Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

İşinize gelmeyen yorumlara “ahmaklar” yakıştırması yapıp insanlara hakaret edemrzsiniz, haddinizi bilin. Burası herkesin düşüncelerini söylediği bir platform, öncelikle bunun bilincinde olun. Kaldıramayacaksanız konu açmayın. Bu da moda oldu.
Keşke burada millete car car konuşacağınıza sizi zorla evlendirmek isteyen babanıza çemkirseymişsiniz. Bugün bunları yaşamamış olurdunuz belki.

Yok canım sırtında sopa bile kırdım gene bir faydası olmuyor buna
Şiddet mi uyguluyorsunuz eşinize?
Adamcağız darp raporu alsa sizi eve almaz, haberiniz olsun.

Madem kocanız bu kadar zayıf biri, ailesinden uzağa taşının, rahat edin.

Arkadasım sanane seni ne alakadar ediyor korunurken oldu evet bu seni hiç ilgilendirmiyor yazma benim yazdığım yere sanane

Zaten çok farklı seviyelerdeyiz sizinle. Yalanınızı yüzünüze vurup çıkıyorum. Size kolay gelsin

O zaman bosanmayacak bir iki yıl gizli birikim yapacak şartları uygun hale getirecek öyle boşanacak. O zamana kadar ikinci üçüncü cocuguda yapar sanki ayrılmayacak gibi dimi en büyük sorunlardan biri de bu cinsellikte normaliz ama başka şeyde tahammülü muz yok konu sahibine lütfen korunun çocuk yapmayın da diyelim o halde hatta işi de biz bulalım falan.. ben konu sahibinin boşanmayi isteme konusunda iddiasının çürük olduğunu düşünüyorum bir taraftan da..

Zaten çok farklı seviyelerdeyiz sizinle. Yalanınızı yüzünüze vurup çıkıyorum. Size kolay gelsin
Ay canım benim çok farklısın bak şimdi sana kadınlar klubü altın verecek ama benim yalanım Yok bak bakalım en alt yerde ne yazmışım ben sen yazmadan önce doğru sen benim seviyeme inemesin Çünkü sende en ufak seviye Yok tabi ki gidebilirsin seni hiiiç ilgilendirmez EGOn tavan masallah ama insallah burnunu sürten biri çıkmaz karşına allah ıslah etsin hadi canım

Şiddet mi uyguluyorsunuz eşinize?
Adamcağız darp raporu alsa sizi eve almaz, haberiniz olsun.

Madem kocanız bu kadar zayıf biri, ailesinden uzağa taşının, rahat edin.
Ben çok siddet uygulamıyorum sadece bir kere oldu yoksa erkek insana kadının gucu yeter mi oda cıldırmıstım evli değildim işte sonra babama dedim istemiyorum DİE öyle

3 ay dır bir birleşme Yok canım istemiyor

Valla ne kadar rahat demi boşandın bitti tabi canım tuzun kuru olunca
Ne yapabiliriz ki sizin için boşanmak istiyorum diyen sizsiniz ayrıca. E bosanirsam ortada kalırım diyorsunuz. Bu adama tahammulum de kalmadı diyorsunuz yani ne taraftan tavsiye versek diye bakıyorum hepsinin karşılığı olumsuzken oturun kocaniza bir süre katlanin diyemem , gidecek yerim yok diyorsunuz e çıkın gidin diyemem iş bulun eve çıkın diyemem piyasa belli bı de hamilesiniz. Ee sonuç ? Bize biraz ne yapabilecek durumdasiniz bilgi verin ona göre yardimlasalim bence . Rica ediyorum.

Ay bi yaşıma daha girdim, kız ne güzel anlatmışsın delirmeli cinnet halini

Aklima halamin kocasi geldi bunu okuyunca. Oda ayni sizinki giibiydi halam bir cinnet aninda supurgenin sapiyla bunu dove dove hastanelik etti adam ondan sonra pamuk seker kivaminda yumusadi . Sizinkini de iyi bir sopa adam eder ama hamilesiniz iste. Keske aileniz destek olsaydi insanin ailesi de arkasında durmazsa cok caresiz kalir anlayabiliyorum. Mumkun oldugu kadar esinizle muhatap olmayin evin içinde iki yabanci gibi davranin doguma kadar . Ondan sonra bir caresine bakarsiniz. Gidin polise sikayet edin siddet goruyorum siginma talep.ediyorum deyin. Hamile kadina da sahip cikarlar illa ki.

Arkadasım sizin derdiniz nedir köstek olmak mı arkadaş basından beri alay ediyor yalancı diyor bakın ben nediyorım ben çocuk istiyordum diyorum evliliğimi kurtarmak için yapmadım diyorum arkadaş bunu okumuyor hala bak çocuk istiyormuşsun diyor bana sordunuz korunarak mı oldu diye bende evet dedim ama suç sizde değil doğru bende bir sinir haliyle ben bunu buraya yazdım adam beni seviyesiz derse bende ahmak derim insana derdini unutturup başka dert açmaya çalışıyorsunuz ha babanız demişsiniz demekle olmuyor ki senin kadar da çemkir dim sen hiç merak etme bu benim kaderim dedim sustum haa bir laf var etme kulum bulursun inileme ölürsün diye bence yorum yapmadan önce benim hamile olduğumu düşün ha benimle muhattap olmak istemiyorsan da güzelce sayfa dan çık ilgi çekmek istiyorsan konu aç ama benle uğraşma
si

Çalış ve para biriktirip boşan!!!!!!
Bilmiyorum kaç defa daha yazmam gerekiyor bunu
Seni de deli ettim demi :) hakkını helal et başta yanlış anlaşılmış ben evlenmeden önce de hep çocuk istiyordum evlendikten sonra da istedim ama eşim istemedi o yüzden hep korunduk korunmak icin de her şey yaptık ama gene oldu bebeği istemiyorum diye demedim yanlış anlaşılma olmasın istedim ama evliliğimi kurtarsın diye düşünmedim aciz değilim İnan suan kalkıyım yanına gidiyim oda yaklaşır ama ben bunu yapmaktan yoruldum

Biraz delirmedim değil, dilin de sivri insanlar sana ters gidiyor ama ben cidden yakanı kurtar isterim. Ailen arkanda değilse yapabileceğin tek şey çalışıp para kazanıp ayrılmak olur. Bu süreçte de bebeğine yoğunlaşmalısın. Çok zor ama o yokmuş gibi davranırsan en azından akıl sağlığını korursun. Karşındaki insan edilebilir biri değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…