Ben, beni unuttum

1 yildir biter bi yerde biz oldugumuzu kabul eder diye bekliyorum. Olmuyor.
Terapiyi kabul ederse belki. Yoksa bu evlilik beni curutuyor

Çift terapisi değil, onun kabul etmesinden bağımsız, kendiniz terapiye gidin. Bakın, kendimi unuttum diyorsunuz. Bu yaşadıklarınız önce sizinle ilgili. Her şeye çift olarak bakmayın. İnsan yalnızca kendi gözleriyle görüyor hayatı.

Benim icin mi dediniz. Pardon simdi anladim. Gittim ben. Belki de bir yildir tahammulumun sebebi bu. Elimden geldigince sakin kalmaya calisiyorum. Ama bu adam boyle davrandikca hevesim kalmiyor. Cunku ben her seyde mucadele halindeyim. Bu da beni yipratiyor. Esim bu durumu bende olusturdu ve devam ettikce ben daha kotu oluyorum maalesef. Doktorum esimle terapiyi onerdi.

çözüm yolları deneyin bakalım bi.Terapi gibi.
siz elinizden geleni yaptığınızda tamam yada devam dersiniz o zaman.
erkekler zor ya genellemek istemem ama geneli sorunlu niye böyle bilmiyorum..her evde var inanın..

Devam ediyor musunuz terapiye? Belki de bir süre küçük bir seyahat planlamalısınız (yalnız başına). Bazen bu da iyi gelir berrak düşünmeye...

Devam ediyor musunuz terapiye? Belki de bir süre küçük bir seyahat planlamalısınız (yalnız başına). Bazen bu da iyi gelir berrak düşünmeye...

Ediyorum. Seyahat mi, Cok istiyorum ama bunu gerceklestirmek icin saatlerce tartismam lazim.
Birakin yalniz basima seyahati bi kac saatligine biseyler yapmam tartisma mevzusu.

Terapiye nasil ikna edecegim hic bilmiyorum. Son cozum yolum oldugunu yine soylicem. Buna da tamam demezse bosanmayi goze aliyor demektir.
Boşanmayı düşünüyorum artık desen durum daha kötüye sokabilirsin ters tepebilir.Evliliğimi kurtarmak istiyorum.Sorunlarınızdan onun tavırlarının sizi yordugundan depresyona sürüklediğinden artık yoruldugunuzdan bahsedebilirsiniz.Etkili bir konuşma iyi gelebilir.

Aynı bize yazdığınız gibi anlatıp, durumuna bakın.
Eğer anlamıyorsa ayrılın. Bu egomanyak ile bir ömür zor.

Aynı bize yazdığınız gibi anlatıp, durumuna bakın.
Eğer anlamıyorsa ayrılın. Bu egomanyak ile bir ömür zor.

Defalarca anlattim. Beni cok yiprattigini da anlattim. Guzellikle evliligimizi kurtarmak adina da dedim. O anlik tamam diyor, ertesi gun yine ayni seyler. Gene yapiyosun dedigimde ,ben sana bisey demicek miyim,fikrimi soyleyemicek miyim oluyor. Bir insanin fikri esi hakkinda her zaman bu kadar negatif olabilir mi ya
Ne alsam cirkin,ne giysem yakismamis oluyor. Okudugum kitap,yedigim yemek sacmalik. Hobilerim cop gereksiz. Isimdeki basarilar da onemsiz. Boyle bir hayat.

Ediyorum. Seyahat mi, Cok istiyorum ama bunu gerceklestirmek icin saatlerce tartismam lazim.
Birakin yalniz basima seyahati bi kac saatligine biseyler yapmam tartisma mevzusu.

İş uydurun, aile ziyareti uydurun, bir şey uydurun. Uzaklaştığınız ve kendinize odaklandığınız sürece berrak zihniniz geri gelecek. Özgüven saldırısı zehir gibidir, zehirleniyorsunuz şu an. Ama bir şey olmaz merak etmeyin, yenersiniz. Biz daha güçlüyüz :)

İnsan sevmediği biri hakkında ancak bu kadar negatif konuşabilir gibi geliyor bana. O yüzden anlamlandıramıyorum.
Ben öyleyimdir, sevmiyorsam her türlü eleştiririm.
Çok yorucu. Enerji vampiriyle evlenmişsiniz..
Umarım hakkınızda hayırlısı olur çünkü siz iyi şeylere layıksınız

Ben de oyle dusunuyorum. Bence beni sevmiyor. Bir insan birini bu kadar elestirebilir mi,esi gectim. Arkadasimi su kadar elestiremem. Beni sevse kirilmamdan rahatsiz olmaz mi, bence de sevmiyor. Kendimi kandirmama gerek yok. Ortada sevgisizlik var.
Cok tesekkur ederim. Insallah.

kendin olmadan mutlu olamazsın bu bir gerçek. boşanmış ve 2 3 sene sonra başkasıyla tekrar evlenmiş tecrubeli bir ablan-kardeşin olarak ya "o deveyi güdeyeeksin yada bu devirden gideceksin". boşanmak için sadece şiddet aldatmak vb. olması gerekmez. senin kendin olmana izin vermeyen biriyle tam anlamıyla mutlu olamazsın. ve değişmediği surece 2 3 sene sonra tekrar boşanmayı düşünebilirsin.

Bnce çocuk yokken boşan. Maazallah çocuk olursa iyice gerçek yüzünü gösterecek evinizdeki canlı.

Aynen onsuzda gayet mutlu olduğunu ve bir çırpıda da boşanabileceğini görürse belki değişir tabi sen onla devam etmek istiyor musun

Sanki babamı anlatmissiniz. Babamda ayni kocaniz gibi bir adam. Hep negatif, hep moral bozucu. Anneme hic saygi duymadi, hep moralini düşürdü. Annem babami hala cekiyor tam tamina 40 yildir. Huyu hic degismedi babamin, tam aksine yaslandikca huysuzlasiyor. Sizin daha cocugunuz yok sanirim. Bence bosanin, yoksa omur boyu tum hayat enerjinizi emen bu adam sizi bitirir.

Anladığım kadarıyla siz birlikte aynı yöne bakmıyorsunuz ..Hakkınızda hayırlısı olsun Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın..

Merhaba, sorununuzu görüp kendime hesap açtım ve bir şeyler yazmak istiyorum.
Yazdıklarınızı 2 kez okudum baştan sona. Bu tip insanlar (bakın erkek demiyorum illa, bu kompleksin cinsiyeti yoktur)
duygu vampiri gibidirler. Size şöyle izah edeyim. Muhtemelen kocanız kadar ya da kocanızdan daha iyi bir mesleğe/kariyere/maaşa sahipsiniz. Örneğin tez yazmanız, bitirmeniz vb. başarınızla ilgili durumlar ya da sağlığınıza dikkat edip formda kalmanız karşı tarafı rahatsız etmiş. Belki de daha niceleri vardır. Düşünün, başarınızı kıskanan bir adam var, bir insan bunu ancak aşağılık kompleksine sahipse, ya da partnerinin ondan üstün olmamasını -bir nevi egemen kişi erkek olmalıdır düşüncesine sahip olmak- istiyorsa ancak bu şekilde davranabilir. Bunların sebebi, küçüklükten beri gelen eziklik duygusundan veyahut yaşanılan bir travmadan dolayı id'de yer etmesinden ötürü olur. Eşinizi, psikologla görüşmeye ikna edebilirseniz edin, eğer edemezseniz boşanın lütfen... Çünkü bu olay, bu tavır, daha böyle devam edecek emin olun, harekete geçilmezse hiçbir şey düzelmez. Bitirirken şunu söylemek istiyorum, lütfen ama lütfen hiç kimsenin sizi ezmesine, yaptıklarınıza engel olmasına izin vermeyin.
Sağlıcakla ve mutlu kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…