- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Geçmişinde bir şey yok ki ne yapmışsın, nişanlınla yaşadıklarında zaten ileri giden bir durum yok. Bu kadar geçmişi irdelemesi bana pek hoş gelmedi.
Bu arada; çevrendekiler ve sen onun seninle birlikte olmasını lütuf olarak görüyormuşsunuz ben buna takıldım. Sende gencecik pırıl pırıl bir kızsın, ortada bir lütfetmek durumu varsa, sende onun için lütufsun bunu aklından çıkartma, adamın da ayranını kabartma.
Aşık olmuş olabilirsin, adam çok iyi de olabilir ama sakın tepene çıkartma. Nişanlınla ilgili soruşturma yapmasına da izin verme, iki de bir bu konuyu konuşmanız sağlıklı bir ilişki kurmanıza engel olur. Elime el değmedi, bende öyle bi kız arıyorum diye yola çıkan adamlar bana pek güvenilir gelmiyor, hakkında hayırlısı olsun.
Merhaba arkadaşlar. daha önceki konularımdan beni tanıyorsunzdur aşk da hep şansszım.. İlk sevgilim tarafından yıllarca aldatıldım ve düğüne 3-4 gün kala terkedildim... o şahısla cinsel anlamda yakınlaşmam olmştu ama bakireliğime zarar verecek kadar yakınlaşmadım.. Ve çok ileri gitmemiş olsam bile onunla yakınlaşmammımın pişmanlığını her gün yaşıyorum.... İlk lanetli ilişkimden sonra kısa kısa şeyler yaşadım ve burada paylaştım... Bi tane geçenlerde birinden bahsetmiştim, geneleve gittiğini duyunca soğudum ve bitti... Ve ne büyük kaderse 10 gün evvel yeni biriyle tanıştım(ve inş. son olur) Bahsettiğim kişi hayallerimde bile tasavvur edemediğim bi insan... benim beklentilerime cvp verecek birisi.... hayallerimde canlandrsam bu kadar olmaz... bana çok değer veriyor... ve araştrdım sordum çok kıymetli bi insan ve normalde çok seçici biri olduğunu söylüyor onu tanıyanlar, onun seninle görüşmesi senin için bi şans diolar... Beni uzun zamandr takip ediyormuş ve bana açıldı ve bende boşluktaydım teklifini kabul ettim ve kızlar inanırmsnz aşık oldum ve ilk kez bu kadar güzel şeyler hissediyorum.. Gelelim asıl meseleye...... Kızlar ben artık hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve bu insanı kaybetmeyi hiç göze alamıyorum.. bu bahsettiğim kişi 2 kişiyle görüşmüş bu vakte kadar ve el ele tutuşmaktan öte gitmemiş... ve bi kızda en çok önem verdiği şey namusmuş... çok şükür bakkireyim ama onun için bekaret sadece 2 damla kan demek değilmiş.. yani haklı tabi...bana o nişandan ayrıldığın adamla ne kadar yakınlaştın dedi bende sadece dudaktan ve yanaktan öptü dedim daha ileri gittiğini söyleyemedim ve çok kötü hissediyorum şu an kendimi.... eğer anlatsam onunla aynı yatakta yattım ama bakireyim desem bile onun i,çin aynı yatakta yatmış olmamm yeter de artar bile ve beni anında terkeder... diyemedim onu kaybetmeyi göze alamadım... bu sırrı mı ancak öbür dünyada öğrenir ama ben vicdan azabı duyuyorum.... yüzüne bakamıyorum.... çünkü bunu sürekli soruyor hala emin olmuş değil... ona yalan söylediğim için kendimdenn nefret ediyroum... Ne yapacağımı bilemiyorum.. geçmişte evet bunları lanet olasıca bi pislkle yaşadım ama çok pişmanım o pisliğin tenimden gitmesi için tövbeler ettim ve onu tenimden kazıdım zaten o insanla da görüşmüyorum bu yüzden yalan atmak zorunda kaldım ama şimdi çok pişmanım... doğruyu bu saatten sonra hiç söyleyemmm.... bu insan dan ayrılırsam benim ruhum çöker biter.. çok karışığım....
Ona gerçeği artık analatamm çünkü 3-4 kez ara ara lafı açıldı ve sordu ben de her defasında yalan söyledim:18: Şimdi anlatırsam gözünde hem yalancı olcam hemde eski ilişkimde yakınlaşma durumumu öğrenecek yani kesinlikle ayrılırz o zmn.. cünkü öyle olurya anlatmıycam böyle hergün yüzüne yalancı gibi bakcam yada başka bişeyi bahane edip ayrılcam
Ailesi biraz tutucu anladığım kadaryla ama bu karadenzli ailesi karadenzde.. bu burada memur ailesi memlekette.. senede 2 kez anca görüşür ve onu öyle seviyorum öyle aşka tutuldum ki böyle hafif sıkı davranışları gözüme bile batmıyor
Evlenmeden önce evleneceğimiz insan hayatımızda olmadığı için ona göre yaşayamayız malesef.
Herkesin geçmişinde pişman olacağı şeyler olabilir. Kimse sütten çıkma ak kaşık değildir.
Önemli olan birlikteliğin başladığı zamandan sonra o insanın hareket ve davranışlarıdır.
Yani daha tanışalı 10 gün olmuş ve bir erkeğin bu kadar kısa sürede bir kıza bu soruları sorması çok saçma. Açıkcası ben o erkek hakkında iyi düşünemem.
Sevgi, aşk evlilik çok değerli şeylerdir ve daha 10 gün olmuş aranızda ne kadar aşk olsa da çok emek verilmiş çok büyük bir aşk olamaz bu durumda bile bu sorularla size gelmesi hiç doğru değil. Ben açıkcası bu adamın bulunmaz hint kumaşı olduğunu sanmıyorum. Ayrıca seven insan sevdiğini hatasıyla bile sever. Malesef bu konuda size yardımcı olamıcam fazla ama daha başından böyle bir üzüntüyle başlayacaksanız olaya hiç başlamayın daha iyi.
Benlle ciiddi düşündüğü için önem verdiği konuları erkenden konuşuyor... ne varsa ilk başta öğrenmek istyor ama ben ona yalan söyledim:26: onunlayken asla ona ihanet edemmmondan önce ki hatalarım beni mahvetti
Merhaba arkadaşlar. daha önceki konularımdan beni tanıyorsunzdur aşk da hep şansszım.. İlk sevgilim tarafından yıllarca aldatıldım ve düğüne 3-4 gün kala terkedildim... o şahısla cinsel anlamda yakınlaşmam olmştu ama bakireliğime zarar verecek kadar yakınlaşmadım.. Ve çok ileri gitmemiş olsam bile onunla yakınlaşmammımın pişmanlığını her gün yaşıyorum.... İlk lanetli ilişkimden sonra kısa kısa şeyler yaşadım ve burada paylaştım... Bi tane geçenlerde birinden bahsetmiştim, geneleve gittiğini duyunca soğudum ve bitti... Ve ne büyük kaderse 10 gün evvel yeni biriyle tanıştım(ve inş. son olur) Bahsettiğim kişi hayallerimde bile tasavvur edemediğim bi insan... benim beklentilerime cvp verecek birisi.... hayallerimde canlandrsam bu kadar olmaz... bana çok değer veriyor... ve araştrdım sordum çok kıymetli bi insan ve normalde çok seçici biri olduğunu söylüyor onu tanıyanlar, onun seninle görüşmesi senin için bi şans diolar... Beni uzun zamandr takip ediyormuş ve bana açıldı ve bende boşluktaydım teklifini kabul ettim ve kızlar inanırmsnz aşık oldum ve ilk kez bu kadar güzel şeyler hissediyorum.. Gelelim asıl meseleye...... Kızlar ben artık hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve bu insanı kaybetmeyi hiç göze alamıyorum.. bu bahsettiğim kişi 2 kişiyle görüşmüş bu vakte kadar ve el ele tutuşmaktan öte gitmemiş... ve bi kızda en çok önem verdiği şey namusmuş... çok şükür bakkireyim ama onun için bekaret sadece 2 damla kan demek değilmiş.. yani haklı tabi...bana o nişandan ayrıldığın adamla ne kadar yakınlaştın dedi bende sadece dudaktan ve yanaktan öptü dedim daha ileri gittiğini söyleyemedim ve çok kötü hissediyorum şu an kendimi.... eğer anlatsam onunla aynı yatakta yattım ama bakireyim desem bile onun i,çin aynı yatakta yatmış olmamm yeter de artar bile ve beni anında terkeder... diyemedim onu kaybetmeyi göze alamadım... bu sırrı mı ancak öbür dünyada öğrenir ama ben vicdan azabı duyuyorum.... yüzüne bakamıyorum.... çünkü bunu sürekli soruyor hala emin olmuş değil... ona yalan söylediğim için kendimdenn nefret ediyroum... Ne yapacağımı bilemiyorum.. geçmişte evet bunları lanet olasıca bi pislkle yaşadım ama çok pişmanım o pisliğin tenimden gitmesi için tövbeler ettim ve onu tenimden kazıdım zaten o insanla da görüşmüyorum bu yüzden yalan atmak zorunda kaldım ama şimdi çok pişmanım... doğruyu bu saatten sonra hiç söyleyemmm.... bu insan dan ayrılırsam benim ruhum çöker biter.. çok karışığım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?