Ben aslında çok çirkin değilim sanırım

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Ama ışık yok,duruş yok yani havalıyımdıraslında da o değil bişi eksik olgunluk mu desem bilmiyorum:KK51:çok üzülüyorum buna zayıfladım da kilom vardı verdim 52 oldum hala krndime guvenim yok...kimse beni sevmiyo,istemiyo:KK12:

Sohbetim de kötü galiba.bazen konuşcak kelime bulsmıyorum...bi adamı da ayarlayamadım hala o niye seni ayarlamıyo demeyin beni kimse ayarlamıyo :oops:

Ne biliym hayatın anlamı erkek değil tabi ki okunacak kitaplat gezilecek yerler var.ama hiç kimse beni sevmeyince sotguluyorum bul mıyorum

güzellık goren gozdedir derler..aynı zmanda bırseyı 4o kere solersen olur derler..bu kadar negatıf elektırık ınsanı herkesden sogutur kusura bakmayın..bır sılkının ve olu topragı atın uzerınızden...

Ama ışık yok,duruş yok yani havalıyımdıraslında da o değil bişi eksik olgunluk mu desem bilmiyorum:KK51:çok üzülüyorum buna zayıfladım da kilom vardı verdim 52 oldum hala krndime guvenim yok...kimse beni sevmiyo,istemiyo:KK12:

Yaş kaç ?
Belki de zamanı vardır daha ?

Yok kişiliğime de bağlıyorum da sorunu bulamıyorum

Bunları kendine dert ettiğin için belki de etrafında olup biteni fark etmiyorsundur . Gülümse hayattan keyif almaya bak . Her şeyin değişmeye başladığını göreceksin . :KK66:

Belli bi olgunluğa gelmissinizdir yorumunu rahat yapabilirim diye düşünüyorum.
Ama yanlış anlamayın lütfen düşüncemi, birazdan söyliceklerimi..
Çok mu rahatsınız acaba ?
Veya çok mu eliyorsunuz ?
Çok mu seçicisiniz ?
Çevreniz mi kısıtlı ?
Çok mu sessizsiniz , çok mu sesiniz çıkıyor ?

Bence daha zamanı değil mutlaka çıkar karşınıza

Belli bi olgunluğa gelmissinizdir yorumunu rahat yapabilirim diye düşünüyorum.
Ama yanlış anlamayın lütfen düşüncemi, birazdan söyliceklerimi..
Çok mu rahatsınız acaba ?
Veya çok mu eliyorsunuz ?
Çok mu seçicisiniz ?
Çevreniz mi kısıtlı ?
Çok mu sessizsiniz , çok mu sesiniz çıkıyor ?

Bence daha zamanı değil mutlaka çıkar karşınıza
Bu soruların cvb ı değişken bazen öyle bazen değil...normalim sanıyorum.ama yıllar sonra birinden hoşlanıyotum adam gelmiyo ya:KK51::KK51:yani geliyo da olabilir ben anlamıyo da olabilirim ama işte bilmiyorum

Bu soruların cvb ı değişken bazen öyle bazen değil...normalim sanıyorum.ama yıllar sonra birinden hoşlanıyotum adam gelmiyo ya:KK51::KK51:yani geliyo da olabilir ben anlamıyo da olabilirim ama işte bilmiyorum

Tanımak gerekiyor kesin yorum yapabilmek için.
Çünkü sizi anlattiginiz kadar bilebiliriz burada :(

Sizden hoşlananlar Arasında tercih yapsanız? Yani onlardan birine şans tanısanız..

Dünya Güzeli ve Mükemmeli de olsanız size ilgi duymuyordur belki sizin ilgilendiğinizz

Back
X