Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

Geçmişi bu kadar sorgulaması bana da güvensiz izlenimi verdi...

Geçmişini sorgulama hakkı yok hele yargılama hiçççç yok!! Öncelikle sen kendine saygı duymalısın. Yanlış bir şey yapmamışsın.. insanın sevdiği, nişanlandığı adama sarılıp uyumasından daha doğal ne olabilir...

Yalnız,keşke açık olsaydın.. ne kadar kötü olursa olsun yalan söylemeyen bir insan olman hem kendine saygını hem onun sana duyduğu saygıyı arttırır. Ama yaşadıklarını ezilerek değil, ben bunu yaşadım güveniyle anlatmalısın.. Söylemek istemiyorum dersen de o zaman neyin vicdan azabını yaşıyorsun.. Karşındaki insanın ne kadar mükemmel olduğu da tartışılır canım...

Talihsiz ilişkiler yaşamışsın, çok üzülmüşsün.. artık kendinde de bir şeyleri değiştimen gerek,bana göre.... Önce sen kendine saygı duyup,kendi saygı sınırlarını çizebilirsin..sen başkalarına uygun davranacağına onlar sana uysun.. Seni "sen" olarak sevsin değil mi..

Ilerıkı zamanlarda emınım senın nabzını olçmek için sana yakınlasmaya calısabılır sende sazan gıbı hemen atlama bari yoksa kendını ele verbılırsın

Geçmişinde bir şey yok ki ne yapmışsın, nişanlınla yaşadıklarında zaten ileri giden bir durum yok. Bu kadar geçmişi irdelemesi bana pek hoş gelmedi.

Bu arada; çevrendekiler ve sen onun seninle birlikte olmasını lütuf olarak görüyormuşsunuz ben buna takıldım. Sende gencecik pırıl pırıl bir kızsın, ortada bir lütfetmek durumu varsa, sende onun için lütufsun bunu aklından çıkartma, adamın da ayranını kabartma.

Aşık olmuş olabilirsin, adam çok iyi de olabilir ama sakın tepene çıkartma. Nişanlınla ilgili soruşturma yapmasına da izin verme, iki de bir bu konuyu konuşmanız sağlıklı bir ilişki kurmanıza engel olur. Elime el değmedi, bende öyle bi kız arıyorum diye yola çıkan adamlar bana pek güvenilir gelmiyor, hakkında hayırlısı olsun.

Ya of anlatsan o değil herkezibn sevgisilisi nişanlısı bırakır biraz mantıklı olurmusun ya bu kadar yaygara edecek bır durum yok
erkeklerde bunu bılır ama duymak ıstemez yada gercekten salak olmaları gerekırken sadece yanak ve dudaktan öpücük kondurulduguna inansın

ayrıca bu kadar hızlı yasıyacak ne var 10 gunde ne askı ne tanıması küçük değilsin 25 yasındasın sanırım

kendini yedin bitirdin , bir kendine gel bakayım kızıyorum sana şuan
geçmiş geçmişte kaldı yaseminin dediği gibi o zaman o an karşındakine güvendin onları yaşadın mutluydun ama geçti gitti
10 günlük bir ilişkide bu kadar üzerine gelmesi tuhaf onun gözünde nişan atmış kız herşeyi kesin yaşamışmı oluyor , demekki onun kadınlara güveni yok mesala ben kendimden örnek vereyim eşimle nişanlıykan sadece öpüşmüştüm birşey yaşamamıştım hatta bazı bayanlar evlenince bile birşey yaşıyamıyor
senin geçmişine bu kadar takıldığına göre ya kendide bir kızla birşeyler yaşadı ki sana güvenmiyor inanmıyor yada kendisi hiç birşey yaşamadı kendine güveni yok
sakın ama sakın geçmişinden pişman olma anlatma unut gitsin sil beyninden ayrıca onuda ilgilendirmez
birde bekarken birşey yaşamayan erkekte kadını mutlu edemez neden dersen her anlamda deneyimsiz biri karşısındaki kadına nasıl davranacağını bilemez
karşısındaki kadında birazda olsa deneyimliyse hiç mutlu edemez
ama sen onu seviyorum illa evleneceğim diyorsa ya söylemeyeceksin yada gidip bir uzmana soracak ona göre kararını vereceksin

evet bak bende ona takılmıştım diğer yorumumunda yazamamıştım , ne demek o senleymilşte lütuf etmiş yok yaaaa
kendine gel millet varya kızlık bozulmadan herşeyi yaşıyor , senin gibi sadece güvendiği evlilik yolunda aolduğu adamlada değil afedersin ama tabiri caizse önünde gelenle neler yaşıyor sonrada biriyle ciddileşince namus timsalcisi oluyor
karşısındaki adamıda beğenmiyor eleştiriyor kendini adama lütuf görüyor
kendine acıma o sana değil sen ona lütufsunki peşinde o kadar koşmuş
paşaya bak o kadar koş sonrada seni beğendim ben sana lütufum de
arkadaşın dediği gibi ayranını çok kabartmışsın
sen şimdi bir terslesen adam kapında köpe..in olur

Ne çabuk sevdiniz, ne çabuk bağlandığınız ben de onu merak ettim.

10 günlük adamdan ayrılırsanız da hicbirsey olmaz. Kendinizi bu kadar zor durumlara sokmayın, millet 20 yıllık evliliklerini bitiriyor.

Bugun surekli boyle soru sorup bidi bidi yapan adam yarin evlenirsen en ufak tartismada onune temcit pilavi gibi ilk bu konuyu getirir durur.kimbilir ne haltlar yedin o...sun k...pesn bile der eminm.bence baska bir bhaneyle bitir bu isi.
Hem 10 gunde ne aski bu ya deli olma...

10 gun çok kısa bir süre zaten bu karadar zamanda bunları sorması saçma.Temızsen devam edelım değilsen sen yolune ben yoluma der gibi.Bırcoğumuzun geçmişte ıyı yada kötu yasadıgı cok sey var ve nısanlılarımız yada eslerımız en ınce ayrıntısına kadar bılmıyor.Sende onun hıç bırsey yasamamıs olduguna ınanma bence.Bu zamanda bu kadar saf bı erkek hiç zannetmıyorum.Daha çooookkkk yenı bu kadar kafana takıp uzme kendını.

yüzüne bakamıyorum mu ?? neden
dünyada tek hata yaptığını düşünen pişmanlık yaşayan siz misiniz, elele tutuşmuş sadece öylemi :))) güldürmeyin beni buna mı inandınız öyleyse bile fırsatı olmadığındandır, hem siz neden kendinize bu kadar güvensizsiniz hepitopu 10 gündür tanıyosunuz ve onu kendinize lütuf görüyosunuz bence ilerde kıskançlık ve baskılardan yılmış biri olarak buraya konu açmamanız için dikkat edin bu adama

Benim anlayamadığım da siz neden hala bu kadar geçmişin etkisindesiniz? bırakın geçmiş geçmişte kalsın
ve siz yolunuza bakın. Küçük sinek mide bulandırır misali bir durum olmaması için geçmişi unutun ve
ona herşeyi anlattığınızı bir daha bu konunun açılmasını istemediğinizi anlatın ve hep gelecekten bahsedin yeni
planlar yapın, bence kendi değerini bilmen lazım kimseyi kendinden üstün görme kimse hint kumaşı değil
biraz kendine gel ve kararlı dur o seninle olmak için can atsın "benim geçmişimden korkacak birşeyim yok "
de kendine ve bunu sindir içine...

canım arkadaşlara katılıyorum bu kadar gözünde büyütme daha 10 günlük bi ilişki. hem lütuf da ne demek oluyomuş? bi arkadaş söylemiş, aslında erkekler de biliyor ama duymak istemiyor. ayneenn öylee. 10 günlük bi adama bu büyük sırrı açıklamak zorunda değilsin öyle düşün. 10 günlük bi kız arkadaşına anlatır mıydın bunları? hayır. o yüzden bu kadar gerçeği bilmeyi haketmiyor. bir de başka bi bahane bulup ayrılıcam demişsin. kim bilir belki de bambaşka bi sebepten ayrılıcaksınız. her şey güllük gülistanlık da tek sorun senin bu yalanın mı olucak sanıyorsun? çok takma kafana öncelikle bu insan sana tam anlamıyla uygun mu diye tartmaya çalış. öpüyorum canım seni. relax ol :)

ya ben anlamıyorum ne demek onun sana şans vermesi büyük lütuf!?
afedersin ama peygamber mi evliya mı?
ne kadar iyi olursa olsun,
senin onu gözünde mükelleştirmen-bu kadar erkenden ve başkalarının izlenimiyle-çok yanlış.
Allah tövbe eden kulunu sever,tövbe kapısı hep açıktır.
o çocuk namusa önem veriyor diye değil,eğer vicdanen rahatsızsan üzülmelisin
ve bu Allahla senin arandadır kimseyi ilgilendirmez.
madem o kadar mükemmel affetsin o zaman(!)
affedilecek,kabullenilecek bir durum yok.
bu senin geçmişin.vicdanın,sen ve yaradan...
geri boş.
gözünde kimseyi bu kadar büyütüp kutsallaştırma,o da insan sende.

Bölgelere göre değişiyor mu namusluluk derecesi ? Namuslu geçinen Karadenizli bir uşak tanıyorum,tenhada performansı göz kamaştırıyor.

Kesinlikle katılıyorum,bu adam bana hiç de masum gelmedi.

Sizinle bunları konuşması illa ki ciddi düşündüğü anlamına gelmez. Kadınları avlayacak en hassas nokta bu da ondan. Avlamış da ...

Geçmişini ince ayrıntılara kadar bilmesine gerek yok bence.
Takma bu kadar kafana.
Geçmiş çöptür.

Onun sana şans vermesi büyük lütuf derken?? :26:

Kardeşim üzülme ama baştan kokar balık. 10 günlük ilişkide kimse gelipte senden özelini anlatmanı isteyemez

Neymiş bu adam bulunmaz bir tür mü doğmuş nedir. 10 günde aşktan deliye dönülmez.

Gözün karar atlama, tanı biraz...

yanlış bir şey yapmamışsınız geçmişinizde.doğru yaptıklarınız GEÇMİŞ işte şimdikinbi ilgilendirmez.ona yanlış yapmadığınız sürece vicdanlık bir durum yok bence

maşallah 10 gündür tanıdığı bir insana bunu sorabilecek bir insan asla masum olamaz, bir de sürekli soruyor demişsiniz yani. onun aklı başka şeylerde o yüzden yokluyor sizi işte.. bir de vicdan yapıyosunuz zaten o kadar özelinizi sizden başkasının bilmesine gerek yok, sakın söylemek gibi bi hata da yapmayın bence

başta senin hatan yalan söylemen değil onu belirteyim . tabi ki sana söyleyeceklerim tamamen benim görüşlerim . senin bu kadar hızlı ilişkiler yaşaman saçma bence. 10 günde birine aşık olabilmen ve 10 günde onu tanıyabilcek kadar araştırmış olduğuna emin olmak. onun dışında kimse senin geçmişte ne yaşadığına karışamaz. sen onun tek bi kızın elini tutmaktan öteye geçmediğini nerden biliyorsun ? her neyse senin hata diye baktığın şeye gelince bence yaptıysan arkasında durmalısın. bu arada belirtmeden geçemicem bir üstteki yoruma aynen katılıyorum

Son düzenleme:
Ben eski konularınızı bilmiyorum ama anlattığınıza göre sürekli birini unutmak için diğerine yönelerek hata etmişsiniz
Şu an aşık olduğunuzu söylediğiniz kişi de size göründüğü kadar mükemmel görünmedi bana
Neden bu kadar şüpheci ? Kendi de bazı şeyler sakladığı için mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…