• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN AŞIK OLDUM LA LA LALA :)

Biraz ağırdan almalısın. Hiç tanımadığın insan seni netten ekliyor ve aynı hızla evlilik konularına geçiş yapıyorsunuz, insan bir durur,başka kişilere de bu şekilde yaklaşıp şansını denemiş midir diye düşünür.

Halamın kocası araştırdı orduya çar çöp birini almazlar ama yine de soralım demişler..eğer huyu da iyiyse kaçırmasın dediler..
Psikopatlık testi de mi yapıyolarmış sor bakalım halanın kocasına.

Ben artık bu erkeklerden korktum valla. Hiçbirine güvenesim gelmiyor, güvenip de başıma iş alacağıma yalnız kalırım daha iyi diyorum. Yaş 23 bırak ilişkiyi ufacık hoşlantı bile yok.
O kadar da değil. Onlar senden korksun :)

Saka bir tarafa Allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın ama bu devrin erkekleri maalsef adam değil madam

O kadar da değil. Onlar senden korksun :)

Saka bir tarafa Allah helal süt emmişlerle karşılaştırsın ama bu devrin erkekleri maalsef adam değil madam
Valla ne zaman heveslensem hep bir şey çıkıyor, hiç mi iyisi çıkmaz. Çıkmadı valla.
O kadar çok aldatılan, kandırılan, boşanan var ki, hayal edemiyorum kendimi o durumda. Benim başıma gelmesi çok uzak bir ihtimal gibi geliyor her nedense. Ama ya olursa, işte o zaman burada güçlü ol dediğim insanlardan beter hale gelirim bunu da iyi biliyorum. Ben yalnızken, kabuklarımla güçlüyüm, fakat aksi durumda çok kötü dağılırım. O yüzden cesaret edemiyorum. Zaten okul ve ev arasında geçiyor hayatım, öyle aşkımdan ölen kimse de yok malum. :KK53:
Hal böyle olunca ikinci buluşmada evlilik düşünenleri görünce çok şaşırıyorum.

Onun hakkında hiç birşey bilmiyorsun sana ne anlatırsa ona inanacaksın bence sen araştır onu ondan sonra güven

Fazla hizli illerlemiyormu sencede hersey. Ben erkek arkadasima bile evimin adresini vermiyorum :D. Üstelik tanimadigim bir erkek ilk bulusmadan evlilikten bahsetse ben herhalde o ortamdan hemen kacardim

Birinden hoşlanırsın, tanımaya çalışırsın tamam da, facebookta dün bir bugün iki muhabbet ettiğin biriyle buluşmaya cesaret edebilmeyi, ilk buluşmada öpmeye yeltenmesinin laubaliliğini geçtim, evlilik muhabbetleri ne alaka... Anlayamıyorum. Kimdir necidir belli değil, daha tanımıyorsun bile, aşık oldum diyorsun. Önce bir nefes al, sakin ol, araya mesafe koy, sana ilk günden evlilik muhabbeti yapan adamın aklından şüphe et, ona göre gözlemle.

ne cesaret
yaşlandım mı ben:KK51:

Burda bi bayan vardi esi orduda olan. Psikopat cikmis adam darp ediyordu kadini. İyice bi tani önce

ikinci günde öpen birinin ciddi olduğunu düşünmüyorsunuz değilmi? adam basbaya orda olduğu zamanı değerlendireceği gönlünü eğlendirecek birini aramış.Birde gazetelerde bir haber çıkmıştı adam kendini ordu mensubu diye tanıtıp bir çok kızcağazı kandırmış,paralarını dolandırmış filan aman dikkat!!

1 haftada sosyal medya üzerinden tanıdığın biri ile buluşuyorsun.
O da yetmiyor ilk görüşte aşk adı altında hiç tanımadığın adam ile aşk yaşıyorsun. Evlilik görüşmesi oluyor.
İlk günden hesap veriyorsun, sonra o seni arabasına alıp öpmeye yelteniyor.
Sende kendini çok değerli sanıyorsun.
Yani yoklukta mısın pardon ?
Bu ne hız:KK57:

Terbiyesizlikten başka birsey değil yaptigi abaza diyesim geldi...o ne öyle opulurmu öyle sen kimsin...

1 haftada sosyal medya üzerinden tanıdığın biri ile buluşuyorsun.
O da yetmiyor ilk görüşte aşk adı altında hiç tanımadığın adam ile aşk yaşıyorsun. Evlilik görüşmesi oluyor.
İlk günden hesap veriyorsun, sonra o seni arabasına alıp öpmeye yelteniyor.
Sende kendini çok değerli sanıyorsun.
Yani yoklukta mısın pardon ?
Bu ne hız:KK57:

"Ask adi altinda ask yasamak" mi???
konu sahibi bencede cok hizli davranmissiniz

Selam Kızlaaar ,

Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..

iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn:KK200::nazar::KK37:
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..

Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi:KK60::nazar:

Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi:mad:

Sizce yaşadıklarım normal mi ???:nazar:

normal değil anormal:KK53:bu nazar boncuğu ne iş :KK70:

ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?

arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.

Back
X