAHRINI CEKECEGIME DELI OLURUM HERKES BENIM KAHRIMI CEKSIN !!!Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?