sen aşkı bu sefer buldugunu dusunuyorsun ama bılemedım geçmişini neden bu kadar irdeliyor sence bay mükemmel mi bu kişi gercekten?
cnm benim bi erkekten beklediğim bütün özelllikler fazlasıyla mevcut tabi her insanın eksileri vardır ve onda da sevmediğim huylar var ama sevdi,ğim huyları öyle baskın ki olumsuz tarafları önemsiz kalıyor... Kendiisi geçmişte birşey yaşamadığı için karşıısnda ki kızın da son derece temz olmasını istyor.....ve nişanlılık yaşadığım için çok üstüne düşüyor soru soruyor ara ara
Kendimi çok suçlu hissediyorumBi de bana ailem nişandan ayrılmış bi kız ile beraber olmamama ne der bilmiyorum dedi bugün.... o da canımı sıktı O daha önce birşey yaşamadığı için çok temiz bi kız arıyor malesef
uu cok sıkılarmış canım yanı sonucta boşanmışta olabılırdın bunlar herkesın basına gelebılır nişan atmayı bıle sorun etmısler kım ıster nişan atmak .. kalbe ruha değil bellı kalıplara gore yasıyorlar sanırım sen uyabılecek mısın buna?
Düşünüyorum da geçmişte yaşadıklarıma çok pişmanım.. bende istermiydim ki onları yaşamak, ayrılma... kim ister ki... ama bi hata yaptım pişmanım hem de çok.... ve bakireliğime zarar verecek bişeyde yapmadım çok şükür... onunla çıplak aynı yatağa girdim ve şu an kendimden nefret ediyorumAma çook pişmaınm ve üzerinden yıllar geçti.. Bu insanı tanıyacağımı bilsem kendimi muhafaza etmezmydim ki hiç.... ama şimdi gerçeği söylesem kesinlikle ayrılır benden.... Onu kaybetmeyi göze alamıyorum ama onu çok seviyorum.. ondan önce hatalı şeyler yaptım ama çok pişmanım
Sacmaligin bu kadari..
Neyin baskisi bu bu kadar.
Herkes sevdiginin ilki olmak ister fakat daha on gunlukken boyle konularin konusulmasini hic hos bulmuyorum.
İnsani yalan soylemeye mecbur ediyor boyleleri ve bir yalanla da iliskiye adim atilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?