Ben bi salağım !!

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
selam HANIMLAR
Son Zaman'larda çok asabi sinirliyim ama tahammülüm kalmadı artık bende biliyorum .. Eşimin ailesi ile beraber yaşıyoruz (malasef ) .. Okadar saçma şeyleri merak edip soruyurlarki kafayı yemek üzereyim resmen !!! Herşeyi bilmek istemeleri herşeye karışmaları bunalttı beni .. Tamam beni ve çocukları çok seviyorlar ama dayanacak gücüm kalmadı .. Kendi evlatları haftada ayda bir uğrarken ben 7/24 .... Yaptığım iş vs.. Değil sorun ama beynim yoruluyor .. Sıkıldım herşeyden hayattan hiç bir zevk almıyorum ...
Ne yapacağım bilmiyorum .. Yaşlı insanlar biraz kızsam geri vicdan yapıyorum :( kırmak istemiyorum ama gerçekten tükendim resmen !!!
Of of of başlıktaysa yazdığım gibi ben bir salağım .. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine merhamet ettikçe millet tepeme bindi !!

Hiçbişey yapmasalar bile artık gözünüze batacaklar bence.. Bakıcı falan tutulabilir aslında evlatları toplanıp bir karara varılabilir. Bu şekilde de pek sağlıklı olmayacak gibi..

İkisinde bakıma muhtaç şimdi bırakamıyorum :KK43: vicdanım el vermiyor
siz bir salak değil; vicdanlı, merhametli, insan gibi insansınız. Yaşlılıklarına verin meraklarını geçiştirin, detaylı anlatmayıverin, kaynatın arada. Elbet mükafatını görürsünüz.

selam HANIMLAR
Son Zaman'larda çok asabi sinirliyim ama tahammülüm kalmadı artık bende biliyorum .. Eşimin ailesi ile beraber yaşıyoruz (malasef ) .. Okadar saçma şeyleri merak edip soruyurlarki kafayı yemek üzereyim resmen !!! Herşeyi bilmek istemeleri herşeye karışmaları bunalttı beni .. Tamam beni ve çocukları çok seviyorlar ama dayanacak gücüm kalmadı .. Kendi evlatları haftada ayda bir uğrarken ben 7/24 .... Yaptığım iş vs.. Değil sorun ama beynim yoruluyor .. Sıkıldım herşeyden hayattan hiç bir zevk almıyorum ...
Ne yapacağım bilmiyorum .. Yaşlı insanlar biraz kızsam geri vicdan yapıyorum :KK43: kırmak istemiyorum ama gerçekten tükendim resmen !!!
Of of of başlıktaysa yazdığım gibi ben bir salağım .. Lanet olsun içimdeki insan sevgisine merhamet ettikçe millet tepeme bindi !!

Kendi evlatları neden ayda bir uğruyor??
Yaşlı insanların manevi desteğe çok ihtiyacı olur.
Neden uğramıyorlar?
Ve bu bakım işi ne zamandır var ve yaşınız kaç?
Bu etkenler de olayı etkiler diye soruyorum.. Hoppa

Neden uğramıyorlar?
Hepsi meşgul işleri var .. birisi kalça kemiğini kırdı diğeri kaburga kemiğini ... Yemek çamaşır temizlik hepsi bende yani yek başlarına bile yapamıyorlar

Ev ev üstüne olmuyor olmuyor... Ama olduruyoruz zorla işte. Ben avantajlarini iyi yanlarini gormeye çalışıyorum bunaldikça (ki benim acimdan gercekten pek iyi yani yok) allah yardimcin olsun ne deyim. Bunaldikca cik bi hava al yuruyus yap.

Yaşım
Neden uğramıyorlar?
40 yaşındayım yoruldum gerçekten çok .. Hepsi yakın mesafede oturuyor ama haftada bir çay içmeye oda yine bana iş çıkıyor !!

Hepsi meşgul işleri var .. birisi kalça kemiğini kırdı diğeri kaburga kemiğini ... Yemek çamaşır temizlik hepsi bende yani yek başlarına bile yapamıyorlar

2 büyük kişinin yükü çocuklarınız (2 çocuk desek) bir de eş toplam 5 kişinin yükü sizde.
Az değil bence konuşun ya size destek olsunlar ya da en azından yarim gün yardımcı gelsin.
Büyük ihtimal emekli maaşları da vardır oradan yardımcı parası ödense biraz rahat edersiniz.
Bence önce bir eşinizle konuşun umarım bir çözüm bulunur..:dua:

Ev ev üstüne olmuyor olmuyor... Ama olduruyoruz zorla işte. Ben avantajlarini iyi yanlarini gormeye çalışıyorum bunaldikça (ki benim acimdan gercekten pek iyi yani yok) allah yardimcin olsun ne deyim. Bunaldikca cik bi hava al yuruyus yap.
İşte sorun IrDA hava kamaya çıksam Bile nereye gidiyorsun çabuk gel bizi yalnız bırakma vs vs ...

Yaşım

40 yaşındayım yoruldum gerçekten çok .. Hepsi yakın mesafede oturuyor ama haftada bir çay içmeye oda yine bana iş çıkıyor !!

Bence arada onlar çayı demlesin nasıl olsa yabancı ev değilmiş..
Hep sizden olmaz..

Yaşım

Bakıma muhtaclarsa tüm evlatlar bu işi yüklenmeli, neden sadece siz bakıyorsunuz, 2 yaşlı insana bakmak öyle kolay mı? Bir çözüm bulmalısınız

İşte sorun IrDA hava kamaya çıksam Bile nereye gidiyorsun çabuk gel bizi yalnız bırakma vs vs ...

:KK14::olamaz::KK20:
Çocuk gibi olmuşlar..
Yükünüzü paylaşmaları lazım yoksa Allah korusun size sıkıntı gelir..
Eşinizle konuşun..
Umarım bir yol bulunur..

Bakıma muhtaclarsa tüm evlatlar bu işi yüklenmeli, neden sadece siz bakıyorsunuz, 2 yaşlı insana bakmak öyle kolay mı? Bir çözüm bulmalısınız
Herkes halinden memnun valla! Allah büyük ben rabbime sığındım Hakkı'mı yiyenlerden çıksın .. Bende dil yok söyleyemiyorum onlarda da insanlık yok .. Eltim hanım diyo bide benim yaşlılara kafam gelmiyor yarım saat zor duruyorum Allah sana sabır versin ben paçayı kurtardım diye :/

eger uzerlerine ev falan varsa noter onayli olarak olunceye kadar bakacak kisiye veriliyor, bunu atin ortaya bakin hepsi sirayla bakar. ki bakmazlarsa da gercekten bunu yapin her ikisi icin de bir kisim mallarini bakim ucreti olarak esinizin uzerine yapsin anne baba. hakkiniz.

Eger imkaniniz varsa altlı üstlü bir ev tutun. Yine siz yapin ihtiyaclarini ama biraz ayri kalmaniz bile size yeter kafanizi toplamaya. Ya da dubleks te olur . Bu iş size yikilmis belli. Belki böyle sizin için daha sağlikli olabilir.

Siz sesinizi çıkarmadığınız sürece bu dünyada hakkınızı almanız, rahat etmeniz çok zor. Kimse kendiliğinden sizin ne cektiginizi düşünmez.

İnsanın kendi anne babasına bile 7/24 sağlıklı bir ruh haliyle bakması çok zor, yaptığınız şey gerçekten çok önemli ve takdire şayan. Ama kv kp sahipsiz mi? hic kimseleri olmaz anlarım yaptığınız fedakarligi ama bir sürü çözüm yolu varken ezdirmeyin kendinizi. Diger çocukların sağlık sorunları elvermiyorsa maddi olarak katkıda bulunup bakıcıyla sizi desteklemeleri lazım.

Back
X