Ben bi yalancıyım :( Sevdiğim adamın yüzüne bakamıyorum.. lütfen yardım :((((

aradığı sadece et parçasıysa herkesde var yolu açık olsun yok değil sensen zaten takmaz daha ongünlük adam takmış namusa (neye göre namus oda tartışılır) bence sende bu adamı takma

Bana nedense insanların birbirlerinin geçmişlerini sorması çok garip geliyor.

Eşim bana nişanlanmadan önce de, evlenmeden önce de asla sormadı öyle sorular. Sorsa tepkim çok kötü olurdu heralde. Ne demek benden önceki ilişkilerinde neler yaşadın.

Çok basitçe bir soru, heralde sen anlatsan oda oturup keyifle dinleyecek.

Bu arada sizde 10 günde tanıdığınız birisi için kendinize hakaret etmeyi ve kendinizi aşağılamayı bırakın lütfen.

Daha 10 gün önce tanıdığınız birinin bu kadar mükemmel olduğundan emin olmayın bence.
İnsanlar senelerce görüşüpte evlendiği eşinin bile nelerini görüyor sonradan,hiç tanıyamamışım diyor.
Sorunuza gelince;
Belli ki karşınızdaki insanın öncelikleri ve değer yargıları sizinkinden çok farklı.
Bunu üstüne basa basa size sorduysa demek ki onun için gerçekten önemli bir konu.
Bu yüzden bu konuda ona yalan söylemeniz hiçte adil değil bence.
Şimdi söylemesseniz sadece o bilmeyecek,ama siz ona en başından dürüst olmadığınız için
kendinizi her zaman suçlu hissedebilirsiniz belki.
Geçmişin benim için mühim değil deseydi evet o zaman geçmiş sadece sizi bağlardı.
Ama üstüne basa basa soruyorsa bence böyle bir vebali üzerinize almayın.
Not:ben de eşimle asla böyle şeyleri konuşmadım ama herkesin kişiliği farklı malesef.

Son düzenleme:
her seferinde aynı cevabı verecekmısın onu deniyordur,hem böyle şeyler sürekli sormakla emin olunmazki,psikolojik baskıdır...nişanlı olmayıp senın yaşadıklarını yaşayan bır suru ınsan var...neden sorup duruyor,birşeyler duymuş ondanda soruyor olabılır..karar senın sor bakalım neden cevabın aldığın aldığın soruları tekrar tekrar soruyorsun?

hem 10 günde bu soruları konuları sormak ne haddine rahatlığa güvene bak adamdaki sen onu alacanmı bakalım o seni şimdiden sorguya çekmiş,yüzünü vermişssin arkadaşım astarı gelir...

10 gün önce tanıdığın bir insanın özeline bu kadar karışmasına nasıl müsaade ediyorsun,sana o soruyu sorduğunda yalan söylemek yerine evlenmek üzere olduğum bir adamla yanlız kalınca oturup pişti oynamıyorum,sorduğun soru çok saçma ve aşağlıyıcı diyemedinmi..

bak biz eşimle çıkarken,eşime eski sevgilimi ben anlatmıştım,anlatma sebebim ise bütün sülalemin o ilişkimi biliyor olması idi.istersem saklardım ama yarın bir gün birinden duyduğunda niye anlatmadın derse,niye sakladın derse,

bana dediki onunla bi şeyler yaşadınmı,o an kan beynime sıçradı şu an seninle sevgiliyken neler yapıyorsam onunlada aynısını yaptım (aynısı derken sadece öpüşmekti) dedim ve öfkeyle yanından uzaklaştım,sonra yanıma geldi kızgın ve üzgün yüz ifadesi ile saçmalamaya başladı,dedimki ben 22 yaşındayım bir fanusa kapatıp kısmetim olan kocayı oturup evimde beklemiyorum.öpüşmek senin için kötü ise benimle neden öpüşüyorsun..o konu orda kapandı bir daha açılmamak üzere..

simdi birsey dicem arkadasım sana ne irdelemesi varki ???
senle pikniğe gitmicek bu adam seni alıp evninin hanımı yapıcak en yakını yapıcak bugün bir is yeri ortaklığında millet donuna kadar arastırıyor..ne irdelemiski valla ben olsam sizin ortak arkadaslarınıza bile danısırdım
evlilik zaptür zuptür bir is değil
2013 yılınındada fazla güvene luzum yok he evlenirsin ozaman devam ederse haklısın
ama senle yuva kurucak adam haklı.
yalanda söylemen çok kötü olmus
asıl hesap ahirette o adamla orda nasıl hesaplasıcaksın
"bak 2013 yılında güven olmuyordedimya"sen bile bunun kanıtıtısın kızma bana ama sana diceğim tek birsey var adamın üstüne gitme bence birbiriniz tanıyın evlenip yuvanı kurarsın temiz ter temiz bir hayatın olur ağlama üzülmede birlikte olmamıssın tövbe et allaha yalvar sen ............
simdi zamana bırak herkes arastırır sana gene diyim ciddi düsünen tabi seni aldırmayan senin eski nisanlınıda sormaz zaten

Hiç kimse öncede yaşadığı bir şey için sorgulanmamalı,sende geçmişin için hiçde üzülme geçti gitti,geleceğine bak,arkadaşın da masum değil bunu bilmeniz isterim

ben ınanmıyorum ya ozellıkle de bu devırde bı erkegın o kadar masum olacagına..
ve bence bu kadar ırdeleyen bırısı kendısıde daha once bı seyler yasamıstır ve genelde oyle oluyo.
evlenmeden once her seyı yasıyolar ve evlenmeye geldıgı zamanda el değmemiş ıstıyolar.
ben bu mantıga karsıyım yaa.
sende kendını cok ezdırıyosun..
yarın o öbur gun eskı nısanlın cıksa anlatsa,, dıyelım sen evlendıkten sonra kı ınsallah boyle bı sey yasamazsın adam senı öldürür yada dıyelım bırı sana ıftıra atsa...
ben senın yerınde olsam yol yakınken baska bı sey bahane eder ayrılırım.

hıc kımse bulunmaz hınt kuması degıl..daha ıyısını de bulabılırsın.
ve ben mesela genelde mezhepsel sorun yasıyorum.
bana ayrım yapana, ınancıma laf soyleyene yada sen alevısın bızımkıler senı ıstemez dıyene; daha beterını yapıp , daha beter aşağılayıp yolluyorum..

zamanında boyle bır sey yapmıssın,pişman olmussun ama bundan dolayı kımsenın senı ezmesıne ızın verme...kımse 4/4 luk degıl
ve kımse senden daha degerlı degıl.

Son düzenleme:
Daha 10 gündür tanıdığınız bir erkek hakkında aradığım tüm özellikler var ona çok bağlandım demeniz ne kadar yanlış 10 günde bir insanı ne kadar tanıyabilirsiniz ki ? Birde 10 gün içinde ne detaylara girmişsiniz geçmiş geçmişte kalmıştır kendinizi bu kadar yıpratmaya gerek yok.

Benim geçmişim bir çöplüktür.Çöplüğü de ancak köpekler kurcalar..

Ne olduğu belli olmayan bir adam için kendini bu kadar hırpalama, seven insan geçmişini bu kadar yargılamaz didiklemez.
Hatalarına mı odaklanıyor senin. Seven insan ne olursa olsun olduğu gibi kabul eder.

Bence bu kadar kendini kaptırma buna :18:

Öncelikler hayatımın erkeği, mükemmel insan, ölürüm biterim ibarelerinden bi sıyrılalım bence, ilk baştaki heyecanla gözümüz görmek istediği gibi görüyor herkesi... Hiç bir şekilde vicdan azabı duymanı gerektirecek bir şey yok, o zamanlar ne hissettiysen onu yaşadın, bunun için gelecekte hayatımıza girecek insana geçmişimizle ilgili hesap vermek zorunda değiliz.. Bazen gerçeği söylemek daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Bu konuda da gerçeği söylemekten ziyade bu senin özel'in. Bu soruyu sana sorması bile uygun değil aslında.. Keşke ilerde pişman olacağımız şeyleri yapmasak ama işte insan her zaman doğru düşünemiyor..Senin hesabın Allah ile.. Sen tövbeni et, Rabb'im kusurlarımı günahlarımı bağışla de.. Yalan söylediğin için de vicdan azabı duyma..

Ortalama 25 yaslarinda olan bir erkek, eski kiz arkadaslariyla sadece el ele mi tutusmus?
Mizah bolumune tasiyalim bu cumleyi.
Beyefendi goz gore gore yalan soyluyorken, sen kendini bos bosuna hirpaliyorsun.
Kendine gel lutfen.

Simdi bi soz soylerdimde, banlanmak istemiyorum…

Vardir elbet sadece el ele tutmaktan oteye gitmeyen erkekler…ama…

Kisa bir suredir seni taniyan biri boyle bir soru sorma hakkini nerden aliyor???
Kaldiki senin dogru soyleyecegin ne malum sordugu soruya??? Ya da onun dogru soyledigi ne malum??? Belkide 10 kizla beraber oldu..sirf millet iyi konusuyor hakkinda diye bu kadar guvenmen anlamsiz bana kalirsa…2 kisi arasinda yasanmissa millet ne bilecek? Sende bunui ogrenemeyecegine gore???!!

Kaldiki oturup anlatsaydin yasadiklarini ne olacakti??? Terkedilecektin belki…ama bu sekildede beraber olursaniz surekli ciktigin kisileri ve anlattigin kadariyla olan yasadiklarini basina kakacak…

Sen cok kaptirmissin kendini bu herife…karsidakinin kisiligini degilde yasadiklariyla yargilayacak birine tutuluyorsun…yasayis seklimiz her ne kadar kisiligimizi anlatsada, insaniz ve hepimiz hata yapabiliriz…bu Allah ile senin arasinda kalmali.

O soruyu sormamaliydi, haa sordu madem anlatmaliydin…ya da bu adam seni terk etmeden sen onu terk etmeliydin.

buarada belkide ne yasadigini anlatsan bu adamda senden yararlanmaya kalkacak??

Son düzenleme:

Namusun iki damla kan olmadigini söylüyor ama israrla soruyor eski nisanlinizla ne yasadiginizi. Hatta inanmiyor tekrar tekrar soruyor. Hadi siz iki damla kanla ispat edeceksiniz namusunuzu, peki o nasil ispat edecek elele tutmadan öteye gitmedigini? Ya birakin böyle ikiyüzlü adamlari. Bekaretiniz duruyorsa temizsiniz durmuyorsa kirlisiniz öyle mi? Sabahlara kadar sokaklarda gezen, her gün baska adamla takilan, bekarete zarar vermeden her türlü cinsellik yasayanlar, bekaret zari diktirenler temiz mi oluyormus bu adama göre?

Herkes evlilik öncesi iliskiye girsin demek dogru degilse, iliskiye girenler de kirlidir demek dogru degil. Cok temiz bir adammis, herkes cok kiymetli biri sen cok sansli bir kizsin diyormus... Bakire degilim dediginiz anda arkasini dönüp sizi terkedecek bir zihniyetin neresi kiymetli oluyor anlamadim ben. Bu tavir ileride olusabilecek baska konularda da isaret versin size. Aska saygim var ama yaninda mantik da kullanilirsa. Görüsme sayiniz artacak, iliskiniz daha ciddiye gidecek, planlar bile yapmaya baslayacaksiniz evlilige dair, ama beyefendiye bakire degilim dediginiz anda yatacak evlilik isi. Bir deneyin bakalim sayet bakire olmazsam ne yapacaksin ki diye. Veya her sordugunda siz de karsiliginda sorun, sen nasil ispatlayacaksin kimseyle beraber olup olmadigini diye. Nisanlinizla iliskiye bile girmemis oldugunuz halde sizi böyle kivrandirip suclu hissettiriyorsa yol verin gitsin bu yaratiga.

benim hatam nedemek yaa eskiden sevdiğin tamda evlnicekken ayrıldığın adamla bişey yaşaman hatamı amann bütün hayatı kendinizde arayın zaten herkes akkaşık maşşallah

Önem verdigi konular diyorsunuz ama bekaret haricindeki hangi konular mesela? Hangi okuldan mezunsun, hangi yemegi seversin, ne tarz filmlerden hoslanirsin, tiyatroya mi sinemaya mi gitmeyi seversin, kac kardessin - kardeslerin ne is yapar, bos zamanlarinda neler yapmaktan hoslanirsin, disarda takilmayi mi seversin evcimen misin, en cok hangi tatil yerlerini seversin, hayat görüsün ne, hangi siyasi düsünceyi kendine yakin görüyorsun, seninle ayni görüsü paylasmasam da benimle uzlasir misin... Isteyen bu listeye ekleme yapabilir cünkü bunun gibi yüzlercesi olmali. Ya adam daha 10. günde direk bu konuyu merak ediyor hem de en önemlisi olarak. Bu arada defalarca sormasini baz alirsak 10. gün degil de ilk günler baslamis bunu sormaya.

Ya bir sert dik dursaniza. Dur bakalim sen kimsin ki bana direk bunu soruyorsun, bir ölcüp biceyim kafamda tartayim seni, olur mu olmaz mi, benim ahlaki degerlerime uygun musun degil misin önce bunu anlayayim desenize böyle tiplere. Siz bu düsünce yapisiyla devam ederseniz cok üzülürsünüz bu hayatta. Cok sansliyim ki herkesin kiymetli dedigi biri bana tenezzül etti, 10 gün icinde onsuz yapamayacagima karar verdim, cok seviyorum, ölüyorum bitiyorum... Bakin eski nisanlinizla evlenmeye 3-4 gün kala ayrilmissiniz. Nisanlanirken sizi aldatacagini biliyor muydunuz, tahmin eder miydiniz? Bilseniz nisanlanir miydiniz? 10 günde neyin aski bu? 10 ay bile yeterli degil bence. Ogullari böyleyse bu zihniyetin atasi da evlenmis bosanmis kadina dul, defolu gözüyle bakar, ogullarinin yanina yaklastirmazlar.

Birisiyle tanistim bana bunu dedi sunu sordu. Kendimi kötü hissettim ne hakla beni böyle rencide eder diyeceginize, eski nisanlinizla yasadiklarinizdan dolayi suclu hissettiginizi, keske yapmasaydim dediginizi ve hatta bakire olup olmadiginizi israrla soran bu adama karsi kendinizi yalanci hissettiginizle ilgili konu aciyorsunuz. Siz izin verirseniz herkes herseyi sorar da söyler de. Bu arada evlilik öncesi hic kimseyle iliskiye girmedigini, elele tutusmaktan öteye gitmedigini söyleyen erkeklerin %95'i yalan söylüyor bence. Bu konuda sonuna kadar yalan söylese nereden bilinecek? Erkeklerin bekaretini kontrol etme mekanizmasi mi var? 17-18 yasindaki bir erkek ben 5-10 sene icinde evlenecegim o yüzden cinsel iliskiye asla girmem, evlenene kadar beklerim diye mi düsünüyor?

Güzelim,benden sana tavsiye lütfen kendini fazla kaptırma... gerçi fazlasıyla kaptırmışsın ama bunu yapma........

"Ciddi düşünüyorum,bir şey varsa erkenden öğreneyim" bu bile seni aşşalamaktır! Ne demek bu! Sen eşya mısın defo mu arıyor!? sonra ayıplı mal diye iade mi edecek afedersin! Önceden öğrenince ona göre ciddi olacak yada seni hafif görecek öyle mi...

Ayrıca o çok temiz bir beyimizin yemediği halt kalmamış(bence),çok şey görmüş ve ciddi güvensizlik problemi var (sana karşı değil,kendine karşı) ki bu kadar inceliyor... Son derece sağlıksız bir ilişki içindesin......

benim hatam nedemek yaa eskiden sevdiğin tamda evlnicekken ayrıldığın adamla bişey yaşaman hatamı amann bütün hayatı kendinizde arayın zaten herkes akkaşık maşşallah

Erkeklere kızıyoruz ama biz kadınlar onlara her hakkı veriyoruz demek ki...
Bir de bu erkekler nasıl da üste çıkmayı biliyorlar,helal valla.. hepsi tertemiz,bu iğrenç kadınlar kiminle bu haltları yiyor acaba

Bence geçmişte ne yaşadığını elin adamına anlatmak zorunda değilsin,, ztn yeterince pişmansın tövbeni et ve bir daha aynı hatalara düşme derim.Burda bir arkadaş geçenlerde konu açmıştı; geçmişte yaşadıkları için eşi sürekli onu sözleriyle hırpalıyordu, adam bu durumu kendine bir türlü yediremiyordu. Bu yüzden kesinlikle detayları anlatma. Ne yaşadıysan yaşadın Allahla senin aranda kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…