• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN AŞIK OLDUM LA LA LALA :)

Selam Kızlaaar ,

Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..

iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn:KK200::nazar::KK37:
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..

Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi:KK60::nazar:

Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi:mad:

Sizce yaşadıklarım normal mi ???:nazar:

bu hızla başlayınca yazının sonunda evden aldı veee nikah dairesine gittik nikah kıydık şu anda doğuya gidiyorum yoldan yazıyorumm diye bitireceksin sandım!

Sosyal medyadan nasıl bulmuş eklemiş? Ortak tanıdık yok mu yani?
Ortak bi tanıdığım yok ise bana güven vermez açıkçası. .

Bir de görev yerine döndükten sonraki iletişiminiz nasıl? Normal bir ilişki yaşamaya başladınız mı?

Tanımadan karar verme..umarım iyi olur herşey

ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?

arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.

Katiliyorum, konu cok guzel enerji yukselten bir konu bence, tebessum ederek okudum. Film senaryosunu andirdi.

Kiz heyecanini paylasmis, yorumlar felaket senaryosu niteliginde.

Canım delirdin mi? ''Temizlikten yemekten yoruldum evlenmek istiyorum'' ne demek, ev işi yaptırmaya köle arıyorum demek. İlk günden ne aşık oldun da evlenmeye karar verdin tövbe Allah anlamıyorum ben bu kızları artık ya. Aklıma kendi öğrencilerim geliyor onların deli yaşları onlar da böyle davranıyor 1 hafta sevgili olup evleneceklerini sanıyorlar falan.

Herkes cok hizli ilerlediginden bahsetmis, ben de aynisini soyleyecegim ama gerek yok gibi cunku daha basliktan belli, aşik oldum diyorsun, sizi durdurabilecegimizi sanmiyorum... Suan ne mantik kalmistir ne temkin...

Bir de sosyal medyadan yabancı bir erkeği kabul edip konuşup evlilik kararı alan bir kadın benim karım olsa asla güvenmem ona, sosyal medya hesapları olması beni huzursuz eder kim bilir kimleri kabul edip sohbet edicek diye herkesi tehdit görücek.Çok sağlıksız bi tanışma şekli.Aşk maşk falan...

Fazlasıyla acele olmuş hemen ne evliliği Allah aşkına biraz tanı gör kimmiş neciymiş hemde sosyal medyadan tanışmışsın senin gibi başka kızlarada istek göndermiş olmasın normalde olumlu yorum yapardım ama etraf o kadar iğrenç insan dolu ki korkar oldum lütfen acele etme

Cok sinir bozucu bazi yorumlar .. kapak laf vermek icin nekadar ugrasiyorsunuz anlam vermis degilim bir hatasi varsa güzel bir dille söyleyemiyorsunuz degilmi? kiz daha kücük olabilir cogu seyin farkinda olmamis olabilir buraya adam akilli cevap almak icin yaziyor sizin dalga ci laflarinizi veya azarlayici laflarinizi duymak icin degil.

Sosyal medya sitelerinde hiç tanımadığı etmediği kızları ekleyen biri var karşında? Bu ne sevinç ben anlamadım. Çok itici geliyor o tarz erkekler. Abaza gibi...

Selam Kızlaaar ,

Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..

iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn:KK200::nazar::KK37:
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..

Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi:KK60::nazar:

Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi:mad:

bunun adına ask mı dıyorsun ?

Sosyal medya sitelerinde hiç tanımadığı etmediği kızları ekleyen biri var karşında? Bu ne sevinç ben anlamadım. Çok itici geliyor o tarz erkekler. Abaza gibi...

Neyi abaza ya bunun kardesin kuzenlerin felan yapmiyormu bunu nasil disarda birini görüp begeniyorsa sanalda begenip ekleyemezmi? bu erkeklerde ne yapsa hata ya

Selam Kızlaaar ,

herşeyin çok yolunda gitmesi anormal canım bu kadar hızlı bi de üzülürsün.. hem de çok.. insanın canı çok yanıo..

bide lalalla yazmamıs mı ahh canım benim bee ucusuyosun ama adam daha basta yemek temizlik yapmaktan bıktım degil aşk degil temizlik elemanı istiyorr aaa ayrıca bide her geldiginde öpüsmek hatta digerlerinde belki daha ileriye gitmek ilk bulusmada öpüsülmez cnm

O aşk değil, hoşlanmışsın sadece.

Normal tabi, ilk zamanlar için pek çok kişinin hissettiği tatlı heyecanlar bunlar.

Halamın kocası araştırdı orduya çar çöp birini almazlar ama yine de soralım demişler..eğer huyu da iyiyse kaçırmasın dediler..

Bu ne hız halanın kocasına kadar ulaşmış konu. Bana o ekleme yollayan tipler çok itici geliyor. Bir arkadaşlık sitesine tanışırsın neyse o ekleme ne belki karşı tarafın erkek arkadaşı var.
Orduya çar çöp birilerini almazlar diyorsun da. Eski erkek arkadaşım üsteğmendi, 2 yıl önce öz kızına tecavüz eden bir ordu mensubunu kendi elleri ile tutukladı. Hatta dövdüğü için disipline verildi. Üzerinde ki kıyafet düzgün insan oluğu anlamına gelmiyor, sicili temizdir o kadar.
Sen yine de fazla kaptırma kendini üzülürsün sonra. Tanışmanız normal de sonraı pek normal gelmedi bana.

sizi nerden bulmus da eklemis?
yani bi ortak tanidiginiz filan mi var?

ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?

arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.

Bende sizin gibi düsünüyorum. Yani o öpmeye falan takilmadim, herkesin iliskisi kendine ama adam konu sahibine orda ev isleri yemek islerinden sikildigi icin evlenmek istedigini soylemis ve konu sahibiylede bu konuda mutlu olacagini düsünmüs.. Bana böyle birsey söylense herhalde direk kacardim :D kendine hizmetcimi aliyon kardesimmm

1,5 ay sonunda nikah masasına oturmuş biri olarak hız konusuna yorum yapamayacağım :D Ama etrafta cok fazla güven sarsıcı olaylara şahit oluyoruz.
Suan yaşadığın mutluluğu biliyorum ancak sakın kapılıp herseyi unutma mutluluğu ve anı yaşa ancak tek gözün hep açık olsun ekstra dikkatli ol yeterli.

Back
X