Kurufasulyemi üstüne koyup geliyorum siz yardirinBurada çok eğlenceli kadınlar varmış. Ben de istiyorum goygoy, ben de istiyorum geyikMuhittin athena RedGirl Chocolita balbocegi35 Katibin Ruhu battaniyemi aldım bekliyorum. Eş dost hep çağırın. Show go on
Burada çok eğlenceli kadınlar varmış. Ben de istiyorum goygoy, ben de istiyorum geyikMuhittin athena RedGirl Chocolita balbocegi35 Katibin Ruhu battaniyemi aldım bekliyorum. Eş dost hep çağırın. Show go on
Olmaz mıı herkes varben yokmuyum
Tebdili havada ferahlık vardır mı?Yalniz baci bu etiketlediklerin sahsimda dahil fazla alışma biz duramıyoruz banlanmadan.. en aşağıda 10 gun gidiyoruz
Vardır ama bize kıymıyorlar ertesi gün bile banlanabilnirouz merkez ayağını denk alsin herkesTebdili havada ferahlık vardır mı?
Alla alla sardın tabi nagife ye buraya saramiyorsunBen bayagidir banlanmadim yaama bir istiyorum yani
Cagirmiyorsunuz ki muhoAlla alla sardın tabi nagife ye buraya saramiyorsun
Aaa tabi ki eminimBende hiç ban yok hep burdayım bulaştın mi kurtulamazsın emin misin hala etiketi kaldırmamaya
Benim bünyemde felaket tembellik yaptı.Evlilik nasil gidiyor
Pişti mi fasulyeCagirmiyorsunuz ki muhoçağırın da görelim bız de bir rahatlayalim
Yok canım daha pişiyorPişti mi fasulye
Ben balık pişirmeyi denedim ve... Umarım balıklar beni affedebilirlerYok canım daha pişiyorsiz ne yemek yaptiniz
Niye affetmesinler yaBen balık pişirmeyi denedim ve... Umarım balıklar beni affedebilirler
Hayır bayağı da kötü oldu ya. İkimiz de ne kadar kötü olduğunu birbirimize itiraf edemediğimizden yedik mecburen.Niye affetmesinler yaye gitsin knak
Ben de mezgit pişirdiğimde kraker gibi olmuştu.Ben balık pişirmeyi denedim ve... Umarım balıklar beni affedebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?