Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

İnsanların hepsi ters gitmiyor ki bir tane kadın takmıs bir seyler pesinde ne istiyor anlamadım gerçekten okumuyor sürekli aşalıyor

Benim en çok zoruma giden insaların içinde küfür etmesi alışverişe gittiğimiz zaman bir pantolon alacam babam dar giydirmez demesi iki tane ablsı dar giyiyor ben de ablanla da dar giyiyor diyorum insanların içinde bana s... g... diyor yahu madem öyle ver benim paramı ben elbise de alırım kıyafet de alırım o para bana 20 ay yeter ama Yok birde bana trip çeker trip atar suç bende ama her seferinde kin duymadım küsmedim gittim yanına ya o yüzden her seferinde geçti dedim bir daha yapmaz deli ben oldum artık deli gibi davrancam

Ahaha mesajı okurken bile havalandım çok tişikkirlir

Keşke eşinizi ve ailesini biraz tanıdıktan sonra hamile kalsaydınız o zaman dünyaya parçalanmış ailelerin çocuklarını doğurmak zorunda kalmazdınız yazık o çocuklara.

İnsanların hepsi ters gitmiyor ki bir tane kadın takmıs bir seyler pesinde ne istiyor anlamadım gerçekten okumuyor sürekli aşalıyor
Eh, hiç hatanızın olmadığını inkar edemezsiniz. Bana herkesin içinde s... git diyecek adamın değil yanına gitmek, havlasa yüzüne bakmam.
Paramı da affedersin... zor alır yani. Dünyayı başına yıkarım onun.

Kadın gibi ben onun nazından bıktım yanına gitçem sarılacam beyfendi barışacak mal gerizekalı dıycek bir kere naz trip cekmiyecek gidiyon mu defol git diyecek böyle bir adam

Ise girip calisabilirsin doguma kadar. Neden verdin elindeki parayi. Oyle de kotu boyle de kotu davraniyor madem

Hatam. Var Yok değil bende hata yapıyorum ama küfür etmiyorum ama yoruldum ben hep gitmekten

Nisanliyken babana ayir beni dedin de evlendikten sonra neden cocuk yaptin bu adamdan?

Nisanliyken ise yaramadigini biliyormussun zaten.

Bile bile lades demis hamile kalmissin.

Cocuk olmasa hersey daha kolay olurdu.

Allah yardimcin olsun

Allah öyle emretti kendi oldu
Kusurabakma
Lafim sama degil ama bu sitede kocasiyla anlasamayip ama ustune hamile kalanlar hep ayni bahaneyi soylediler bize

Korunurken hamile kaldim.....

Yani kocasindan nefret eden anlasamayan kadinlarin hemen hemen cogunlugu korunurken hamile kaliyor
Anlamadim bu isi ben.

Sozum size degil .

Allah yardimciniz olsun tekrar

Haklısınız
ısın
lısı

Küfür cimrilik bu ne böyle çekemezsiniz iyice kötüye gitmeden boşanın bir an önce. Hayatınızı mahvetmeyin

Canım baba olayı cok sıkımtı b erkek asla babacı olmamalı bzmde cok zor alıstı bende igrenıyordum kendi kendime nasl evlendm dedim ama tepkimi ole belli ettimki brakdı bzmki ana baba kzuusu olmayı hatta su an ben susturuyorum ailesine karsı sakin davran dye erkekler evllkk ilk yılı ozellkle aileden kopamıyor gorumce desen abiyi kıskanıyor ama iş sende bitiyor ketum olucaksın kocana bak bole bole deyip adam olmasını saglıcaksın kesle bir sene bebek dusunmeseydn

Daha nişanlı iken sorun yaşadığınız insanla evlenip, akabinde daha 5 aylık bir evlilikten bebek dünyaya getirmeye çalışıyorsunuz..çocuk istemek en doğal hakkınız..kim bebeği olsun istemez ki..ancak o bebeğin mutsuz ve daha baştan sorunlu bir ailede büyümemesi de en doğal hakkı..şu ana kadar kendi haklarınıza çok fazla sahip çıkamamışsınız, en azından bundan sonrasında bebeğiniz için ebeveyn sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışın..siz annesi iseniz eşiniz de babası..

Kesinlikle haklisin bende çok şeyler atlattım sustum ailemden aldığım terbiyemi hanimefendiligimi hiç bozmadım baktım ki sustukça devam ediyor ben çekeceğime başkası çeksin dedim simdi herşeye bağırıp çağırıyorum hiç taviz vermiyorum ve şuan el üstünde tutuşuyorum bi elim yağda bi elim balda çok şükür ve hayat felsefem kim ne derse desin AKILLI OLUP HERKESIN KAHRINI CEKECEGIME DELI OLURUM HERKES BENIM KAHRIMI CEKSIN !!!

Bacım iş başa düşmüş çirkef olacaksın eli maşalı olacaksın kendini ezdirme çocuğunu sağlıkla kucağına al inşallah güçlü ol çocuk için de pişman olma iyi ki var biz çocuklarımızı babalarına güvenip de doğurmuyoruz anne olmak hakkımız onlar yük değil evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…