Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

Evet kesinlikle söylememekle iyi yapmışım çünkü o da bana yalan söylüyor... Bana öğrncyken dul bi bayanla birlikte oldum dedi, bende hani kimseyle olmamştı dedim.. ama çıktığım kızlarla olmadı ki, duygusallık yoktu aramzda amaç sadece birşeyler yaşamaktı dedi ve çok aşırı tepki gösterdim.. Bi de dul bi kadınla yaşadın, iğrençsn dedim..... soğuk davrandım ve sonra geldi gülerek şaka yaptım tabi ki öyle bişey yok tepkini ölçmek istedm dedi ve neye inanacağımı bilemedim... ama bence yaşamış birşeyler ve saklıyor.. o yüzden hiç vivdan azabı duymuyorum artık ve başka problemlermz var ayrılmayı düşünmeye başladım ve ona anlatmş olsaydım ayrılınca yüzüme neler söyleyeyecekti kimblr

Senin tepki vermeyeceğini düşünüp söylemiş sonra da tepki verince makaraya almış. İyi ki de söylememişsin hiç bir insan masum değildir hele ki erkekler hiç değil.

bence bir ilişki başlamışssa geçmiş geçmişte kalmıştır eger 2 taraf irdelerse kayıp eder cunku herkesin hayatında biri olmuştur az cok geri ileri bişeler yaşanmıştır bence detayı anlatmanıza gerek yok sizde sormayın o bayanı saka almışsa saka diye algılayın aptalı oynayın cunku geçmişte olan bişi irdelemeyin irdeletmeyin

Bence de geçmiş geçmiştir, kimse birbirine ayrıntısıyla sorup rahatsız etmemelidir. Fakat bizim toplumumuzda daha çok ortadoğu ülkelerinde çok yaygın işte. Evleneceğim kadın el-eline değmemiş tertemiz (!!!!!temizlik kavramına bak) olsun fakat ben sevgililerimle her haldı her fantaziyi yapmış olayım bizim toplulumuzda yaygın. Geçmişi kurcalayana, seni ilgilendirmez diye çıkışamıyoruz.

Ben yalan söylemeyi veya saklamayı beceremem. Eşime anlatmıştım. Eşim'i tanımaya çalışıyrodum sonuçta eğer aklı o yönde bir namus beklentisiyle zaten benim görüşlerime uygun bir insan olmayacaktı ve kestirip atacaktım. Neyseki bunu umursamayan biriydi eşim. Onu eş olarak seçmemde büyük rolü budur. Eğer vıdı vıdı etseydi bu iş olmayacaktı. İlla olsun diye de diretmezdim. Uğraşamam kaprisle.

O yüzden kafası o yönde çalışan birine kendini kabul ettirmek zordur. Ve birşey saklıyorsanız bile siz hep endişe içinde yaşarsınız. ya biri söylerse ya ortaya bi şekilde çıkarsa diye ve birgün eğerki inançlı iseniz bana hak verirsiniz; ahiret hayatında bazı sakladıklarımız gün yüzen çıkacak. Ozaman eşlerimiz bizi birdaha tercih etmeyecek hatta şikayetçi olabilecekler. Allahtan hiçbirşey saklayamayız çünkü.

Yani ben biraz öbür dünyayı da düşünürüm hep yalan söylerken falan (o yüzden ortaya çıkınca çok problem olacak bir yalanı asla başta söylemem, doğrusu neyse açık açık söylerim beceremem yalanı. ufak önemsiz yalanlar da olmuştur ki zaten ortaya çıksa da gülünüp geçilir.)

en guzel yalan dogruyu soylemektir

E Siz niye kızıp aşırı tepki veriyorsunuz ki..Demekki aslında bilinç altınızda sizde kabullenemiyorsunuz.. Eğer sorun yalan
söylemesi bile olsa. Olabilir benden önce yaşadığın şeyler beni ilgilendirmez önemli olan sonrası diyip aşırı tepki vermeyip en azından onun düşüncesinin yanlış olduğnu göstermiş olurdunuz. Şimdi siz de kızarak aslında onun yaptığını söylediğniz yanlışa düştünüz bence

NOT: Size çok büyük bir sır vereyim bu erkeklerin namus konularıyla ilgili. Neden kafaya takıyorlar yani. Şimdi hanımlar, erkekler dünyaya bazı komplekslerle geliyorlar. Cinsellik kompleksleri bunun en büyüğüdür. Erkeklerin yüzde yüzü siz düşünün en düşünmeyecek kişi bile biraz dert etmiştir hayatta. Oranı küçük mü değil mi? becerebilecek mi? tatmin olabilecek mi... Bunlar onların kabusudur çok aşırı korkarlar.

Eğer bir hanım daha önce bir deneyimi olmuşsa onlar için çok büyük bir kabusun başlangıcıdır. Ya tatmin edemezsem, ya önceki adam daha kabiliyetliyse bu konuda... bu konuyu kafalarında ucunda ölüm varmışçasına büyütürler kahrolurlar. O yüzden karşılarındaki bakire olursa ve bişey yaşamamış olursa önceki adam problemi ortadan kalkacaktır. Ee hanım da zaten bu konuda bilgisiz nereden bilecek zevk almayı.... İşte olay budur kızlar. Araştırın bakın, erkeklerin forumlarına bakın, konuşmalarına bakın anlarsınız. Okadar korkuyorlar.

Kadınlar ise romantizme önem verirler onlar için seks, aşk demektir aşkın doruğa ulaşmasıdır. Bir kadın erkekleri asla onların bu konuda düşündükleri gibi kavrayamaz. Çünkü kadınlarda bu yoktur. Kadınlar en ufak hareketinde bile erkeği orada perişan edebilir, ilgisini çekebilir. Fakat erkekler çok çabalıyorlar...

Dul bi kadınla yaşamasına kızdım ve çok aşırı bi tepkide vermedim aslında beim durumum şaşkınlıktı çok şaşrmıştım ve şaşkınlığımı biraz tepki gibi algıladı kendisi...

bence iyi etmis...once kendine baksin begfendi...zaten yarasi varmiski gocunuyormus, anlamis olduk boylece.. surekli namus uzerine konusan begfendi birde dul bir kadinla birseyler yasamaktan bahsediyor..ve duygusal birsey olmadigini anlatiyor...yahu bu neyin kafasi? haticeye degil neticeye bak demisler..yapmis mi? yapmis...ee ne diye namus bekciligi yapiyor kendileri??? aynada kendine baksin bi zahmet.

zaten sadece elini tuttum sözüne inanmamıştım ya var mı öyle erkek dul bi bayanla ilişki de yaşamış olabilir sonuçta geçmiş geçmişte kalmalı sorgulamak yersiz ama o bunları yaşarken karşısındakini sorgulaması çok yanlış. insan önce kendine sonra karşısındakine bakmalı.

bende şaşırmıştım çünkü çok uaynık biri kendine güveni olan biri ve antalyada okumuş ünv. barlarda çok çalşmş yani yabancı uyruklu biriyle bile yaşamış olblr diye düşünmüştüm fakat ben ona güvendğim için inanmştım... benim için geçmişi sorun değil....... ama zamanla bizim bundan daha başka çook problemlerimiz oldu... ve bu insanın ilk başta gördüğüm gibi düzgün biri olmadığını anladım.. kk da ki sizler de çok söylemiştnz ama ben anlayamadım.. psikolojim bozuktu ve ona bağlanmıştım aşkın gözü kör oluyor işte...

Ben de DUL BİR KADIN tamlamasına AFALLADIM?

Bu ne demek şimdi Kurdele? sen kendin için sınırlar ,kalıplar,tanımlamalar ,yargılar olmamasını arzu ederken başından evlilik geçmiş

bir hemcinsine böyle bir hitap kullanman ve onun birileriyle bir şeyler yaşamış olma ihtimaline bile kızman?

Kendinle çelişmiyor musun? DUL demek ne demek oluyor lugatta anlayamadım ?

Bizler siyahlarla beyazlarla yaşarsak bir MAZLUM oluruz --bir ZALİM ?

Burada BOŞANMIŞ ve sana YARDIMCI olmaya çalışan arkadaşlarının da oldugu ihtimali ile daha seçici bir dil kullanmanı tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…