Şiddet mi uyguluyorsunuz eşinize?Yok canım sırtında sopa bile kırdım gene bir faydası olmuyor buna
Arkadasım sanane seni ne alakadar ediyor korunurken oldu evet bu seni hiç ilgilendirmiyor yazma benim yazdığım yere sanane
ben evleneli daha 5 ay oldu kızlar ama çok acayip derecede çocuk istiyorum. Lütfen yardım edin benim adetim daha bir gün gecikti. Adetten önce test yaptım 10 dk sonra silik çizgi çıkmıştı şimdi bugün tekrar bir daha yaptım anında çizgi belirdi göğüslerimde sişkinlik var kavız değilim ama karnım da şisiyor sizce ben hamilemiyim kaşık agrımda var acaba psikolojik mi lütfen yardımcı olun
Zaten çok farklı seviyelerdeyiz sizinle. Yalanınızı yüzünüze vurup çıkıyorum. Size kolay gelsin
O zaman bosanmayacak bir iki yıl gizli birikim yapacak şartları uygun hale getirecek öyle boşanacak. O zamana kadar ikinci üçüncü cocuguda yapar sanki ayrılmayacak gibi dimi en büyük sorunlardan biri de bu cinsellikte normaliz ama başka şeyde tahammülü muz yok konu sahibine lütfen korunun çocuk yapmayın da diyelim o halde hatta işi de biz bulalım falan.. ben konu sahibinin boşanmayi isteme konusunda iddiasının çürük olduğunu düşünüyorum bir taraftan da..Yalnız zor-kolay dan önce o parayı kazanabileceği yolu da söylemeniz lazım.
Eğer donanımı bu parayı kazanmaya yetmiyorsa ne yapacak?
Her zaman para da yetmiyor.
Anneler için sosyal haklar yeterli olsa yine dediğiniz doğru.
Bakıcı çat diye işi bırakıyor.
3-4 gün gelmiyor, hasta oluyor.
İş yeri babanızın değilse sizi ne kadar idare ederler zannediyorsunuz?
Ay canım benim çok farklısın bak şimdi sana kadınlar klubü altın verecek ama benim yalanım Yok bak bakalım en alt yerde ne yazmışım ben sen yazmadan önce doğru sen benim seviyeme inemesin Çünkü sende en ufak seviye Yok tabi ki gidebilirsin seni hiiiç ilgilendirmez EGOn tavan masallah ama insallah burnunu sürten biri çıkmaz karşına allah ıslah etsin hadi canımZaten çok farklı seviyelerdeyiz sizinle. Yalanınızı yüzünüze vurup çıkıyorum. Size kolay gelsin
Ben çok siddet uygulamıyorum sadece bir kere oldu yoksa erkek insana kadının gucu yeter mi oda cıldırmıstım evli değildim işte sonra babama dedim istemiyorum DİE öyleŞiddet mi uyguluyorsunuz eşinize?
Adamcağız darp raporu alsa sizi eve almaz, haberiniz olsun.
Madem kocanız bu kadar zayıf biri, ailesinden uzağa taşının, rahat edin.
3 ay dır bir birleşme Yok canım istemiyorO zaman bosanmayacak bir iki yıl gizli birikim yapacak şartları uygun hale getirecek öyle boşanacak. O zamana kadar ikinci üçüncü cocuguda yapar sanki ayrılmayacak gibi dimi en büyük sorunlardan biri de bu cinsellikte normaliz ama başka şeyde tahammülü muz yok konu sahibine lütfen korunun çocuk yapmayın da diyelim o halde hatta işi de biz bulalım falan.. ben konu sahibinin boşanmayi isteme konusunda iddiasının çürük olduğunu düşünüyorum bir taraftan da..
Ne yapabiliriz ki sizin için boşanmak istiyorum diyen sizsiniz ayrıca. E bosanirsam ortada kalırım diyorsunuz. Bu adama tahammulum de kalmadı diyorsunuz yani ne taraftan tavsiye versek diye bakıyorum hepsinin karşılığı olumsuzken oturun kocaniza bir süre katlanin diyemem , gidecek yerim yok diyorsunuz e çıkın gidin diyemem iş bulun eve çıkın diyemem piyasa belli bı de hamilesiniz. Ee sonuç ? Bize biraz ne yapabilecek durumdasiniz bilgi verin ona göre yardimlasalim bence . Rica ediyorum.Valla ne kadar rahat demi boşandın bitti tabi canım tuzun kuru olunca
Şimdi gördüm alıntınızı. Zaten belliydi kendine arkadaş olsun diye yaptığı. Ne diyeyim, bir şey bulamıyorum diyecek.Sanmıyorum. 5 aylık evliyim çok fazla çocuk istiyorum konusu var. Bir de özür dilemişsiniz
Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Çalış ve para biriktirip boşan!!!!!!Şiddet görmüyorum dovmuyor ki ben nedeyim şimdi
siİşinize gelmeyen yorumlara “ahmaklar” yakıştırması yapıp insanlara hakaret edemrzsiniz, haddinizi bilin. Burası herkesin düşüncelerini söylediği bir platform, öncelikle bunun bilincinde olun. Kaldıramayacaksanız konu açmayın. Bu da moda oldu.
Keşke burada millete car car konuşacağınıza sizi zorla evlendirmek isteyen babanıza çemkirseymişsiniz. Bugün bunları yaşamamış olurdunuz belki.
Seni de deli ettim demi :) hakkını helal et başta yanlış anlaşılmış ben evlenmeden önce de hep çocuk istiyordum evlendikten sonra da istedim ama eşim istemedi o yüzden hep korunduk korunmak icin de her şey yaptık ama gene oldu bebeği istemiyorum diye demedim yanlış anlaşılma olmasın istedim ama evliliğimi kurtarsın diye düşünmedim aciz değilim İnan suan kalkıyım yanına gidiyim oda yaklaşır ama ben bunu yapmaktan yoruldumÇalış ve para biriktirip boşan!!!!!!
Bilmiyorum kaç defa daha yazmam gerekiyor bunu
3 sene dayanacamBence de boşan.
Biraz delirmedim değil, dilin de sivri insanlar sana ters gidiyor ama ben cidden yakanı kurtar isterim. Ailen arkanda değilse yapabileceğin tek şey çalışıp para kazanıp ayrılmak olur. Bu süreçte de bebeğine yoğunlaşmalısın. Çok zor ama o yokmuş gibi davranırsan en azından akıl sağlığını korursun. Karşındaki insan edilebilir biri değil.Seni de deli ettim demi :) hakkını helal et başta yanlış anlaşılmış ben evlenmeden önce de hep çocuk istiyordum evlendikten sonra da istedim ama eşim istemedi o yüzden hep korunduk korunmak icin de her şey yaptık ama gene oldu bebeği istemiyorum diye demedim yanlış anlaşılma olmasın istedim ama evliliğimi kurtarsın diye düşünmedim aciz değilim İnan suan kalkıyım yanına gidiyim oda yaklaşır ama ben bunu yapmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?