- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Merhaba buraya konu açmak fikirler almak çok güzel kimsem de yok paylaşayım ... sorun benim evet ben hiç nabza göre şerbet bilmek atik biri değilim ki olduğum zaman da çok iyiyimdir yani eli hızlı kadınım. gelgelelim genel halim uyuşuk mıymıy yani başka ev hanımlarına bakarım koçak hızlı işini bilen hayatı düzenli ev kadınıdır yani tam nerde nasıl davranılır bilinir 25 yaşındayım anneydim hale'n bile beni tiye almaz çocuk gibi görürler fikirlerime önem yök ablalarım ne dese tamam bana kimse sormaz bile bebeğimin ayakkabı alsam ona bile karışırlar beğenmedik diye ezik miyim neyim böyle güçlü herşeyi elinde tutan yerine koyan kadın olamadım salağım galiba
artık kendımi öyle görüyorum pasif girişken olmayan ciddiye alınmayan evinde işinde annelikte eş de güçlü bir karakter değilim fikirlerim biri ne dese hemen değişir kararlarının arkasında olmam bir güzelliği iki gün sürdürürüm yani işin kısası işini bilen akıllı oturaklı belırlı anne eş inşan değilim insan iliskilerinden anlamam yabaniyim artık üzülüyorum
gerçekten sıkıldım aslında işi bazen bilirim ama yapmak gelmiyor içimden k bakmayın uzun oldu