ben benden sıkıldı :(

Zuleyhanin_bebegi04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
798
254
33
Merhaba buraya konu açmak fikirler almak çok güzel kimsem de yok paylaşayım ... sorun benim evet ben hiç nabza göre şerbet bilmek atik biri değilim ki olduğum zaman da çok iyiyimdir yani eli hızlı kadınım. gelgelelim genel halim uyuşuk mıymıy yani başka ev hanımlarına bakarım koçak hızlı işini bilen hayatı düzenli ev kadınıdır yani tam nerde nasıl davranılır bilinir 25 yaşındayım anneydim hale'n bile beni tiye almaz çocuk gibi görürler fikirlerime önem yök ablalarım ne dese tamam bana kimse sormaz bile bebeğimin ayakkabı alsam ona bile karışırlar beğenmedik diye ezik miyim neyim böyle güçlü herşeyi elinde tutan yerine koyan kadın olamadım salağım galiba:( artık kendımi öyle görüyorum pasif girişken olmayan ciddiye alınmayan evinde işinde annelikte eş de güçlü bir karakter değilim fikirlerim biri ne dese hemen değişir kararlarının arkasında olmam bir güzelliği iki gün sürdürürüm yani işin kısası işini bilen akıllı oturaklı belırlı anne eş inşan değilim insan iliskilerinden anlamam yabaniyim artık üzülüyorum :( gerçekten sıkıldım aslında işi bazen bilirim ama yapmak gelmiyor içimden k bakmayın uzun oldu

Eğer önemsenmek istiyorsan ezikliği kabullenmeyeceksin... Ezikmiyim, salakmıyım ben demeyeceksin...

Bebeğine ayakkabı aldın beğenmediler mi? Ben beğendim aldım, kimsenin beğenisine sunmuyorum dersin geçersin...

Bu şekilde kendini dibe çekersen dipten çıkamazsın...

Sadece kendinizi ezdirmeyin yeter, bunun dışındakileri boşverin takmayın. Sonuçta herkes baskın karakter olmak zorunda değil. Demek ki siz pasifsiniz ve hızlı kararlar alıp hızlı çözümler üretemiyorsunuz. Kendinizi böyle kabullenin, niye sıkılıyorsunuz kendinizden. Bu kötü birşey değil ki.. kimse mükemmel değil, herkesin bir eksikliği var.
Hem sandığınız gibi herkes öyle hızlı, pratik, süper ev hanımı değil; sadece dışarıya göstermiyorlar.

O beğenmediğin ayakkabı afedersin b.k da olsa ben beğendim bu kadar ! Deyip kestirip atacaksın mesela, karıştırtmayacaksın kimseyi kendine, seçimlerine müsade ettirmeyeceksin, asla ve asla kendini sevmemezlik yapma, sen kendine saygı sevgi duymazsan bunu sana kimse yapmaz.

Özgüven problemin var . yapamadıkların yerine yapabildiğin güzel şeylere odakla düşüncelerini. Ezik salak ne demek ? Kendini farket ya hepimiz biriciğiz. İnsanlar her zaman fikirlerini dayatmaya çalışır . çok var o tipler. Ne dediklerini dinle. Sonra sana uyup uymadığını kendine sor. Uymuyorsa bildiğini oku kimseyi takma. Kendini sev arkadaşım . bir uzmandan da destek alabilirsin

Merhaba buraya konu açmak fikirler almak çok güzel kimsem de yok paylaşayım ... sorun benim evet ben hiç nabza göre şerbet bilmek atik biri değilim ki olduğum zaman da çok iyiyimdir yani eli hızlı kadınım. gelgelelim genel halim uyuşuk mıymıy yani başka ev hanımlarına bakarım koçak hızlı işini bilen hayatı düzenli ev kadınıdır yani tam nerde nasıl davranılır bilinir 25 yaşındayım anneydim hale'n bile beni tiye almaz çocuk gibi görürler fikirlerime önem yök ablalarım ne dese tamam bana kimse sormaz bile bebeğimin ayakkabı alsam ona bile karışırlar beğenmedik diye ezik miyim neyim böyle güçlü herşeyi elinde tutan yerine koyan kadın olamadım salağım galiba:KK43: artık kendımi öyle görüyorum pasif girişken olmayan ciddiye alınmayan evinde işinde annelikte eş de güçlü bir karakter değilim fikirlerim biri ne dese hemen değişir kararlarının arkasında olmam bir güzelliği iki gün sürdürürüm yani işin kısası işini bilen akıllı oturaklı belırlı anne eş inşan değilim insan iliskilerinden anlamam yabaniyim artık üzülüyorum :KK43: gerçekten sıkıldım aslında işi bazen bilirim ama yapmak gelmiyor içimden k bakmayın uzun oldu
işini ister yavas yap ister hızlı bebegime ayakkabı aldım ben begendim bu olacak bitti.sen kendi ayakkabına bak de. yani karıstırma kendinle ilgili seyleri

doğru diyorsunuz arkadaşlar ama sıkıldım neden böyleyim bilmem sinmiş tipim bıktım çok iyi niyetlerim kimseyi kırmamak icin eziliyorum bile herhalde küçük yaşta anne baba olmayınca özgüveni kaybettim hep suçlu görürüm kendimi hatalı saftirik gibi. yuvamı bile güçlü koruyamam

Sadece kendinizi ezdirmeyin yeter, bunun dışındakileri boşverin takmayın. Sonuçta herkes baskın karakter olmak zorunda değil. Demek ki siz pasifsiniz ve hızlı kararlar alıp hızlı çözümler üretemiyorsunuz. Kendinizi böyle kabullenin, niye sıkılıyorsunuz kendinizden. Bu kötü birşey değil ki.. kimse mükemmel değil, herkesin bir eksikliği var.
Hem sandığınız gibi herkes öyle hızlı, pratik, süper ev hanımı değil; sadece dışarıya göstermiyorlar.
öyle mi dersin

Özgüven problemin var . yapamadıkların yerine yapabildiğin güzel şeylere odakla düşüncelerini. Ezik salak ne demek ? Kendini farket ya hepimiz biriciğiz. İnsanlar her zaman fikirlerini dayatmaya çalışır . çok var o tipler. Ne dediklerini dinle. Sonra sana uyup uymadığını kendine sor. Uymuyorsa bildiğini oku kimseyi takma. Kendini sev arkadaşım . bir uzmandan da destek alabilirsin
doğru teşhis

Back
X