Ben artık yapamıyorum.Yaşayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkes ve her şey cidden benden daha değerli geliyor.Herkesin bir amacı var hedefi var başarıları var. Küçük bir çocuk bile hayal kurabiliyor ben yapamıyorum.Herkes benden değerli gibi geliyor. Nefes alan bir organizma gibiyim sadece

Bu düşünceler sağlıklı mı sence peki? Mesela ben sana bu şikayetlerle gelsem bana tavsiyen ne olurdu?

Bu ülkedeki gençlerin ortak kaderini yasiyosun ne yazık ki.

Asla sağlıklı değil derdim ama kendime ben bunu anlatamıyorum. Hep karşı bir argüman çıkıyor.
Sen kendi iç dünyanda mutsuzsun...
Mutsuz olan, negatif düşünen birinin bütün işleri ters gider zaten.
Bence herşeye önce kendini düzelterek başla..
Gerisi zaten tıkır tıkır gelir

Bu halinin tek nedeni prozacın yan etkisi... İntihara mehil... Bilinçsizce kullandıysan doktora git...

Sen kendi iç dünyanda mutsuzsun...
Mutsuz olan, negatif düşünen birinin bütün işleri ters gider zaten.
Bence herşeye önce kendini düzelterek başla..
Gerisi zaten tıkır tıkır gelir

Nasıl başarabilirim ki bunu? Sevgi yok maddiyat yok maneviyat yok kendi annem babam bile bıkmıştır bence benim bu halimden ben nasıl kendimi sevebilirim ki

Nasıl başarabilirim ki bunu? Sevgi yok maddiyat yok maneviyat yok kendi annem babam bile bıkmıştır bence benim bu halimden ben nasıl kendimi sevebilirim ki
Yapabilirsin.
Herşey maddiyat değil.
Maneviyatı kendin yakala.

Aşağıda linkini attığım psikoloğun videoları, bakış açını düzeltecek ve seni iyileştirecektir.

Not alarak izlemeni, aldığın notları her sabah okuyarak güne başlamanı tavsiye ederim.

Neden bu kadar tribe girdiğini anlamadım. Bölümü sevmiyorsan da sevmiyorsun bitmiş gitmiş zaten mezun olmuşsun. Ben de hiç sevmeden ite kaka okudum, girdim bi işe çalışıyorum. Çok da alakalı bir iş değil. Siz de başka alanlara başvuru yaparsınız olur biter. Neden buna takılı kalıp kendinizi üzüyorsunuz?
arkadaşlarını kıskanma kendini onlarla kıyaslama. Senin istemediğin* o sıkıcı hayatı heves edenler de var. Burada görüyoruz annesi babası çocuğunu bir satmadığı kalıyor..
para da bi iş bulmaya bakar, ortam da.. çok basit şeyler için kendini üzüyorsun.
ayrıca pandemi dolayısıyla çoğu kişi evde ve depresyonda. Tek sen değilsin. Benim param da var, gezecek eşim de var ama virüsten dolayı tatile gidemiyorum, gezemiyorum. Ne farkımız kalıyor?

Cukurdan bu kafa yapisi ile cikamazsiniz. Benim hayatim da bir zamanlar durmustu. Sizin kafa yapiniza benziyordu benimki de. Böyle asla ilerleyemezsiniz. Kendinize gelmeniz lazim.

Ülkemin mimarları asgari ücretle marketlerde çalışmaya mecbur kaldı he... vay halimize diyorum..

Zeki bi kızım dedin, okul derslerinin iyi olması, mimarlık kazanman ve o bölümü istemeyerek bile olsa bitirebilmen evet. Derslerde iyi olduğunu gösteriyor. Ama gerçekten zekiysen bu kuyudan da kendin aklınla çıkıcaksın. Prozac mış falan zihnini bulandıran şeylerden vazgeç. Duru, salim akılla bi daha bi otur bakalım. İllaki yapacak bir şeyler var. Seni bi yere çıkıp attıran da zihnin, çözüm bulacak olan da. Güzele, iyiye, poziyife yönlen güzel kardeşim. Hepimiz bi girdabın içindeyiz. Çabalıyorız... Sen de yapacaksın

bir ortadoğu ülkesinde değil sürünmece maalesef
Siz bu at gözlüğü ile baktığınız sürece mutlu olamayacaksınız...

Ne iyi bir iş ne gönlünüze göre bir sevgili sizi bulacak..

İşveren olsam sizin düşünce yapınızdkai birini işe almazdım.

Erkek olsam sizin gibi kendini mutlu edemeyen kadın beni mi mutlu edecek derdim...

Neresinden tutsak elde kalan sizsiniz...

Ayrıca mimar o kadar çok tanıdığım varki kalburüstü para kazanan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…