Ben bi iliskiye adapte olabilmek icin daha yakin olmak istiyorum diyen erkek ?

Gizemgulu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
169
48
13
28
Biriyle tanıştım henüz yeniyiz . Görünüşü işi olması fln bana mantıklı geldi . Sık sık telefonla konuşup sohbet ediyoruz . Ilgilide biraz fazla kıskanç bunu belli ediyo . Dün 3. Buluşmamız di güzel bi cafeye gittik arabasıyla gayet güzel geçti telefonumda bişey bakarken benim birikmiş sms lerim gözüktü 170 yeni mesaj diye onlar ne dedi açtım gösterdim başka normal erkek arkadaşlarımdan gelen çok eski mesajlarda vardı bişey demedi . Neyse ordan çıktık dolaşalım mi dedi el ele yürüdük fln gayet romantik di aslında
Gelirken ben gec kaldığım için arabadan inerken vedalaşma şeklinde optuk birbirimizi bi dur azcık opuyum kollayım dedi bende acelem var dedim indim . Eve geldim biraz soğuktu aradı sohbet esnasında durup dururken " o telefonunda ki gereksiz mesajları ve gereksiz numaraları sil" dedi Bende onlar normal arkadaşım sanki senin hiç yokmu böyle arkadaşın dedim ben gerek duymuyorum zaten 1 sene öncesinde numaramı degistirdim sosyal medyada da hiç kiz yok bi ben varım biraz tuhaf geldi bende daha bi sevgili moduna giremedigimiz için şaşırdım bu tepkine dedim
" giremedik cunku yakin olmama izin vermiyosun hemen hadi hadi ben gitcem diyosun ben kendimi o sekilde sana yakin hissedip bi iliskiye adapte olabilirim Zaten iki gündür arabadan biranda iniyosun arkandan bakakalıyorum " dedi
Bende daha yeni tanışıyoruz ne bekliyosun yani sen bi insanı illa dokunarak mi seviyosun dedim bunlara da ihtiyacım oluyo dedi
Bu tavır beni cok rahatsız etti çünkü ben bu kadar kisa bi sürede öpüşmek vb şeyler istemiyorum belki kendiliğinden olurdu ama beklenti olunca itici oldu . Aslında güzel bi ilişkim olabileceğini düşünmüştüm ben evlilik düşünüyorum oda eğer uyarsak yani birbirimizden emin olursak bende evlilik düşünüyorum dedi sizce ne yapmalıyım nasıl bi tavır göstermeliyim?

Bence Kesin ve net O insandan uzak durun
😐
Bi insan emin olmadıgı bi insanı neden koklamak isterki ilişkiye adapte olmak istiyormuş muş da bence yol yakınken uzak durun ailelerin tanışmasını fln önerin evlilikten bahsedinki gerçek niyetini anlayın

Bu konuyu dün konustuk sende farkl i bişey var " benden küçük olmana rağmen daha olgunsun çekip cevirebilecek birisin "dedi
Bende "olmuş biri varken neden birini çekip çevirmeyle ugrasiyim" dedim
Evlilik konusunda da karşımda ki kişiden emin olduğum zaman 1 ay içinde söz yaparım uzatmayı düşünmem yani suan biraz borcum var ama bunlar var diye hayatımın insanı karşımdaysa ertelemem dedi
Bi insan emin olmadıgı bi insanı neden koklamak isterki ilişkiye adapte olmak istiyormuş muş da bence yol yakınken uzak durun ailelerin tanışmasını fln önerin evlilikten bahsedinki gerçek niyetini anlayın

Şu aşamada takılacağınız ilk şey kiminle mesajlaşacağınıza, kimi sileceğinize bile karışması olmalı. Sen kimsin? Herife bak, hadde bak. Bir de emir veriyor. Gereksiz numaralarmış... Belki size göre gerekli, o mu verecek bunun kararını? Böyle adamlardan bir halt olmaz, daha baştan çıkmış kokusu. Uzak durun. Daha üçüncü buluşmada istediği kadar dokunamamış olmaya bile dayanamıyor adam. Sevgili gibi hissetmek için hemen birbirimize yapışmamız gerekmiyor. Herkesin usulü farklıdır. Sizi bu konuda anlayıp, tanımaya çalışacağı yerde, kendi isteklerini dayatmış bile. Onun istediği ölçüye uymak zorunda mısınız? Bunun sonraki aşaması; sevişelim, çünkü bu bir ihtiyaç dayatması. Ha, ben sevişmeye karşı bir insan değilim de, bunu olmazsa olmaz bir ihtiyaçmış gibi öne sürüp, kadınları suçlu hissettirmeye çalışarak zorlayan erkeklerin de şeylerinin üstüne asfalt dökmek istiyorum. (abartı değil bence)

Bu konuyu dün konustuk sende farkl i bişey var " benden küçük olmana rağmen daha olgunsun çekip cevirebilecek birisin "dedi
Bende "olmuş biri varken neden birini çekip çevirmeyle ugrasiyim" dedim
Evlilik konusunda da karşımda ki kişiden emin olduğum zaman 1 ay içinde söz yaparım uzatmayı düşünmem yani suan biraz borcum var ama bunlar var diye hayatımın insanı karşımdaysa ertelemem dedi
İnşallah Doğru bi kararla hayatınıza devam edersiniz Evlilik çok kolay ama bir ömür acısıyla tatlısıyla insanı kırmadan incitmeden idare edip mutlu etmek mutlu olmak önemlidir yargılamak kesinlikle istemem ama inan bana böyle konuşupda hayatımı mahvedende oldu sana tavsiyem kendini kullandırtma yani En başta tavrını koy evlilik olmadan Sana dokunmasına izin verme bu koklamak dahi olsa bile bide çok üstüne gitme yani çok ilgilenme erkeklerin huyu çok farklı sen biraz bırak baktınki o sana geliyo seni bir ömür hayatında istiyorsa zaten hamle yapar ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum bu hayatı görmüş ve acı çekmiş biri olarak söylüyorum inşallah çok mutlu olursun 🎈

Ben yerinizde olsaydım mesajlarımı sorduğunda mesajları göstermez, açıklama da yapmazdım sadece söylediğiniz gibi birikmiş mesajlar ordan, burdan, şurdan gelen şeyler işte derdim. Ayrıca uyuyarak neyi test edecekmiş? Erkeklerin sadece film izleriz yada uyuruz demesi bana biz kadınların indirim olan mağazaya bir bakıp çıkacağım demesi ile aynı gibi geliyor bana yani ikisine de inanma :KK45: bence uzak durun bu adamdan kendine başka yem bulsun.

Biriyle tanıştım henüz yeniyiz . Görünüşü işi olması fln bana mantıklı geldi . Sık sık telefonla konuşup sohbet ediyoruz . Ilgilide biraz fazla kıskanç bunu belli ediyo . Dün 3. Buluşmamız di güzel bi cafeye gittik arabasıyla gayet güzel geçti telefonumda bişey bakarken benim birikmiş sms lerim gözüktü 170 yeni mesaj diye onlar ne dedi açtım gösterdim başka normal erkek arkadaşlarımdan gelen çok eski mesajlarda vardı bişey demedi . Neyse ordan çıktık dolaşalım mi dedi el ele yürüdük fln gayet romantik di aslında
Gelirken ben gec kaldığım için arabadan inerken vedalaşma şeklinde optuk birbirimizi bi dur azcık opuyum kollayım dedi bende acelem var dedim indim . Eve geldim biraz soğuktu aradı sohbet esnasında durup dururken " o telefonunda ki gereksiz mesajları ve gereksiz numaraları sil" dedi Bende onlar normal arkadaşım sanki senin hiç yokmu böyle arkadaşın dedim ben gerek duymuyorum zaten 1 sene öncesinde numaramı degistirdim sosyal medyada da hiç kiz yok bi ben varım biraz tuhaf geldi bende daha bi sevgili moduna giremedigimiz için şaşırdım bu tepkine dedim
" giremedik cunku yakin olmama izin vermiyosun hemen hadi hadi ben gitcem diyosun ben kendimi o sekilde sana yakin hissedip bi iliskiye adapte olabilirim Zaten iki gündür arabadan biranda iniyosun arkandan bakakalıyorum " dedi
Bende daha yeni tanışıyoruz ne bekliyosun yani sen bi insanı illa dokunarak mi seviyosun dedim bunlara da ihtiyacım oluyo dedi
Bu tavır beni cok rahatsız etti çünkü ben bu kadar kisa bi sürede öpüşmek vb şeyler istemiyorum belki kendiliğinden olurdu ama beklenti olunca itici oldu . Aslında güzel bi ilişkim olabileceğini düşünmüştüm ben evlilik düşünüyorum oda eğer uyarsak yani birbirimizden emin olursak bende evlilik düşünüyorum dedi sizce ne yapmalıyım nasıl bi tavır göstermeliyim?
Masallar masallar.... Uzak dur bence.

Öpüşmek bilanlı olan bişey degil ki bunlar kendiligin den gelişince güzel oluyor bence bu adam seninde fkullandıgı kadınlar gibi oldugunu düşünüyor benim de sevgilim oldu bizbirimizdeb çok uzagız yanıma gelmeden ben öpmeden öpmez rahatsız olurum diye bence ayrılmalısın çünkü karşın daki pek de masum bi yakınlaşma istemiyor

Palavra.
Değer veren erkek sizden bir yakınlaşma ışığı görmeyince kişisel alanı asla ihlal etmez.
Mesela benim erkek arkadaşım elimi bile tutmamıştı. Ilk ben tuttum 1 ay sonra. Yoksa teklif bile etmedi. Yani bu kişi bir süre sonra cinsel çekim onemli onun için yakınlaşmak lazım diye baskı da kurmaya çalışabilir.
Ben sizin yerinizde olsam sağlama yaparım.

Yani ben evlenmeden cinselliğe karşıyım derim.( Bu arada gerçekten karşıyım.) Ve yanaktan öptürmem. Elimi bile tutturmam. Eğer size değer veriyorsa kişisel alanınıza saygı duyar. Görüşünüze saygı duyar. Baktınız kem küm yapıyor. Hemen yol verin. Niyet cinselliktir çünkü..

Fiziksel yakinlik istemesinden ziyade uzerinde kurmak istedigi tahakkumden kork ve bu kisiyle alakani bitir derhal. Daha 3. Gorusmede sana telefonundan o mesajlari ve gereksiz kisileri sil seklinde bir emir kipiyle konusabiliyor bu ne curret! Sana simdi bunu diyen yarin bir gun sen surda oturan adama mi baktin diye suratina yumrugu da gecirir. Bu kadar erkek siddetini okuyoruz izliyoruz. Senin su durumda ödünün kopup hemen ayrilman gerekirdi bu kisiden.

Öpüsüp koklaşmaya mı ihtiyacı oluyormuş? Bunun bir sonraki seviyesi sen yapmıyordun benimde ihtiyacım vardı o yüzden gittim o salona ihtiyacımı gördüler
Sonraki seviyesi e sen evle ilgilenirken benim ihtiyacımı karşılamadın bende ondan buldum o eskortu
İyi düşün!
Su katılmamış davar!

Back
X